דחוף!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!!!!
    נערה בת 16
    01/11/2010

שללום,
    יש לי חבר בצבא, אנחנו כבר חצי שנה ביחד, ושכבתי איתו-איבדתי את בתוליי, לפני חודשיים.
    אז אהבנו מאוד אחד את השני, הוא לא היה יוצא למסיבות אבל כן היה עם חברים.
    יצא שראיתי אותו כל שבועים לשישי שבת. ואז הייתי לו רגילה ובה םחות הסתדרנו ביחד כי לא היינו רגילים למצב שבו אנחנו יכולים להפגש כל הזמן אבל נפגשים פעם ב... ועוד במיוחד שביטלתי טיסה לחו"ל בגלל זה. מאז הרגילה הוא יוצא למסיבות, מסתיר ממני אסמסים, הריבים המשיכו, כשהוא בבית-הוא מדבר איתי רק בסמסים וגם זה רק כשהוא רוצה להפגש, מבטל מפגשים בטענה שאין לו כסף, אמא שלו לא מרשה לו לנהוג-כי הוא עיף-אבל אח"כ אני מגלה שהוא יצא עם חברים. אני מרגישה שמשהו לא בסדר, במיוחד כי זה לא חד פעמי אלא כבר במשך חודשיים ככה!!!!!!
    בשבוע שעבר נפגשנו אחרי המסיבה, אמרתי לו כל מה שמפריע לי והוא אמר שאין לי מה לדאוג ושהוא בחיים לא יבגוד בי למרות שהוא במסיבה ושיכור ו.... בקיצור אחרי רבע שעה בזמן שהוא ירד לשתות הצצתי לו בסמסים וגיליתי שהוא רשם למישהי שהוא הכיר במסיבה: הייתי חייב ללכת כי חבר שלילא הרגיש טוב נשמור על קשר? :) והיא ענתה לו: אתה יוצא ביום חמישי...
    ואמרתי לו שאני סולחת לו על זה.... אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!
    הכל היה מושלם עד לרגע ששכבנו, עד לפני הרגילה הראשונה... ועכשיו הוא פשוט מנצל אותי-זה מה שאני מרגישה!!! הוא ממשיך לצאת למסיבות וחושב שאסמס של "אני אוהבת אותך" יעזור???

אני מבקשת מכל לשון של בקשה....אני זקוקה לתשובה!
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!!!!!

הוספת תגובה

• ילדה......

רון
    02/11/2010

כמו כל ילדה פעורה בת 16 (שאין לי שמץ של מושג למה בגיל כך כך צעיר מפשקת את הרגליים הצעירות והמפגרות שלה) שרואה חייל וישר ההורמונים והרגשות משתלטים לה על החיים,

גם עליך עבד הברנש.......זו התנהגות שכיחה של ילדות בגילך הפעור שחושב שהוא מבין משהו מהחיים שלו וחש בן 40+

פרט לעובדה שאכלת אותה אין לי מה להוסיף

אלוהים איזה נוער מפגר וסתום יש לנו

(ד"ש לסלעית התותחית, התגעגעתי למוצא פיך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לא נגמר

נערה בת 16
    03/11/2010

לא אמרתי שאני מאושרת מזה שהוא הראשון שלי... במיוחד עם היחס שאני מקבלת עכשיו... זה היה בלילה הייתי עייפה וחוץ מזה שכולם טועים לפעמים ומאז שכבתי איתו רק פעם אחת...
    האם להיות חזקה ולעזוב אותו או לתת לא עוד צ'אנס??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לו

נערה בת 16
    03/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנערה בת 16- תגובה

סיגלית גלאי
    04/11/2010

מדוע להישאר עם אדם שאת מרגישה שלא מכבד אותך? שמנצל אותך? שמשקר לך?
    אדם שמסתיר את מעשיו הוא אדם שיודע שהוא לא מתנהג ביושר כלפי זולתו, אחרת למה להסתיר?
    אין ספק שזאת לא מערכת יחסים רצויה לזוג צעיר ואוהב שרק מתחיל את דרכו.
    את צודקת, אסור לך להסתפק רק באמירה של "אני אוהב אותך" צריך לתת לזה גם כיסוי במעשים. ולכן לכי אחר ליבך, אם את מרגישה שהוא לא ראוי לך עזבי אותו.
    למרות הכאב והאכזבה מאהבה ראשונה. לפעמים זה מחיר הנסיון של החיים, ממנו לומדים לעתיד.

מאחלת לך שתמצאי אהבת נעורים, אהבת אמת.

סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלית

נערה בת 16
    08/11/2010

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות

דני
    14/11/2010

כתבת וענית לעצמך לא!!! אין לך מה לתת לו צ'אנס נוסף.תמשיכי לדרכך ותימצאי את אהבתך גם אם איבדת משהו יקר בדרך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו