פרידה כואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה כואבת
    אלה
    16/10/2010

אני והחבר שלי נפרדנו לאחר 6 חודשים.אני מאוד מאוד אהבתי אותו וכבר תיכננתי לי בראש שיהיה בעלי ואבא לילדים שלי בעתיד.נפרדנו על רקע שהוא הרגיש שאני חונקת אותו ולא נותנת לו ספייס.זה נכון אבל לפני שנפרדנו השתדלתי לתת לו יותר ספייס.בכל אופן הוא נפרד ממני לפני שבוע.ביום שבת שעבר נפרדנו ופגשתי אותו אתמול.כתבתי לו מכתב ואמרתי לו שאני מאוד אוהבת אותו וזה נגמר טרם עת,הוא הגיב ואמר שמאוד אוהב אותי ורוצה שאני אשאר בחייו אבל רק בתור ידידים ולא מעבר כי אומר שלא היינו מסתדרים כי אנחנו שונים אומר לי אנחנו אנשים נפלאים יחד אבל ביחד זה לא עובד.למשל הוא רוצה להיפגש איתי פעם-פעמיים בשבוע ואני רוצה יותר.הוא אומר זה ה%100 אחוז שלי שאני יכול לתת לך ומבחינתך זה 40%,הוא אומר שזמן לא יפתור את החוסר התאמה שלנו.אני כל כך שבורה ואהבת אותו אני עדיין מקווה שנהיה יחד אבל הוא ממשיך ומתעקש שלא יוכל לבנות איתי משפחה בעתיד.ולא רוצה לבזבז לי את הזמן אנחנו בני 29.לפני חודשיים הייתי בת 29.נפגעתי כבר כמה פעמים בחיי,לא רוצה להיפגע יותר נמאס לי.ראיתי בחבר הזה כל מה שאני רוצה וכל כך התאכזבתי אני כל כך אוהבת אותו,איך ממשיכים הלאה אין חשק לכלום.הוא רוצה כן לראות אותי וכן לבלות איתי בתור ידיד.
    האם להסכים לראות אותו או לדבר איתו?למרות שלראות אותו היה לי קשה כי אני כל הזמן רוצה לחבק אותו ולגעת בו.וגם הוא אומר לי אני לא יכול להפסיק לגעת בך.הוא דיבר על חיבוק.ואמר לי אתמול איך בא לי לקחת אותך אליי הביתה ואני לא אמרתי כלום.חזרתי אליי הביתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה כואבת

הוספת תגובה

• פרידה כואבת - תגובה

דליה שוורץ
    16/10/2010

אלה שלום.
    פרידה היא כואבת לפעמים אפילו אפשר להרגיש את הכאב בצורה פיזית. אבל בפרידה צריך לתת לזמן לעשות את שלו ובסוף הוא עושה את שלו והכאב פוחת ופוחת.
    עלייך להתרכז בדברים שהוא אומר לך ולא בכאב שאת חשה. הוא מדבר על חוסר התאמה בינכם שמבחינתו זה משמעותי. עלייך לבחון את הדברים ולהבין מדוע הוא חושב שלא יוכל להקים איתך משפחה. יכול להיות שיש משהו בדרך שאתם מתנהלים שיוצר חיכוחים רבים מידי והוא אינו מעוניין להתמודד איתם במערכת יחסים בת חצי שנה.
    בדקי גם את עצמך ואיך את התנהלת במערכת היחסים הזאת ואולי תביני שבאמת אין מקום להמשיך כך הלאה.
    תני לזמן לעשות את שלו וצאי לחפש את מי שבאמת רוצה להיות איתך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כדאי להמשיך כידידים

לפחות מהנסיון שלי ושלי ידידות וידידים קרובים לי - במצב שבו אחד מאוהב מעל הראש והשני רוצה להמשיך הלאה, הצד המאוהב עתיד - במוקדם או במאוחר - להיפגע מאוד קשה.

תהיי כנה עם עצמך - את הרי לא רוצה להיות ידידה שלו. את רוצה להיות חברתו ואחר-כך גם אשתו.

להמשיך בקשר הזה, זה הרי רק מתקווה שתצליחי לשנות אותו.
    כל זמן שאת תהיי בסביבה כידידה, את גם מזכירה לו כמה היה רע, וגם לא מאפשרת לו להתגעגע למה שהיה טוב. במצב הזה אין שום סיכוי שהוא ישנה את דעתו.
    התקווה היחידה שאולי הוא ייזכר כמה היה טוב ביחד - זה אם הוא לא יראה אותך בכלל.

ואם תהיי כנה עם עצמך בנוגע לקשר עצמו - אם היה לו כל-כך לחוץ שהוא רצה לראות אותך רק פעמיים בשבוע - כנראה שלא היה לו טוב בקשר.

מגיע לך מישהו שירצה להיות איתך כמה שיותר. לא רק לפעמים.
    מגיע לך מישהו שאכפת לו ממך. הבחור הזה שמציע לך ידידות, רק יפגע בך. כי אם את תקועה עליו רומנטית וידידה שלו, בזמן שהוא ממשיך הלאה ויוצר קשרים רומנטיים חדשים, יגיע היום שבו תמצאי את עצמך מביטה בו מתנשק עם מישהי אחרת, או מתחתן עם מישהי אחרת, ואת תקועה במקום הנורא הזה - של לאהוב אותו - ולדעת שהוא אוהב אחרת.

כך שמכל זווית שמביטים על העניין - לטובתך - תגידי לו שאם הוא לא מעוניין בך כבת-זוג, עם כל הכאב שבדבר, את לא רוצה להיות איתו בקשר. ושאת חייבת לעשות את הניתוק הזה, כדי שתוכלי להחלים מהפגיעה הקשה שהוא פגע בך, להמשיך הלאה, ולמצוא מישהו שירצה אותך כמו שאת רצית אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת הוא אוהב...

יואב
    19/10/2010

לפי מה שכתבת... יש לו אהבה גדולה מאוד מאוד לעצמו. חצי שנה וכבר מאוד מאוד אוהבת... אותו. חצי שנה וכבר יש תיכנונים וחלומות וכו'... מתי היה לך זמן בתקופה כל כך קצרה להכירו לחלום ולתכנן... ? או שאת מאוד מאוד חכמה... או מאוד נאיבית... או מיואשת... אם היית מכירה אותו באמת ומבינה את מה שהוא מציע לך כפי שאת מציינת, היית מגלה שאת בכלל לא אוהבת אותו והוא, אוהב רק את עצמו. אל תתני לו לשלוט בנשמתך. אל תתני לו לשחק ברגשותייך. אל תתני לו לבזבז את שנותייך. אהבה היא כמו צל, - נרדוף אחריו - הוא בורח מאיתנו, נברח ממנו - הוא ירדוף אחריינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו