חסרת אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים
    גליה
    28/10/2010

לי ולבן זוגי יש היסטוריה של 5 שנות זוגיות עם פרידה לכמה חודשים לפני 3 שנים. לפני 8 חודשים נולד לנו תינוק. כיום אנו חיים בבית בסטטוס של פרודים היות והוא החליט לעזוב. עדיין לא עשה זאת. כאשר אני פונה אליו בשאלה מתי היום הזה יקרה, הוא לא עונה או טוען שעוד לא יודע, אך לא לדאוג, זה לא יימשך הרבה זמן. יחד עם זאת הוא ממשיך להתנהג כמו אדם זר ודואג להגיד לי בכל יום שלא אוהב אותי יותר ושלא מתכוון לשקם את הזוגיות (כי ביקשתי ממנו ללכת ליעוץ זוגי). אני מרגישה חסרת אונים, אי וודאות, לא פה ולא שם, לא נשואה ולא גרושה. ומה שנוצר זה המצב שהוא בעצם זה שיחליט ויפסוק את הדין הפרידה בפועל אם בכלל. בינתיים אני צריכה לחיות באי וודאות ויחס מזלזל מצידו. מה עליי לעשות? לגרש אותו בעצמי לא מעיזה, כי בתוך לבי אני מקווה שאולי זה לא יקרה, די מפחדת להשאר עם כזה תינוק לבד בבית וגם בעצמי ילדה להורים גרושים וזה לא היה פשוט לא לאמא ולא לי. מצד שני, אם המצב הוא בלתי הפיך והוא אכן יעזוב, עדיף אולי פשוט לקחת החלטה ולהראות לו את כיוון הדלת? מאוד מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים

הוספת תגובה

• גליה-

בני
    29/10/2010

גם אני חסר אונים כשאני קורא על המצוקה שלך,,,
    בעצם את כמו בת ערובה, נתונה לחסדיי החוטף,,,
    אסור לך להיות במצב הזה אפי' לא דקה אחת נוספת,
    אתם משחקים מי ישבר קודם, וברור שזו תהייה את--- !
    אז למה לא לקחת את הרגליים היום בלילה ?
    הדרך היחידה היא לפנות לגורם שלישי, שיערוך עבורך בירור אצלו למה הוא עושה את זה, ומה מטרתו, והאם הוא מנסה להרוויח במהלך הזה, או שגם הוא פחדן מוג לב, שלא יודע לקבל החלטות !
    אני מבין את הפחד שלך מאחר ואת בת להורים גרושים, זה מובן ואנושי להתחשב באמא שלך, הכל מובן, אבל איפה החיים שלך ? מה את רוצה להנחיל לילדך הקט ?
    מישהו חייב לנער אותו, אותך, אתכם,
    אין לו אחים, הורים חברים ? שיכולים להשפיע עליו ? לדבר איתו ?
    טוב שהתעוררת כעת, ויפה שעה אחת קודם,
    אני מלמד עלייך זכות שאולי בגלל ההריון והתקופה הקשה שאחריי שכחת א"ע והתמסרת לתינוק, אבל לא עוד גבירתי, ואם כל הצער שבפרידה,,, יש בפרידה גם בשורה חדשה של שחרור ויציאה לאפשרויות חדשות שבוודאי מחכות לך אי שם, רק שצריך לסיים עם המשהו הזה שתקוע ולא נותן לך לראות מטר לעתיד,
    -
    הפחד מהשינוי הורס כל חלקה טובה, המקום שבו את נמצאת היום, הרסני ביותר, בדרך חדשה יש לך סיכוי אדיר להיות שוב מאושרת, עצמאית, קחי אחריות על החיים שלך !
    לילה טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרת אונים - תגובה

דליה שוורץ
    30/10/2010

גליה שלום,
    את מעמידה את עצמך במצב שאת זו שנגררת אחרי ההחלטה של בן הזוג שלך. מה שהוא מחליט זה מה שיהיה. רוצה להשאר ישאר כשירצה ללכת ילך ואת עם המצוקה שלך בעצם לא לוקחת אחריות על עצמך.
    מה שחשוב כרגע הוא שאת תנתחי את המצב שלך ותחליטי מה את רוצה שיהיה כרגע ותתחילי להכתיב את מה שאת רוצה. אם הוא לא ירצה לעמוד בדרישות שלך אז יש לו תמיד את האפשרות ללכת.
    כרגע בדרך שאת מתנהלת את בעצם אומרת לו (ללא מילים) מה שתחליט, ובדרך שאתה תחליט אני אקבל את זה.... האם זה מה שאת באמת רוצה להביד לו???
    שבי עם עצמך קבלי החלטה על המשך פעולתך וצאי לבצע את החלטתך...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו