מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום...רוצה לשמוע את דעתכם...יעל27/11/2007
לפני כחודשיים חבר שלי לשנה וחצי האחרונה הלך לפסטיבל תמנע ל4 ימים והכל היה בסדר ודברנו...ביום לפני האחרון הוא שלח לי הודעה "אני מבולבל, אני לא יודע מה יש מקווה שיסתדר"... ישר שאלתי אותו אם הוא פגש מישהי והוא אמר שלא ושהוא פשוט מבולבל...
הוא לא דיבר איתי וכל הזמן הזה אני רק מנסה לסחוט ממנו למה נפרדנו ומה קורה...יום אחד נפגשנו ושטפתי אותו ואמרתי לו שאיך אחרי שנה וחצי הוא נפרד ממני בהודעה ושמגיע לי לדעת מה היה שם והוא פשוט בכה ולקח לי את הפלאפון רשם הודעה ואמר לי לקרוא את זה כשאני אגיע הביתה והלך. הגעתי והיה רשום- יש מישהו שלא רוצה שנהיה ביחד ואל תשאלי אותי מי זה".
עבר זמן ולא הבנתי מה קורה וכל הזמן הינו רבים ולא היתי מבינה מה קורה ואז יום אחד נפגשנו והוא סיפר לי שבפסטיבל אחד הנגדים מהבסיס שלו היה סתם בשביל הכיף והוא תפס אותו מעשן סמים ו"בזכותו" המשטרה לא תפסה אותו והנגד הזה אמר לו שיפסיק לעשן סמים ושיתרחק ממני כי הוא מכיר את אבא שלי ולא מגיע לי שמישהו שמעשן יהיה איתי...
עד כמה הסיפור הזה נשמע לך כמו סרט טורקי ממש לא מוצלח<?
וגם אם כן זה קרה...מה הסיכוי שנגד בצבא יוציא תעודת נגד ויגיד לשוטרים עזבו אותו אני אטפל בזה... מה הסיכוי??
כאילו יש המון חלקים חסרים בסיפור ואני לא מבינה מה קורה...
עד שזה קרה לא האמנתי שהוא מסוגל לשקר לי אבל אני מספרת לאנשים את זה והם אומרים לי שמשהו פה מסריח.
הוא גם אמר לי שאנחנו לא נוכל להיות ביחד עד שהוא יסיים את הצבא בגלל הנגד הזה...
ממש קשה לי עם כל הסיפור הזה ואפשר לפרש את זה לכ"כ הרבה דברים וזה כ"כ קשה...
אשמח לחוות דעת...
ומצטערת שרשמתי הרבה =) תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
אילה אריאלי28/11/2007דבריו של החבר שלך אינם נשמעים הגיוניים. נראה שקשה לו להתעמת אתך ולומר לך שברצונו לנתק את הקשר. הוא מצא דרך לומר לך זאת בצורה עקיפה. גם במידה והיחסים יחזרו ישנו כאן דפוס שכדאי לשים אליו לב: חוסר יכולת להתמודד ומציאת פתרונות "תרוצים" נוחים.
אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?