מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעזוביוחאי26/11/2007
שלום.
אשמח לקבל הצעות מה לעשות .
אנחנו צעירים ללא ילדים נשואים כ- 5 שנים בני 40 .
לאחר שהרגשתי כי לאשתי אין חשק למין החלטתי להפרד ממנה .
אשתי הסכימה ללכת ליעוץ נישואין + מיני שבמהלכו התברר לי שהיא לא אוהבת מין ועושה זאת עבורי בלבד , היא הודתה שהיא מוכנה לוותר על המין למעני ואין לה כל צורך בסקס או במין .
הסיפור נפל עלי חזק וקשה לי להתאושש ממה שאני כבר יודע לגבי היחסים בינינו .
דרך אגב היעוץ המיני לא עוזר ורק שיפר את התקשורת בינינו .
אני אובד עצות וקשה לי לחיות עם אשה ששוכבת איתי ולא נהנית מכך .
האם להפרד ממנה ?
האם לבלוע ולהמשיך ?
מה עושים ? אשתי מודה שלא היה לה ולא יהיה לה צרכים מיניים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעזוב
אילה אריאלי26/11/2007אתה מתאר את היחסים מנקודת מבט אחת בלבד, המין. האם יש ממדים אחרים לקשר ביניכם. כמובן שאחד מהמרכיבים הבסיסיים של הקשר הוא המיניות. אני מבינה שהיא לא נמנעת מהמין למרות שאין תשוקה מינית אצלה. כאשר אין תשוקה גם יעוץ מיני יתקשה לשנות מצב זה. יש הרבה נשים שאין להן ליבידו (תשוקה מינית). לא נשמע לי שאתה נדרש לוותר לגמרי על מין אבל זה אינו מין מספק, מצד שני ניתן להבין את התיסכול שלך כאשר יש מצב תמידי של חוסר תשוקה. הפרוגנוזה לשינוי כאן אינה טובה..
וויתור על מין ישפיע על תחומים אחרים ויגרום לכעסים במערכת היחסים ביניכם.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה ?
יוחאי27/11/2007תודה על התשובה .
לא ברור לי מה ההצעה לעשות , לעזוב או להשאר ?
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?