משבר אחרי בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר אחרי בגידה
    טל
    27/11/2007

שלום רב,

אני בת 31 נשואה 10 שנים +2.
    אני נמצאת היום במשבר שקשה לי להשלים את העובדה שבעלי בגד בי, לאחרונה היחסים שלנו היו במשבר, והוא החליט לברוח מהקשר והחל לבגוד תוך כדי כך שהוא מאשים אותי בזה. אני עצמי מאוד אוהבת אותו וכמובן לא מראה לו את זה, הוא עצמו נישאר לגור בבית תוךכדי כך שהוא לא רוצה שאני יכנס לחייו הפרטים ויעזוב אותו לנפשו וכך הוא חושב שהכל יהיה בסדר ביננו אני כל יום שהוא מגיע הביתה שואלות אותו אלפי שאלות כל הזמן נכנס לפרטי הבגידה וזה גורם לחוסר שקט בבית מה שכן הוא לא מוכן להגיד לי כלום על הבגידה ומכחיש את זה בכל תוקף. אני לא שולטת בשאלותי אני לא מסוגלת לשכוח את זה ולעבוד לסדר היום, הבגידה היתה כנראה רק קשר טלפוני עם בחורה שנמשך כחצי שנה, הוא כיום רוצה שאני לא יציק לא יותר בנושא זה וישאיר את זה מאחור אני מבחינתי רוצה לדעת הכל וקשה לי לחיות עם הבן אדם כאשר האימון כליו נעלם. מצד שני קשה לי לפרק את הנישואין בגלל דבר כזה אין אני מתגברת על הנושא הזה? איך חוזר האימון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר אחרי בגידה

הוספת תגובה

• אוהבת וכואבת

oz
    15/03/2012

גבירתי במקום לשאול ולחקור מעשה הבגידה,עשי בדק בית מה הגורם לבגידה,והכיצד אני מחזירה את בעלי הביתה למרות חוסר האמון שלך. בהתנהגותך את משיגה ההפך והדרך של בעלך לעזוב את הבית קצרה מאוד. ואני אומר לך מנסיוני האישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר אחרי בגידה - תגובה

סיגלית גלאי
    15/03/2012

שלום טל
    בגידה תמיד קשה לעיכול, היא תמיד מייצרת משבר שעשוי להוביל לפירוק הזוגיות אך לא בהכרח, ולא תמיד. חשוב לזכור שתמיד קיימת הבחירה האם למקד את המחשבות בהתנהגות הרסנית ולא מקדמת, או לזכור שיש לשני הצדדים מה להפסיד ולמרות הקושי לבחור באומץ נטול אגו לטפל בקשיים עם מבט קדימה אל עתיד זוגי טוב יותר, וזאת לא קלישאה אם בוחרים להתמודד אז אפשר להרוויח זוגיות עמוקה יותר ואף טובה יותר מקודם.
    אני מציעה שתפסיקו להאשים אחד את השניה, אין בזה כל תועלת מקדו את תשומת לבכם במחשבה מה אתם רוצים להשיג מהיום והלאה. דווקא מפני שאת אוהבת אותו המאמץ כדאי. מכיוון שההתחלה תמיד לא קלה, אני ממליצה שתפנו לייעוץ זוגי.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית דרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העמידי אותו במקום ומיד

hila
    27/11/2007

טל, אני בת 30 עם שתי ילדות, גיליתי שבעלי בגד בי בעודי בהריון. המלצתי היא להעמיד אותו במקום ולפנות מיד לטיפול זוגי (שאצלנו לא צלח). אם יסרב, מציעה לך לפנת לבית דין לענייני משפחה ולהתחיל הליכי גירושין, אולי אז יבין את רצינותך. אנחנו כבר שם...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר של בגידה

צריך תשובה
    28/11/2007

בגידה בזוגיות מעידה על משהו לקוי במערכת היחסים שלכם. יש צורך להבין את האחראיות של שניכם למה שקרה. הבגידה היא רמזור אדום שאומר לכם לעצור ולהתבונן מחדש על הדרך. אני מציעה לך לנסות לשלוט בהתנהגויות שלך ולדלל את החקירות שלך. כאלו דפוסים אובססיבים. התנהגויות אלו מרחיקות ולא תורמות. במצבים אתו כדאי לפנות לטיפול זוגי על מנת להפוך את מה שקרה כהזדמנות לצמיחה, להבנת הזוגיות שלכם ולסיכוי שזה לא יחזור על עצמו.

אריאלי אילה
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו