שלום...רוצה לשמוע את דעתכם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום...רוצה לשמוע את דעתכם...
    יעל
    27/11/2007

לפני כחודשיים חבר שלי לשנה וחצי האחרונה הלך לפסטיבל תמנע ל4 ימים והכל היה בסדר ודברנו...ביום לפני האחרון הוא שלח לי הודעה "אני מבולבל, אני לא יודע מה יש מקווה שיסתדר"... ישר שאלתי אותו אם הוא פגש מישהי והוא אמר שלא ושהוא פשוט מבולבל...
    הוא לא דיבר איתי וכל הזמן הזה אני רק מנסה לסחוט ממנו למה נפרדנו ומה קורה...יום אחד נפגשנו ושטפתי אותו ואמרתי לו שאיך אחרי שנה וחצי הוא נפרד ממני בהודעה ושמגיע לי לדעת מה היה שם והוא פשוט בכה ולקח לי את הפלאפון רשם הודעה ואמר לי לקרוא את זה כשאני אגיע הביתה והלך. הגעתי והיה רשום- יש מישהו שלא רוצה שנהיה ביחד ואל תשאלי אותי מי זה".
    עבר זמן ולא הבנתי מה קורה וכל הזמן הינו רבים ולא היתי מבינה מה קורה ואז יום אחד נפגשנו והוא סיפר לי שבפסטיבל אחד הנגדים מהבסיס שלו היה סתם בשביל הכיף והוא תפס אותו מעשן סמים ו"בזכותו" המשטרה לא תפסה אותו והנגד הזה אמר לו שיפסיק לעשן סמים ושיתרחק ממני כי הוא מכיר את אבא שלי ולא מגיע לי שמישהו שמעשן יהיה איתי...
    עד כמה הסיפור הזה נשמע לך כמו סרט טורקי ממש לא מוצלח<?
    וגם אם כן זה קרה...מה הסיכוי שנגד בצבא יוציא תעודת נגד ויגיד לשוטרים עזבו אותו אני אטפל בזה... מה הסיכוי??
    כאילו יש המון חלקים חסרים בסיפור ואני לא מבינה מה קורה...
    עד שזה קרה לא האמנתי שהוא מסוגל לשקר לי אבל אני מספרת לאנשים את זה והם אומרים לי שמשהו פה מסריח.
    הוא גם אמר לי שאנחנו לא נוכל להיות ביחד עד שהוא יסיים את הצבא בגלל הנגד הזה...
    ממש קשה לי עם כל הסיפור הזה ואפשר לפרש את זה לכ"כ הרבה דברים וזה כ"כ קשה...
    אשמח לחוות דעת...
    ומצטערת שרשמתי הרבה =) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

אילה אריאלי
    28/11/2007

דבריו של החבר שלך אינם נשמעים הגיוניים. נראה שקשה לו להתעמת אתך ולומר לך שברצונו לנתק את הקשר. הוא מצא דרך לומר לך זאת בצורה עקיפה. גם במידה והיחסים יחזרו ישנו כאן דפוס שכדאי לשים אליו לב: חוסר יכולת להתמודד ומציאת פתרונות "תרוצים" נוחים.

אילה
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו