מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובת אשתיחיה27/10/2010
יש סימנ ים מחשידים שאשתי התאהבה במחנך של בינינו בן ה-12. בעבר אמרה לי שהוא מאד מושך ויפה תואר וכד'. אנו דווקא פתוחים וגלויים אחד לשני ויחסינו מעולה. המחנך מחבב מאד את בני, ונותן לה יחס חיובי שונה משאר הילדים בכיתתו. תשומת לב , ועזרה במקצועות שמתקשה ועוד. תפשתי את אשתי על חם ששוחחה עם המחנך בטלפון והיה במצב רמקול, וסיפר כמה הוא משתדל להשקיע בבן שלנו. אשתי ענתה לוף "אם היית לידי עכשיו היית חוטף ממני נשיקה למרות שאני לא נותנת בקלות לכל אחד". המחנך ענה לה: "זה בסדר תודה. והוסיף "חגי, הוא הנשיקה של שנינו". (חגי שם בדוי של בני). מה דעתכם על תגובתו של המחנך אליה והתנהגותה של אשתי? תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל-
בני28/10/2010החשש מוצדק, מציע לך להתנהג בכבדהו וחשדהו,
שיחה טובה עם אשתך גלויה ועיניינית אמורה להספיק לכל הדיעות,
אם זה בר ביצוע, תחליף מחנך לבנך, ותשמוט את הקרקע שעליו הם בונים את החיזור הלא מוסרי הזה,
לפעמים מילים מובילות למעשים, אל תתן לזה לקרות, כי זה ממש קרוב, אני מקווה בשבילך שלא קרוב מידיי,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל יקר
שימחה28/10/2010ידידי
אשתך קצת מרגישה כמו ילדה בת 16 קצת נדלקה קצת מפנטזת
אבל לגמרי לא בטוח שבאמת מבצעת.
בכל מקרה לפי סיפורך המורה שומר קצת יותר מרחק.
אין שום סיכוי שהיא תודה בפניך ולכן עליך לנקוט בדרכים אחרות מהר ולפני שיהיה מאוחר מדי... שתף חברה טובה שלה שיכולה לדבר איתה בצורה חופשית אך זכור שאנו הגברים לא תמיד רגישים מספיק לדעת במי האשה תבחר כדי לדבר על דברים אישיים.
תחשוב טוב.
בקש ממנה ללכת יחד ליעוץ זוגי
מניסיון ידידי אסור למצמץ גם עצם ההתאהבות שלה היא עניין כואב התלהבות לא.
דבר אחד בטוח אשתך לא בוגדת סידרתית שכן היא עושה את כל הטעויות בדרך
מתלהבת לידך,מדברת ברמקול,וכ"ו
אך תכעס חבר זה יעבור לה ויחד עם זה תעצור את זה כאן ועכשיו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חיה28/10/2010ומה יש לכם לומר בפירוש המילולי לגבי תגובתו של המחנך?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה כמו
שימחה28/10/2010חבר יקר
זכור אף אחד מאיתנו איננו נביא...
ברור לשנינו שיש לך רצון עז לכעוס ולהאשים את המורה ובכך יהיה לך קל יותר להתמודד עם אשתך.
ברור לשנינו גם שבסך הכל לכל אחד יש פרוש משלו וזה לא באמת אומר כלום
ולמרות זאת ניראה לי שלהגיד את הדברים כפי שאתה מספר זה כמו להגיד שמעתי אותך ובחרתי להתעלם על מנת לא לפגוע בך אומר לך שהנשיקה שלנו היא בנך...
אומנם לא רציני לקבוע והחיים לימדו אותי שיש הפתעות גם מהקרובים עליך ביותר
לך עם האיטואיציה שלך לך עם תחושות הבטן אני אינני מכיר את הנפשות הפועלות כמוך ולכן לי ניראה שלאישתך קוסם קצת להרגיש דברים אותם לא הרגישה זמן רב.
היא אולי מאוהבת אבל לא באמת אוהבת...
תהיה ערני אבל תבדוק גם את עצמך אולי חסר לכם קצת זמן איכות,שיחות,חיזור
בשלב זה ניראה שנכון לעזוב את המורה ולהתמקד באשתך
בהצלחה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה? תודה!.
חיה28/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת אשתי - תגובה
סיגלית גלאי28/10/2010מכיוון שאתה מציין שיחסיכם גלויים ופתוחים מדוע שלא תהיה פשוט ישיר וכנה גם במקרה הזה? ספר לאשתך ששמעת את השיחה, שאתה מרגיש לא נוח עם הדברים כי יש בהם טעם של "פלירטוט", תשאל כיצד היא הייתה מרגישה ומגיבה לו זה היית אתה מדבר כך לאחת המורות שלך בנך??
באותה פתיחות כדאי לברר האם אשתך מרגישה שחסר לה משהו בזוגיות שלכם, אולי חיזור, ביטויי אהבה מצדך, אוזן קשבת...?
בהצלחה,
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?