מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים אם חושדים שהבעל בוגדליאת19/10/2010
היום הייתי אצל מתקשר שאמר לי כי בעלי מנהל רומן עם גבר שהוא במקרה החבר הכי טוב שלו אני לא מצליחה לתפקד מרגע הבשורה המרה איך ייתכן שקורים דברים כאלה זה לא יאומן פניתי אליו עם המידע והוא מכחיש אני לא ידעת מה לעשות ?שבורה כואבת פגועה מאוכזבת העולם שלי נחרב עליי מישהו יכול לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו
רון19/10/2010אני בדרך כלל תקיף בסיטואציות כאלו !
גבר גם גבר ?!?!?!?!?!
התקלת אותי אחותי
שיבושם לו (בא לי להקיא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרון
ל20/10/2010הנה עוד הומופוב!!!
למה בא לך להקיא??
למה לא לכבד את מיניותו?
אין לי בעיה שבא לך להקיא. ומיצידי שתקיא את נשמתך
אבל אל תשתף אותנו בדעותיך הגזעניות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
רון20/10/2010שמתי לב גם להודעה הקודמת שלך לגבי המתלבטת.....
הייתי מגיב בצורה יותר סלחנית אם לא הייתי קורא את הלבטים שלך חתיכת אישה בוגדנית.
במקום לבגוד באיש שלך או לחילופין רק לחשוב על כך נסי לשפר ולהחיות את הזוגיות אישה טיפשה שכמוך ואל תפזלי למקומות אחרים, או כמובן להתגרש אם אין מנוס !
מה קרה ? אין לך ביטחון עצמי ללא הבעל שלך ? פוחדת שלא יקבלו אותך גרושה מרירה ? למה מאחורי הגב שלו ?
טיפשה אחת, אגב.... ציינתי שיש לי סלידה מנשים עקומות שכמוך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרון
ל21/10/2010לפי סגנון הכתיבה שלך אני מבינה שמדובר באדם רדוד ושטחי!!!
חסר עומק!! אם לא שמת לב לשם כך נועד הפורום הזה, אבל כנראה שלא שמת לב מאחר ואתה איש קטן ומסכן!!! אנחנו מעלים התלבטויות, אפשרויות ולבטים בחיי היום יום
כנראה שאתה נמצא בפורום הלא נכון אם הדיעה שלך והשפה שלך כל כך שטחית ורדודה
לך "תחפור" בפורום אחר... שמתאים יותר לגיל שלך ולבורות שלך
אל תשפוט כאן אף אחד!!! זה לא התפקיד שלך, אתה יכול להביע את דעותיך אך יש גישה לכך ואם אינך יכול לשלוט בעצמך פשוט תפסיק!! אתה לא נעים כאן לאף אחד!!
איך המשפחה שלך סובלת אותך??????????????????????
ועוד דבר קטן... אל תטרח לענות... אתה לא שווה את הזמן שלי והאנרגיה שלי לענות למסכן כמוך.. אתה פשוט לא תקבל תגובות כאן יותר
שיהיה יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש נו
רון21/10/2010תפסיקי כבר לברבר עם הברבורים שלך בוגדת סדרתית ללא בטחון עצמי שכמוך, רדי ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון המדהים
איילה04/12/2010רון אין עוד כמוך. והלוואי שהיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשת חייל מי ימצא
רון04/12/2010תודה יקירתי (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
שימחה20/10/2010ליאת שלום
א. מתקשר הוא מתקשר ורק מתקשר ואסור לשכוח זאת כל עוד לא הוכח אחרת
דבריו בטח לא יותר אמינים מדבריו של בעלך.
ב. נגיד שזה נכון הרי בעלך בעצמו בסיטואציה בלתי אפשרית בה הגילוי עלול להרוס לו לא רק את משפחתו אלה למעשה עוד דברים רבים מעבר ( משפחה מורחבת,חברים,עבודה,וכ"ו )כיצד יראו אותו ילדיו בעתיד
ג. יזדקק וצאת מהארון גם בפני עצמו ועוד.
ד. נשאלת השאלה האם היו לך חששות לגבי בגידה מכל סוג בעבר?
האםזו הסיבה שהלכת למתקשר ?
ה. זהו השלב לגייס בעל מקצוע וללכת לאט ובזהירות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
ה04/12/2010רק שיגיע סוף העולם יחרב עולמך.....
סוף העולם עוד לא הגיע....כמעט, עם מה שקורה בכרמל...
אספי את שברייך, את מושלמת, ובעדינות דברי איתו ובררי האם המתקשר צדק, אולי אין שחר לדברים
אך לפני השיחה בררי עם עצמך מה את רוצה לעשות במידה וזו נפילה חד פעמית כמשבר או נטייה שבעלך רוצה לנטות לה...
לצערי, אין להקל בפגיעה הראשונית, הזמן הוא התרופה לכל מכאוב...
מומלץ לפנות לטיפול מיני וזוגי במידה ויש רצון על שני הצדדים שקיום הזוגיות תצליח
השאלה? האם תסלחי ותשלימי אם יבטיח כי זו מעידה שלא תחזור???
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים אם חושדים שהבעל בוגד - תגובה
דליה שוורץ05/12/2010ליאת,
את מתייחסת למה שאמר לך מתקשר ומאמינה למתקשר יותר ממה שאת מאמינה לבעלך. אם כך אולי תבדקי עם עצמך למה דבריו של המתקשר יותר אמינים בעינייך מדבריו של בעלך...
תשאלי את עצמך גם למה את את נשברת ועולמך נחרב בגלל דברים של מתקשר...
אולי אם תלכי למתקשר אחר תקבלי אינפורמציה אחרת....
תסכי על עצמך ועל האנשים הקרובים לך במקום לסמוך עלמתקשרים קוראים בקלפים בכף היד וכו'.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמינה ל-"מתקשר"?!
דני05/12/2010את רצינית?! להאמין למתקשר שסביר להניח שהוא מנותק מהמציאות.? תהיי רצינית ותחשבי בהגיון.שבי ותדברי עם בעלך,ייתכן שאכן מדובר בבגידה אבל להאמין למתקשר זה ממש לא רציני,בדרך תלכי לפסיכולוג כדי לבדוק שהכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?