מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי קינאה לבעלימיכל19/10/2010
היי, אני בת 33, נשואה, אמא לשניים ובהריון.
בתקופה האחרונה בעלי עובר משבר של ביטחון עצמי והוא לא בוטח בי. אני נאמנה לבעלי כל תקופת הנישואין (9 שנים) ואוהבת אותו בכל מאודי.
אציין כי בעלי עובד המון שעות מחוץ לבית ובשנתיים האחרונות אף למד. כאשר הוא סיים את הלימודים הוא עבר את השינוי הגדול והמבורך והחליט להקדיש את כולו למשפחה ולי. אני מאד מאושרת מכך אבל כל כמה ימים יש לו התקפת קינאה לא מוסברת למשל: "את מתנהגת לא טבעי ליד אנשים אחרים, גברים", "את פחות חמה אלי כשאת נמצאת בחברת אנשים" והדבר גורם למתחים ולי להרגשה שהוא לא בוטח בי ולא סומך עלי.
מה עלי לעשות? הרי אין לי דרך ל"הוכיח לו שאין לי אחות" והאם אני באמת צריכה להצטדק או לתת לכעוס? מה לעשות? עזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב
שימחה19/10/2010יקירתי
תבדקי את עצמך אולי באמת את מתנהגת אחרת איתו ואחרת בחברה?
אולי את מרשה לעצמך להיות אמיתית לידו ( תחושות של הריון וכאלה ) ופחות אמיתית בציבור? אולי הוא לא מבין את זה או שזה עושה לו לא טוב?
אולי להקדיש עצמו למשפחה זה קצת יותר מדי אולי מספיק להיות שותף מלא ? אולי הוא מרגיש חסר ביטחון כתוצאה מחוסר מימוש אישי?
תחשבי על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי קינאה לבעלי - תגובה
סיגלית גלאי19/10/2010שלום מיכל,
את לא צריכה להוכיח אבל גם לא להתעלם מתחושותיו, גם אם הן אינן מציאותיות כדאי שתלבנו את העניין כדי שהנושא לא יתפוס תאוצה ויעיב על חייכם. בררי איתו מה בדיוק מפריע לו בהתנהגות שלך? אל תסתפקי באמירה כללית בקשי ממנו שייתן לך דוגמאות והתייחסי אליהן. בדקי איתו מהן הציפיות שלו ? הסבירי לו שזה יוצר מתחים מיותרים בינכם. נסו להבין יחד מדוע דווקא לאחרונה כשהכל נראה טוב יותר הוא מגלה חשדנות?
וחוץ מזה, אולי הוא סובל ממשהו.. (לא לגמרי ברור אם זה ביטחון עצמי או משהו אחר) אבל הוא בהחלט זקוק לפרגון, לאהבה, לעידוד...ממך.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי לא מפסיק לשקר
שרון02/01/2011שמי שרון ואני בת 29. אני נשואה כבר 9 שנים ויש לי שלושה ילדים. לאורך כל שנות נישואיי גילתי שבעלי מנהל קשרים עם בנות אחרות כמו רומן אחד שגיליתי וסטוצים למיניהם.לא ראיתי זאת במן עיני אך ראיתי הודעות בסלולאר ובפירוט שיחות. דיברנו על העניין והא ביקש סליחה, אמר שהוא אוהב ושזה לא יחזור שנית. אני מרגישה שהוא משקר לי כל הזמן, כל הזמן יש לו סידורים בשעות לא שיגרתיות וכשאני שאולת וחוקרת הוא מתעצבן והופך את העיניין שאני לא בסדר. כבר הייתי מוכנה לסלוח לו ולשקם את היחסים ביננו הוא אומר שגם הוא רוצה אך מתנהג בצורה אחרת.לא מזמן גיליתי קשר ארוך שהיה לו באמצעות הודעות הייתי על סף גירושים ולבסוף שוב דיברנו ונתתי עוד צ'אנס לקשר.הוא הבטיח שינתק איתה את הקשר וגיליתי שוב שהוא שיקר. כשאני אומרת לו בוא נתגרש כי אני לא מעוניינת לחיות עד גיל 50 עם בעל שקרן אז הוא אומר שאין כלום שאני אתחיל להאמין בו ושאני כל הזמן מחפשת איפה הוא לא בסדר.
אני יודעת שיש לו אתר מקושרים ששם הוא מקיר הרבה בנות ושאלתי אותו לגביי זה והוא ענה בשלילה ושוב שאלתי והוא נשבע לי שאין לו אתר. התכתבתי איתו בשם בדוי באתר והוא נתן לי מספר טלפון וכאשר חייגתי והוא ענה לא יכולתי להתאפק וחשפתי את עצמי כשהוא שמע אותי הוא ניתק. דיברתי איתו על זה והא כמובן הכחיש. נמאס לי לחיות בצל בן אדם שקרן, האם בן אדם כזה יכול להשתנות? אני עדיין אוהבת אותו, הוא הראשון שלי ומעולם לא בגדתי בו, מה לעשות לבגוד בו בחזרה ולתת לו להרגיש איך זה שבוגדים בך או האם ייעוץ נישואין יכול לעזור בעניין הזה? בבקשה תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון-
בני02/01/2011אני מבין את הכאב ואת התחושות שאת מתארת, אכן קשה לחיות בצל שקרים ועוד שקרים מהסוג הגרוע ביותר, אבל לפני שאת מרימה ידיים, תבדקי האם אפשר לעזור לו בדרך כלשהו, גם אם ניסתם ולא הצלחתם, היה זה שכרך, כי בסך הכל לו הייתה לו מחלה אחרת ח"ו... בוודאי שהיית משקיעה את כל כולך לסייע לו,
ייעוץ זוגי/פסיכולוגי, יכול מאוד לעזור,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
רון02/01/2011למה להיות אישה טיפשה עם מנת משכל של יתושו ולשאול את השאלה "האם גם לבגוד בו?"
בעלך בגד בך (חרא של בעל) החלטת לסלוח לו ולחיות עם המחשבות הללו שהוא בוגד בך, אז מה הקטע להתגרש אם ממש נמאס לך ?!?!?!?!
למה להיות אישה טיפשה ולומר את המשפט "האם לבגוד בו ולהחזיר לו על כך ?"
גאד כמה שאתן הזויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתלק מהפורום. סוטה מין
רינה02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתלק מהפורום. סוטה מין
רינה02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון
אביר05/03/2011אתה זיין מוחות מקצועי העצות. הקשקשת.והבוטות שלך היו לזרא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון , וכולם , דחוף ביותר
חיותה02/01/2011שרון .מגיב לך כאן אימפוטנט חולה רוח , בשם רון גולני , המוכר בכינויו רון עכברון . עכברוש מזוהם זה ,הינו חולה רוח מסוכן שאין לפתוח ולקרוא את הודעותיו . את כל סיפוקו מקבל שרץ זה , מקריאת ההודעות , תוך כדי אוננות בלתי פוסקת . אני חוזרת , למען השקט הנפשי שלנו אין לפתוח את הודעותיו בכדי לראות מה כתוב בהן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגדני
דני03/01/2011עד שבעלך לא יפנים מה הוא עומד להפסיד אין מצב שיפסיק לבגוד,או שאת חיה עם האובססיביות שלו או שאת קמה על רגלייך ומתגרשת.החלטה קשה אבל השיקול שלך ורק שלך,כל עצה שתינתן כאן לא תהיה מספיק טובה,להתגרש? לא קל ולא פשוט,יש ילדים באמצע,יש היבטים כלכליים,יש את היום שאחרי,לחיות לבד ולחפש זוגיות חדשה,לא שזה לא אפשרי אבל לא פשוט וקל.להמשיך לחיות עם המסכת שקרים שלו? לא כל אחד ואחת ישלימו עם חיים כאלו,למה זה מגיע לך? את נאמנה לבעלך,הדבר הכי ניבזי זה לבגוד בבן זוג שלך והוא איתך בטוב וברע..
דילמה לא פשוטה שלא מעט מאיתנו מתחבטים בה לא פעם..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר בוגד, תמיד בוגד
סיגל28/02/2011הבעל שלך הוא אדם בוגד, תפסת אותו פעם אחת, כנראה שתתפסי אותו עוד כמה פעמים.
תעשי מה שעושה לך טוב ולא כדי להחזיר לו.
והכי חשוב אל תפחדי להעיף אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבראש ובראשונה בדק בית
דייב07/03/2011ממליץ בחום לבצע בדק בית - כלןמר בחני את התנהגותך באופן אובייקטיבי עד כמה שניתן
נסי לתת לו הרגשה של חשוב בעיקר בפומבי
נסי לבודד את ההתנהגיות שלך המפריעות לו ולתת לו הרגשת בטחון ושוב ביעקר בפומבי
עדיין יכול להיות שהוא קצת "רדוף" אבל אני חושב שלתת לו את מירב תשומת הלב תחזק אותו ואת הבטחון העצמי שלו
אין צורך להתרפס אלה לאהוב
את גם יכולה להיות ישירה איתו כאשר הוא מעיר את הערותיו ולבקש ממנו להיות יותר ספציפי שיסביר מה בדיוק מפריע לו "בהתנהגות" שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?