מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושבת על בגידה-ghrh,20/10/2010
אני נשואה כ- 9 שנים, וביחד 14 שנה בפעם הראשונה בחיי אני חושבת על זה .
לי שני ילדים מקסימים. לפני הילדים היה הכל ואחרי הילדים הכל נשכח, אהבה סקס,
אין חשק, .
אנו כבר שנתיים לא קיימנו למרות שרציתי ויזמתי, אני כמובן אוהבת את המשפחה שלי ואותו.
למרות לכבר אמרתי לו בעבר שאמצא מישהו אחר אף פעם מעבר למשפט לא חשבתי עלזה.
היום אני פשוט צמעהה לאהבה ולמגע.
יש משהו שפגשתי במסגרת העבודה ובעבר שאל עליי. היום פשוט חשבתי עליו יותר מדיי
וזה אסור לא יודעת מה לעשות.ת מחפשת עצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ל20/10/2010הי טלטל
אני לא יכולה לענות תשובה אובייקטיבית מאחר ואני במצב שלך בדיוק
אני פשוט רושמת לך כאחת שמזדהה איתך ויודעת בדיוק מה את עוברת
גם אני נמצאת במצב של 10 שנים ביחד, נשואה 5, 2 ילדים מקסימים ובעל מדהים
אבל כמו שרשמת הכל הלך לאיבוד אחרי... אני גם זקוקה למישהו שיקשיב לי, יחזר אחרי, יפרגן לי, יחמיא לי, ירצה אותי.. זה מאוד קשה לסרב לפיתויים מאחר ואני זקוקה לזה כל כך
אני אשמח להתלבט יחד איתך.. כי כמוך כמוני יודעות שזה מצב לא בריא ולא נכון ושלא כדאי להכנס לשם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלטל ו-ל-
בני20/10/2010גם אם תלחמו בכל כוחכם נגד הרצון לעשות משהו שלא במסגרת הנוכחית אתן נועדות לכישלון,
הגוף יותר חזק ממכם, הפיתויים היום מאוד זמינים, והדרך לשם בעצם סלולה על שטיח אדום,,,
אם הזוגיות שלכם עדיין חיה ונושמת, ויש דברים משותפים שחשובים לכם, אז כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן !
דבר ראשון אתן צריכות להבין שזוגיות היא שותפות לכל דבר ועניין, כשאחד נעדר מהעבודה אז השני ממלא את מקומו, כמובן שבכל שותפות יש הגדרות מי עושה מה, אבל לפעמים השעה דוחקת, או שנוצרת בעייה כלשהיא, ואז אין חוקים והגבלות, כדי להציל את העסק, זה שנמצא בכושר או זה שמסוגל להחיות את הקשר עושה את זה בלי תנאים והיקר בלי להסתכל אחורה, כי חייבים להציל את העסק מקריסה !
הרבה נשים כותבות כאן, שבעבר הם היו רגילות שהיו מחזרים אחריהן וכו' נכון זה דרכו של האיש לחזר אחר האשה, אבל כל זה בתקופה מאוד מצומצמת כדי להגיע לייעד לכבוש אותו וכו', עם הזמן גם הבעל הכי רומנטי, מתרגל ומתחיל לפקשש, תוסיפו לזה את מירוץ החיים התובעני, עבודה בסביבת נשים אחרות, פגישה עם זוגות אחרים, ההשוואות ! ו,,, מתחיל נסיגה, לא תמיד מבחינים בה אלו שצריכים להבחין בה, ומתחילה ירידה ועוד ירידה, עד למצב שאתן הגעתם,(אין לי כוח לכתוב הגעתן וכו' אז פעם כן ופעם לא,,,).
כשאת או את, לומדות על בשרכן שהמצב בטטה, יש לכם 2 דרכים או לשבת ולקטר, ללכת לחפש במקום אחר, להתעצבן על הילדים, לעלות במשקל, לצאת לקניות מטורפות, וכו וכו' , או לקום ולעשות מעשה,
והמעשה הזה, הוא חובתכם בדיוק כמו שבעבר היה של הגבר שלכם,
יש שריפה בבית, ואתן כנשים חזקות, שבדרך כלל גם יותר חכמות מתבקשות לשנס מותניים,,, ולגרום לבעל שלכם לזעזועים, כי כך א"א להמשיך ולו ליום אחד בלבד,
-
אז קדימה , את כל המרץ, המחשבות על בגידה, התאוות והתשוקות לתעל לתוך הבית פנימה, (בהנחה שהגבר שלכם שווה את זה, והוא לא דוחה מינית, ולא מתעלל ריגשית וכ"ש פיזית,,,). תראו לו מה זה אשה עם ביצים, אחת שיודעת מה היא רוצה, תרשמו לסדנת זוגיות, תצאו עם חברות, תעילמו מהבית לכמה שעות, תפילו עליו תפקידים עם הילדים שיתחנן שתחזרו כבר הביתה,
תייצרו מתח מיני בדיבור, בלבוש, וכו', החזירו עטרה ליושנה,,,
עם הדרכה נכונה ניתן להגיע לחידוש האהבה והנלווה אליה--- בתוך מס' ימים, והעיקר זה ללמוד מעתה כיצד משמרים זוגית לאורך זמן,
לא חייבים לקפוץ בנג'י, או להפתיע במתנות יקרות, זה טוב להרשים בתחילת הקשר, החכמה לשמר את הקשר על גחלת עמומה עם התפרצויות חמות שנותנות את הטעם לחיים משותפים, ובדרך כלל גורמות לעניין תמידי של אחד בשנייה בלי צורך לחפש בחוץ,
בדרך כלל, כי יש גם יוצא מהכלל, הרי זה פורום בגידות פה---,,,
-
יאלה אין זמן, צאו לעבודה, ועדכנו בהמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
ירון20/10/2010אני יודע ומשוכנע שזו תהייה קלישאה מצידי, אך גם אני שרוי בלבטים הללו בהם את שרוייה
אשמח אם תצרי קשר עימי
המשך ערב אופטימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל העכברים יצאו מהחורים...
שימחה21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת על בגידה- - תגובה
מיכל פאטל20/10/2010שלום לך טלטל,
מה שאת מתארת אכן דורש התייחסות רצינית. ראשיתאני חושבת שבעלך צריך לבצע בדיקות דם על מנת לישלול אפשרות רפואית, ואז אם הכל בסדר ואין מחסור בויטמינים וכו' כדאי שתיפנו לייעוץ אצל סקסולוגית. מתוך מה שאת אומרת, שהיה בעבר :אהבה , סקס וכו' יש סבירות שניתן לייצב את המצב.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחושבות על בגידה
קובי21/10/2010פשוט מאוד, אל תעשו את זה!!!!!!! אני מתחנן לפניכן!!!!!
כאחד שעבר את זה עם בת הזוג אין לכן מושג מה עובר על הצד הנבגד ברמה הנפשית והפיזית, כיום אני במצב שברירי ביותר ללא תקווה וללא יכולת לחלום 2 דקות קדימה,
אנא מכן, באם יש עוד שמץ של סיכוי פשוט תדברו עם הבעל ותנו צ'אנס, בכל זאת הוא אבי ילדיכם אז את מעט הכבוד כלפיו ואם זה נגמר אז פשוט תהיו אמיצות לשים את זה על השולחן.
הגבר שאיתו תבגדו רק ינצל אתכן (אזהר לומר במרבית המקרים), תאמינו לי כגבר אני מבין איך גבר חושב ויש סיכוי שתתחרטו על כך לאחר שתראו לאן המצב הוביל את בן זוגכן.
פשוט אל תעשו את זה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
שחף26/10/2010האם ההתייחסות הבלתי מתפשרת בהוקעת בגידה,כל הכבוד,זהה גם כאשר הגבר בגד?
כי יש לי הרושם שבחברה יש יותר סלחנות כשהגבר בוגד וזה מקומם אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשחף
קובי26/10/2010חד משמעי, גם לגבר אסור לבגוד, בגידה היא מבחינתי התנהגות של אדם מוג לב, שאינו מסוגל לשים את הדברים על השולחן ומתייחס לבת זוגו \ בן זוגה לא כאל אדם
רק חבל שהחברה מוקיעה בגידות אבל הסטטיסטיקה מראה שמרבית הזוגות חוו בגידה
במהלך נישואיהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
שחף26/10/2010טוב לדעת שיש עוד גברים עם קצת יותר ערכים ושכל בקודקוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף אליך ומחזק!!!
בחור מאי שם02/11/2010אני אולי האחרון שהגיעה לו המכה הזו.
מחזר, מפרגן, עוזר ועושה הכל בבית ועם הילדים.
וכן גם אני מטופח ומחוזר ובכל זאת שמרתי על נאמנותי לה ואהבתי אליה תמיד ניצחה.
זו מכה שלא תתואר וקשה מאוד משם לקום וללכת. לעולם לא אחלים לגמרי.
וגם אם כבר הצלחתם זה לעולם לא יהיה אותו דבר גם בניכם.
אז אנא מכם חישבו היטב. זה לא נותן דבר, רק פיתרון זמני שישאיר אתכם ריקניים וימנע פיתרון אמיתי.
גם גברים וגם נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת
שימחה21/10/2010אין כח כבר לדברים האלה.
תגידי את לגמרי בסדר? לא ניראה לך מוזר שהוא לא נוגע בך שנתיים?
שאלותי אמיתיות ולא באות כדי לפגוע אני פשוט עייף מהדברים האלה.
לפני שאת מחליטה לעשות אהבה עם טיפוס בוגדני אחר שיבגוד גם בך
תנסי להבין מה את הולכת לעשות לאבי ילדיך "בחיר ליבך"
ואולי תחליטי פשוט להרוג אותו?
כן להרוג אותו מבפנים מוות איטי וקשה ביותר האם הוא פגע בך? האם זה באמת מגיע לו?
ידידתי יותר זול ללכת לטיפול זוגי עכשיו מלהתגרש או ללכת לטיפולים כל אחד בנפרד כולל הילדים כמובן.
תורידי את החיוך תביני שאומרים לך שם בעבודה את כל מה שאת רוצה לשמוע והעיקר שבסוף תיפתחי את הרגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשימחה
בחור מאי שם02/11/2010כל מילה זהב!!!
פשוט ביטאת את האמת וחבל שאנשים איבדו אותה בדרך.
תודה שישנם אנשים כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שימחה02/11/2010תודה חבר
לא קל כפי שאמרת כניראה שלעולם לא נחלים לגמרי
והמצחיק הוא שאני עדפתי במשך השנים לא מעט הזדמנויות
ואפילו היום אני לא מסוגל לעשות את זה
בכל מקרה בהצלחה
שמחתי מאוד לקרוא את דבריך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיות או לחדול?
דברים מהלב24/10/2010מה זה בעצם נישואים? מסמך? שטר התחייבות? הגדרה משפטית? גבר ואישה שחתמו חוזה לכל החיים? ומה קורה כאשר הנישואים לא טובים? פשוט לא טובים. התגלו כשגיאה מוחלטת, אבל חיים יחד, כי יש ילדים, יש משפחה מורחבת, חברים, עושים הכל די שאנשים לא ירכלו..בתמציתו של עניין, לא טוב ביחד. יש המון כעס,תסכול, האשמות, חוסר כבוד ואפילו שנאה ותיעוב של ממש. אז להישאר יחד כי נישואים זה "ערך עליון"? זה הרי שטויות. אדם מאבד את הערך של עצמו בתוך ההגדרה הזו. שלא לדבר על הילדים, שאולי זה לא נראה לנו אבל הם מבינים וקולטים הכל בוודאות. הם הולכים לאיבוד בתוך השבר הגדול הזה. הוא בעלי, אבל האם הוא באמת בעלי??? אישי? איש סודי ואמוני? האדם שמשקיע את כל משאביו בכדי לשמח אותי? האדם שאני רוצה לשמח? מישהו שתומך? שמקשיב? אז הוא אבא טוב. זה נכון. אבל בעל????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
שימחה26/10/2010יקירתי גם גרושין הפ פיתרון אבל לא בגידה
לא טוב לך? תיפרדי אבל איך את תרגישי עמוק בפנים כאשר תבגדי ?
3 אפשרויות פשוטות בפניך : להישאר ואולי לסבול, להיפרד ולהתחיל דרך חדשה, לבגוד.
תבחרי מה שטוב לך אבל אל תחפשי לקבל כאן צידוק
צידוק לבגידה תימצאי אולי בפורום של העובדות במקצוע העתיק בעולם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת על בגידה- - תגובה
דליה שוורץ24/10/2010טלטל שלום,
אני חושבת שזה שאת חושבת על בגידה זה לא העניין, אלא העובדה שאת צמאה לאהבה וסקס שלא היה לך שנתיים!!!! זה לא זמן סביר לזוג שמנהל חיים זוגיים ולכן אני חשובת שכדאי להבין מה הסיבה שבן הזוג שלך נמנע מסקס.
לשם כך הייתי מפנה אותך לסקסולוגית כדי להבין מה הבעיה ולתת לכם פתרונות מתאימים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?