מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת התייעצות של חברי הפורום בבקשהענת28/10/2010
שלום לכולם .
אני בת 39 גרושה עם שתי בנות .
יש לי חבר שאני מאד אוהבת כעשר שנים ואני יודעת שהוא גם מאד אוהב אותי.
כשהכרנו -הוא היה פרוד ומאוחר יותר עזב את הביית עם ארבעה ילדים.
יחסינו ידעו עליות ומורדות , אפילו ניסינו לגור ביחד אבל זה היה נוראי מבחינה כלכלית
ומבחינת הילדים -אז פירקנו שוב את המגורים ,שנה שלמה התרחקתי ממנו- הוא ממש השתגע ורצה לראות אותי יותר ,למרות שאני רציתי את המרחב שלי מחדש.
לפני כשנה שוב חזרנו להיות בקשר מעולה -האהבה פורחת ,הוא קונה לי המון, מוציא אותי לחופשות ,אני מגיעה אליו יותר -ממש כמו בעל .
יש לציין שלאורך כל נישואיו הוא בגד באשתו מאחר והיא לטענתנו הייתה מאד קרה אליו,לא שכבה איתו ,פגעה בו ברבים וכו,,ולכן הוא עזב את הביית.
לימים ,התברר לי שהוא מדי פעם היה נוהג לעשות לה קניות ,ולקנות לה רהיטים פה ושם שהתקלקלו -כל זה , מתוך דאגה לילדיו ומתוך רחמים.
לנקודה שאוכלת אותי כבר שבוע - גרושתו הכירה גבר ,והם נוהגים להעלות תמונות
בפייסבוק ולהתכתב אחד עם השני עם אמירות שאינן משתמעות לשתי פנים בדבר אהבתם אחד לשנייה.
חברי ,מסתבר -עוקב אחר הודעות אלו,והדבר מאד מעצבן אותו.
ואז הוא בא ומספר לי - ראית את הזונה ? איך היא מתנהגת ,,סבתא לנכדים ,כל העולם צריך לראות מה היא עושה עם החבר שלה ?, תת תרבות ,,וכו,,
הוא אף אמר לילדים להעביר לה מסר שזו בושה וחרפה .
לשאלתי -מה זה מעניין אותו ,ולמה הוא בכלל עוקב ,הוא עונה שמתוך סקרנות והוא כלל לא מקנא ואף שונא אותה על התנהגותה זו.
לדעתי ,כמו שזה נשמע -הוא מדבר ממקום מאד פגוע -איך היא מסוגלת להראות לחבר אהבה ,בעוד שהוא חי איתה 30 שנה ורק היום אני יודע עם מי חי (לטענתו)
אגב -היא כבר עברה ארבעה גברים לפחות בעוד שהוא רק איתי כל השנים האלו .
אין לי ספק אפילו במעט שהוא לא בגד בי.
עם זאת - הקנאה שהוא מפגין עכשיו כלפיה גומרת אותי .
אני לא יודעת איך להתייחס לזה-הוא שב ואומר לי שהוא אוהב רק אותי ,אני מרגישה אהבה מצדו ,אבל נורא קשה לי עם איך שהוא מתנהג בנושא הזה .
זה לא אמור להפריע לו גם אם היא תשים תמונה שלה ערומה בפייסבוק ,אלא אם כן
הוא עדיין לא התגבר עלייה .
מה עליי לעשות ?האם להמשיך כרגיל ? האם להתעמת איתו ?
על מה זה מעיד מצדו ?
תודה לכולם
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת התייעצות של חברי הפורום בבקשה - תגובה
סיגלית גלאי28/10/2010שלום שירן,
קשה לי להאמין שאפשר להמשיך "כרגיל" כשמשהו מאוד מציק. ולכן בהחלט כדאי שתביעי את המחשבות והרגשות שלך בעניין וזה לא חייב להיות בדרך של עימות אלא בשיתוף. הסבירי לו שהקנאה שלך ושלו מחבלת בקשר שלכם.
לגבי ההתנהגות שלו, היא יכולה לנבוע מסיבות רבות, התשובה האמיתית מצויה בו (גם אם הוא לא מספיק מודע לה) אין ספק שהוא מתמודד עם סיטואציה שהוא לא ציפה לה ולכן תגובתו מועצמת.
אם האהבה בינכם פורחת, גלי סבלנות ועזרי לו להתגבר.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?