מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצטערת שסלחתי-לנבגדים חובה לקרוא.רוי14/10/2010
היום אני חצי שנה אחרי שגיליתי.לא נראה לי שבעלי שכב עם הזונה אך לפחות אמר שאם היה רוצה זה היה קורה...אז אני צריכה לסלוח לו שבתקופת הריון ולידה היה בקשר הדוק עם אקסית יפה.
הוא ביקש מליון סליחות וניסה להשתנות.
אני לא רציתי לפרק חיים עם ילדים קטנים ופרנסה בשפע לא רציתי להפסיד.
איך אמרו לי כאן?"תבלעי את הצפרדע ותמשיכי הלאה כי יש לך מה להפסיד...
אז סלחתי והזמן עובר לו כל יום והכל נהיה כרגיל חיים חרא כרגיל הוא עסוק בעצמו ובעסק ושוכח אותי מאחור מבטיח הבטחות בשמיים ולא עושה כלום.
אני טיפשה.
במבט לאחור הייתי צריכה להוריד את השמיים כדי שיזדעזע.
הייתי צריכה לברוח לו ולא לומר לאן.
הייתי צריכה ללכת לפתוח תיק ברבנות{הוא מאד מפחד מזה לעזוב אותי..}
הייתי צריכה לרוץ ולספר להורים שלו.לבייש אותו.
הייתי צריכה למרר לו את החיים ולא להסתכל עליו לפחות שבועיים אחרי שגיליתי{כמו מטומטמת עוד שכבתי איתו כאילו אין מחר..}
והנה.אני כאן.לא שינוי לטובה בחיים-הוא אמר שזה יצא לטובה שכך נשתפר ונתעלה...
אותם חיים רגילים עם פרוסות חרא בבוקר וצלחת עצבים בערב...
תכו בברזל כל עוד הוא חם.
תפחידו את בני הזוג המניאקים עד מוות תראו שיש לכם"ביצים.."והם יפחדו ואולי יתחילו להבין כמהזבל הם וכמה הם לא שווים וכמה אנחנו לא כאן כמו חפץ המובן מאליו.
בתקווה שתשתמשו במידע שלי.
אין חכם כבעל הניסיון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת-
בני15/10/2010אותם חיים רגילים עם פרוסות חרא בבוקר וצלחת עצבים בערב...
אהבתי,,,
את מתעלמת לחלוטין מהצד הנבון והרגוע שקורא לך לעשות שינוי אמיתי, הקול הפנימי שמאותת לך לחולל את המהפכה באיכות החיים שמגיע לך בדין, (ולא בבית דין,,,).
כמה עוד אפשר להתחנן אלייך,,,---
רוצים בטובתך בלבד,,,---
את לא טפשה וטוב שאת מלמדת ומרביצה כאן בכל יום את השיעור הכואב שחווית על בשרך,
אבל מה איתך ?
גם לך מגיע לחיות באושר, ולא רק בעושר,,,-
אחריי שניסת להסתדר לבד, שזה בסדר גמור, את יודעת בדיוק מה עלייך לעשות, נו... עד מתי,,,
תעשי כמה צעדים ותראי שהכל יסתדר,
מספרים על אחד שחלה במחלה ורצה לרפאות עצמו לבד, יצא האיש ללימודי רפואה בתקווה שתוך 10 שנים הוא יקבל את הדוקטורט ואז גם יירפא את עצמו ,,,אבל מה יהיה על ה-10 שנים שייעברו,,, ומי אמר שהוא יצליח לסיים את לימודיי הרפואה מבלי שהמחלה תתגבר עליו ח"ו,,,
כשיש בעיה פונים לאנשי מקצוע שיש להם ניסיון, שעברו כבר את כברת הדרך ויודעים איך להתמודד, וכיצד לצאת בשלום מהעניין,
אני לא מחכה לתגובה ממך, אבל החלטתי להיות רודף שלום,
חבל על כל רגע שאת סובלת,
האמת שזה כואב לי אישית, אני מודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני...
רוי16/10/2010טוב אתה בטח מכיר את הסיפור..אבל מה לעשות שבעלי לא מוכן בשום אןפן ללכת לשום מקום.אני לבד לא יעשה זאת!
הוא בטוח שהבעיה היא שלי שרק אם ארצה אוכל להשתנות.והוא בסדר גמור...
יש מבין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת-
בני16/10/2010אני מבין את הבעיה, גבר שחושב שהוא מושלם, ואף אחד לא יכול להוסיף לו כלום,
גם אני כזה דרך אגב,,, אבל אשתי הראתה לי בצורה אסרטיבית וחכמה שככה אי אפשר להמשיך,
כעת עלייך לבחור האם להראות לו את זה בדרך הקשה והמיותרת בבית דין, שהיא הדרך הלא מומלצת כי שם לא פותרים כלום, להיפך הכול מסתבך ונהיה יותר גרוע, כי כבר נעשתה פגיעה ממשית, ויש אנשים שלא סולחים לעולם,
ויש לך דרך פשוטה, קלה לביצוע, ואפי' מהנה, ללכת לאיש או אשת מקצוע שתבחרי, תלכי לבדך, תקבלי חיזוקים וכלים כיצד להתמודד עם אדם שלא מוכן שיתערבו בחייו, ותתפלאי, נכונה לך הפתעה, ברגע שאת תלכי, והוא יחוש בשינוי, בצורת הדיבור שלך וכו', הוא יזחל על ארבע ויגיד גם אני רוצה, וזה בדוק,
אז בבקשה ממך, תעשי משהו למען השם, הרי אמרת שכסף זאת לא הבעיה, זמן אני מבין שיש לך, אז יאלה-----
הייתי שמח להדריך אותך בקטע הזה, תנסי אותי,
המייל שנתת פעם תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי
שימחה17/10/2010הפחדתי,עזבתי,כעסתי ובאמת זזו אצלה הרבה דברים
אך לצערי אצלי זה נתקע.
יש לנו באמת זוגיות טובה יותר אבל אני עוד שם
חושב,כועס,פגוע ופצוע...
גם כך העתיד לא ניראה ורוד אולי בכלל צדקו אלה שאמרו / כתבו כאן
שאני אדיוט,פריר,פחדן אולי בסוף הם הצודקים? אולי אין לזה עתיד
ובכלל לא משנה כיצד מתנהג הצד השני
בתקווה לעתיד טוב יותר לכולנו
שמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה-
בני17/10/2010אני בטוח שעשית את כל מה שביכולתך כדי להשיב לעצמך את הזוגיות שהייתה לכם, ואני גם מאמין בדרך הזו, כי האלטרנטיבה השנייה היא, לקרוע את הזוגיות, להפריד את הלבבות, לאמלל את הילדים, ולהתחיל בדרך חדשה, שאולי תצליח ואולי לא,
מה שבטוח ותתקן אותי אם אני טועה,,,
אתה כל הזמן תחשוב האם עשית בסדר או שוויתרת על משהו טוב שהיה לך ביד (אמנם התקלקל,,,אבל כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן, כולם עושים שגיאות,).
אני מכיר אישית לפחות 20 איש ואשה, שמתבוססים במיץ של עצמם ולא יודעים את נפשם מרוב צער בכך שעזבו את הבית ופירקו את המשפחה שהייתה להם, חלקם לא תאמין חזרו לחיות בייחד, מה שקורה באחוזים גבוהים בזמן האחרון, נהפכים להיות ידועים בציבור וכו', וחלקם התחתנו בשנית, תלך לרבנות תשב שם קצת ותראה איך זה נראה,
אני לא בעד שלום בית, לשם שלום בית, להיפך - אני בעד מיצוי המקסימום של האדם בתוך המסגרת שבו הוא נמצא, אם הייתה טיפוס של אחד שאוהב לנסות דברים חדשים או אחד שעושה מה בא לו בראש באותו רגע, או כזה שריגושים לא שגרתיים עושים לו את זה, אז לא היינו זוכים לראות אותך כאן, לא הייתה מתחתן מלכתחילה עם אותה בת זוג, או שהיא הייתה משתפת אותנו בבגידה שאתה הייתה השחקן הראשי שלה,
אז די עם ההתלבטויות הבלתי נגמרות הללו, החלטת החלטה אמיצה ונכונה, זה בדיוק מה שהגוף שלך אותת לך ועזר לך להחליט, כעת תמשיך את הקוו הזה, ואל תסתכל אחורה,
זה קשה זה מתיש, אבל שוב עליי להזכירך כפי שציינתי מקודם, לו בחרת לעזוב ולהתחיל דרך חדשה, גם שם היו לך את אותן התלבטויות רק בכיוון ההפוך, אז בוא נעשה חושבים, מה משתלם יותר, צודק יותר, להתייסר כשאתה שוכב במיטה עם אהבת חייך, ויודע שהילדים גדלים בבית בריא, ומי שנהנה מכל הטוב שאספת ואגרת במהלך שנות חייך האחרונים הם אלו שאתה חפץ ביקרם,,, או להיות במיטה זרה עם דילוגים ותימרונים בין בית לבית, בין הילדים שלך לילדים שלה, בניהול יומן קפדני איפה ומתי צריך לקחת ולמי יש יום הולדת היום ולמי מחר, וכל זאת עם מחשבות וייסורים כמעט בכל יום האם עשיתי טוב או לא, האם יצאתי פראייר או שאני מטומטם לגמריי,,,
כל החלטה שרק תחליט תהייה קשה לכאן ולכאן, אז מה רע בזה שיצאת פראייר,
יהודי חכם אחד אמר: תמיד וויתרתי,,,ואף פעם לא הפסדתי !
אני באופן אישי מעריץ אותך
הלוואי וירבו כמותך בישראל,
צא לרחוב ותגלה איזה שוק בשר של גרושים וגרושות מסתובב בין תקווה לייאוש, כי הכול חוזר לאותו מקום בסופו של דבר, רק שהכתובות והמכוניות מתחלפות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?