מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר איזון בתקשורתסיוון25/10/2010
יחסי עם בעלי עלו על שרטון,יש סממני בגידה שחלקם התגלו על ידי.למרות שואני ורבלית ותקשורתית איני מצליחה להגיע לכל שיחה אתו בנושא.מבחינתו,תמיד הזמן לא מתאים:בבוקר ממהר לעבודה(למרות שיושב שעה בשירותים לקריאת עיתון הבוקר) במשך היום הוא עסוק בטלפונים רבים במשרדו,מאחר להגיע בלילה לבית ולכשמגיע הוא רעב ועייף.אני מצליחה לסנן מספר מילים בנושא הבגידה אך הוא מכחיש וטוען שאדבר איתו על כל נושא מעניין רק לא בנושא המדובר.החלטתי לכתוב לו מכתבים (אני טובה מאד בטקסטים) בתקווה שיקרא אותם (ולא ב "ע").במכתבים גם אעלה את כל הנושאים בסדר הגיוני ורציף ולא אשכח ואתבלבל.אני די סקפטית ש"יקשיב" לנכתב,אולי אפילו יעשה תנועת זלזול ובסופו של דבר יגיד"מה השטויות האלו"
כדאי גם להדגיש שבעלי מאד מופנם מבחינה רגשית.
מה דעתכם ? האם יש דרך אחרת להביאו להקשבה ? (על ייעוץ זוגי אין בכלל על מה לדבר כי אינו מאמין בזאת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרצה-
בני25/10/2010אף אחד לא עונה---
ליועץ תקשורת הוא כן יילך ?
ובכלל איו דבר כזה הוא לא מאמין בייעוץ, זה סתם עצלנות ובושה,
אם יש לנו שני אופציות או להכריח אותו להתגרש, ואו להכריח אותו ללכת לייעוץ, אז כבר יותר קל ללכת על כייון הייעוץ, רק שצריך לתת לו לחפש מישהו כלבבו, אתם יכולים לקרוא לזה סדנת זוגיות, או סדנת אהבה באשראם, או כל שם שייתן לו הרגשה שהוא הולך ללמד אותם ,,, בקיצור תהיי יצירתית כי להפרד זה נשמע קל, אבל מסובך ומרוקן אנרגיות וכסף,
אני בטוח שתמצאי משהו לשביעות רצונו,
בלי כל קשר, את יכולה ללכת לבדך לשמוע ולקבל כלים איך לגרום לשניכם להסתובב בבית מבלי להיתקל ולשבור כלים,,,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם אקבל ייעוץ לבד
סיוון25/10/2010בעיית חוסר התקשורת מצידו תמשיך,אין לי בעייה שיקבע למי ללכת,אך הוא לא ילך.
הפיתרון היחיד שנראה לי הוא עדיין משלוח מכתבים,כמובן שאיני מצפה שיענה ורק אני אשלח אותם.
מצפה להתייחסות בנושא נמכתבים
תודה
ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרצה-
בני26/10/2010את מקווה להתיחסות מאיתנו או ממנו ???
מכתבים זה רעיון מצויין, אני באופן אישי הייתי שמח לקבל מכתב מאשתי,
שווה לנסות את האופציה הזו, מה גם שאת כותבת שאת טוב בזה, אז מי מונע בעדך,,,
מדברייך נשמע כאילו את מחשיבה אותו לאדם חשוב ואלגנטי יותר ממך, שרק לא יודע לתקשר איתך נכון, ולכן את נרתעת או שכבר נכווית כאמור ומעדיפה לכתוב לו מכתב, אבל שימי לב שגם כאן את חוששת יותר מידיי, איך הוא יגיב, ואיזה תנועה הוא ייעשה אח"כ,
את לא שמה לב שאת מקטינה א"ע מולו???
וייתכן שזה הכל בראש שלך, ייתכן, ותקני אותי , כי כך זה נשמע, כאילו את צריכה אישור כדי לכתוב לבעלך מכתב--- הלו,,, זה רדיו ? בעלך, האיש הכי קרוב אלייך,,, בכל זאת יש לכם משהו משותף !
לכן יקירתי, יהיה זה נכון עבורך להקשיב למישהו מהצד כיצד הוא רואה את הדברים כדי שתלמדי איפה את ממוקמת בתוך הקשר הזה, כי אין ספק שכך זה לא צריך להמשיך,
ולא צריך לפחד כ"כ מאנשי מקצוע באשר הם, בדרך כלל אלו אנשים שעברו בדיוק או אף יותר גרוע ממה שאתם עוברים, ונעשו יועצים לאחרים, אז שיחה אחת או שניים לא תזיק לך, להיפך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירצה
שימחה26/10/2010קיימת אפשרות שאכן את טועה ולא מדובר בבגידה אבל בהחלט מדובר בנורה אדומה שכן לפחות זיהית קצר חמור בתקשורת ועל כך אכן חשוב לעבוד עם בעל מקצוע.
עם זאת צריך לזכור שפורום זה מלא בבעלי ניסיון ולכן אין אפשרות אחרת מצידי ואני חייב לכתוב לך גם כך:
אין אף אחד בעולם שיגרום לו לדבר במידה והוא בוגד הוא יכחיש כל עוד הוא יחשוב שזה מצליח לו.
ידידתי לכתוב מכתבים לשאול שאלות ולנסות לדבר רק פוגע בך שכן את הופכת אותו לערני וזהיר יותר.
את צריכה הוכחות רק הוכחות ברורות איתן יש לך אפשרות להוכיח אותו.
ברגע שתושיבי אותו ותביאי אותו להבנה שזו לא שאלה ואת באמת יודעת תגלי פתאום שיש לו זמן להכל...
זיכרי כולנו האמנו בבני ובנות זוגינו כולנו רצינו לחשוב שאנחנו חושבים מחשבות מיותרות כולנו חשבנו שאנחנו קצת לא בסדר וכולנו גילינו בצורה זו או אחרת את האמת
והחשוב מכל רבים מאיתנו יצאו לדרך חדשה , רבים מאיתנו למדו לישון עם "האויב" וחלקינו אף הצליחו "לגדול" מהמקרה ולהתפתח וחלקינו עדיין משתדלים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק ומנתח את הסיטואציה היטב
סיוון26/10/2010לא ירדתי לסוף דעתך לגבי ההערה "הוא יכחיש כל עוד הוא יחשוב שזה מצליח לו." .לגבי חלק מהסממנים המחשידים הבאתי לו הוכחות,שחור על גבי לבן,כפירוט שיחות על פני כמה חודשים לגבי 2 מספרי טלפון שוודאתי מי עומד מאחוריהן,ועדיין הוא מכחיש ולא נעשה עירני וזהיר יותר.אין לי הוכחות אחרות ואיני מתכוונת להיעזר בשירותי משרד חקירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר איזון בתקשורת - תגובה
סיגלית גלאי26/10/2010תרצה שלום.
אין ספק שכשחושדים בבן זוג זה מכרסם ומציק וחשוב להבהיר את הנושא, מכיוון שאת מעלה נושאים נוספים שמציקים לך נסי להתחיל קודם בהם. שימי את הפוקוס על עצמכם, הרי בעלך אומר לך "דברי איתי על כל עניין אחר... רק לא על נושא זה"
אולי זאת התחלה טובה כדי לשפר את התקשורת ביניכם, בקשי ממנו למצוא ערב פנוי (מומלץ שתצאו מהבית למקום שקט ונחמד) דברי איתו על הדברים המציקים לך, על כך שהוא עסוק מאוד ואת מרגישה נדחקת הצידה בסדרי העדיפויות שלו, על כך שאת לבד בערבים כי הוא מאחר להגיע, צייני בפניו מה את רוצה שישתנה ביחסים ביניכם ותשאלי אותו מה דעתו על אותן שאלות.
אחרי שתפתחי איתו ערוץ תקשורת דברי איתו גם על הנושא הזה, אם את חוששת שתתבלבלי את יכולה לבקש ממנו שיקרא את המכתבים בנוכחותך ויגיב עליהם.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?