פרידה מקשר ארוך + דירה שכורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מקשר ארוך + דירה שכורה
    מיטל
    25/10/2010

שלום לכולם
    אני בתהליכי פרידה כרגע מגבר שהייתי איתו קרוב ל 4 שנים
    מיותר לציין את התהליך הנפשי הקשה שאני כרגע עוברת שנראה לי כמו סיוט רע שאני רק רוצה לקום ממנו
    עם כל הבעיה הנפשית שאני אמורה לעבוד עלייה כרגע יש לי עוד בעיה
    גרנו בדירה שכורה כשנתיים , בשנתיים הללו ריהטנו את הדירה בכל טוב , רוב הדברים בדירה קנינו יחד (חצי חצי) יש המון דברים שאני קניתי לבדי והכנסתי לדירה - דברים קטנים - מצלחות עד לכוסות ועד למצעים וכו - אני מתנצלת אם זה נשמע קטנוני
    בעוד כחודשיים מסתיים החוזה בדירה אני לבינתיים יצאתי מהדירה ובן זוגי לשעבר נשאר בדירה ( אני יציין שאני לא ממשיכה לשלם שכירות בחודשיים שנשארו)
    איך מתחלקים בדברים ???? איך מחליטים מי לוקח מה ?? אני לא יודעת בדיוק מה הוא יחליט לעשות עם כל הדברים שיש במידה ואני יחליט להתעלם מהכל ופשוט לקחת רק את דבריי האישיים ? ומצד שני אלו דברים שגם אני השקעתי בהם
    איך עושים זאת במצב כה רגיש בו אנחנו לא רוצים להיפגש כי זה יהיה נורא קשה
    מה עושים ??????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שרון-

בני
    25/10/2010

עושים רשימה מדוייקת על כל פריט ופריט,
    ומחליטים מי לוקח מה,
    במידה ויש התנגדויות על פריט מסויים, אז או שמוותרים מומלץ מאוד !
    או שמגיעים להבנות בנושא, כגון אתה תקח את זה ובתמורה תתן לי את ההוא,
    זה מאוד חשוב לי ולכן אני רוצה לקבל, ובתמורה אני אתן לך משהו שחשוב לך למרות שנוראנ רציתי שיהיה שלי,
    אם מלכתחילה תגיעו עם גישה של וותרנות, ובמטרה להמשיך הלאה מבלי לצבור לעד את המשקעים, מובטח לכם פרידה חלקה ומוצלחת,
    אפשר גם למנות חבר טוב של שניכם שיבצע את החלוקה,
    ובלית ברירה ניתן למנות שמאי מטלטלין שייעשה זאת עבורכם, חבל על הכסף !
    בהצלחה בכל אשר תפני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו