מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדרו לי את המחשבותסיוון15/10/2010
אני ובן זוגי ידועים בציבור הגרים יחדיו מזה 12 שנים.בעבר אף היינו נשואים אך התגרשנו מסיבות מגוונות.כיום אני חושדת שהידוע בציבור שלי מנהל רומן עם שתיים.מדובר בסממנים מגוונים,בין השאר, שיחות טלפוניות די ארוכות מדי מספר ימים.יש לי את כל פרטי השיחות מבחינת שעות,ימים,אורכן ,מספרי הטלפון וכתובות..כמובן שאין לי את תוכנן,כי איני מתכוונת להוציא הון עתק על בילוש.העלתי בפניו במרומז שאני יודעת במה מדובר,תוך המנעות כמובן ממסירת המידע שברשותי פן יסגר מקור הידע שלי.בעלי לא הכחיש שהוא מדבר עם אותן 2 נשים ולטענתו מדובר בקשרי לקוחות מטעם עבודתו,כמו כן הוא בטוח שעל סמך רמיזותי כן לקחתי משרד חקירות לעזרתי..איני נאיבית,נהפוך הוא ,אני חשדנית אובססיבית,אבל בשיחה איתו ציינתי שבמידה והדבר ימשך,ימצא את דרכו במהרה החוצה.בזמן האחרון תדירות השיחות ירדה משמעותית והוא מגיע הבייתה בשעות סבירות לתחום עיסוקו.מצד אחד,הייתי מעיפה אותו,מצד שני,לאור זכויותי החוקיות כידועה בציבור ומאחר ואין לי הוכחות ממשיות לבגידה,אני בהתלבטות מה לעשות.
שניינו בגילאי 50+,המצב בחוץ (לפחות מבחינתי) אינו מזהיר ומי ערב לי שבגילי,אמצא משהו טוב יותר,אף שיש מקרים כאלו.
אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל הערות והארות מניסיונכם
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדרו לי את המחשבות - תגובה
דליה שוורץ16/10/2010רויטל שלום,
את מתייחסת לשני דברים שונים במה שכתבת, אחד ההתנכלות של בן הזוג שלך והדבר השני החשש שלך להשאר לבד.
אין אדם בעולם שיוכל להגיד לך מה עלייך לעשות, את צריכה להחליט מה מהשנים קשה לך יותר. האם קשה לך יותר המחשבה שיש סיכוי שתשארי לבד או שקשה לל יותר המחשבה שאולי הוא בוגד בך?
אם את לא מסוגלת להתמודד עם הבגידה אז אין לך ברירה אלה לתפוס אותו ולהפרד. אם קשה לך יותר המחשבה להשאר לבד, אז אל תחפשי אותו בכח. אם תתפסי תתמודדי עם זה ואם לא אז אולי זה לא באמת קורה. ההחלטה היא שלך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

