מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשוקלים בגידהבחור מאי שם02/11/2010
כמו כל זוג גם לנו היו, יש ויהיו קשיים, יש שיאמרו שרק כשיש קשיים ישנה באמת זוגיות.
תמיד השתדלתי להיות בעל טוב, לעיתים יותר לעיתים פחות אבל תרמתי את חלקי בעבודות הבית, חיזרתי אחריה ודאגתי לפרגן ולהחמיא ובכלל להיות שם בשבילה בכל עת שרק תחפוץ.
דאגתי גם להיות תמיד מטופח ונעים בשבילה גם כי זה אופיי וגם כי יודע כמה זה חשוב לה.
אני בחור רומנטי הרבה יותר ממנה ותמיד חסר היה לי קצת יותר חום וצבע אבל למדתי להסתפק במה שיכולה היתה להעניק לי ועם אהבתי אליה קבלתי כל דבר בשמחה.
חשבתי שאנחנו בסדר גמור (אין מצויין אני מניח) וחיינו את חיינו. הבאנו ילדים והפכנו חברים טובים שמדברים על הכל.
אלא שאז החלה מתרחקת ודועכת, הנחתי בתחילה שזה משהו שחולף ואולי בעבודה משהו מעיק. אלא שזה הפך יותר ויותר לבולט ומשמעותי .
החלו להופיע סימנים שלא נתנו לי מנוח ומכאן לשם גיליתי קשר רומנטי עם בחור הקשור לעבודתה.
איני יכול לתאר את אשר ארע לי באותו יום, את תחושת האבל והאכזבה התרסקתי לרסיסים עת שעמדה מולי ושיקרה נחרצות (כשאני כבר יודע הכל ולה אין מושג כמה).
קיוויתי שלפחות תאמר את האמת ונראה מה עושים משם. כלום.
לא אאריך רק אומר שאחרי שהכל נחשף ולהבטחתה הופסק החלנו בטיפול זוגי לגלות מה קרה והיכן טעינו. אלא שליבי כבר מרוסק ולעולם לא יחלים מהמכה הזו. אני איני יכול לבטא את מה שחש ועליי בכל יום לכבוש את הצער וחוסר האמון.
"אסור להתעסק בעבר" כך תגיד המטפלת ואני מנסה בכל כוחי.
דעו לכם אנשים, שלנו בני הזוג שלכם אין ממש סיכוי להתמודד עם מחזר/ת חדש מסקרן, מגרה ונוצץ. אנו לא תמיד נהיה מושלמים אבל גם אנו בשיגרה ועדיין חלקינו לא בוחרים לבגוד אלא להילחם על מה שיש ולאהוב.
אנא חישבו היטב על המעשה טרם תחצו את הקווים. יש לזה מחיר עצום ובלתי הפיך.
אם כל כך רע שרוצים אחר, עדיף לקום וללכת. מי שבוחר להישאר כנראה שיש עוד סיכוי לתקן ואם יש כזה לכו עליו בכל הכוח כי אין כמו בן הזוג האמיתי והמשפחה. יש המון נצלנים וזוהמה בחוץ, אתם תרגישו בעננים רק לרגע ובבוא היום תתרסקו ותרסקו את המשפחה. כשהצד השני ינצל ואז ימלט אל חיק משפחתו וינטוש את ההריסות.
איני יודע אם אי פעם אחלים, גם איני יודע למה בעצם זה קרה ולכן גם למה בעצם שזה לא יקרה שוב. רק יודע שחיי איתה לעולם לא יראו אותו דבר, לעולם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידידי
רון02/11/2010לא הבנתי.....
זרקת את הטינופת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
שימחה02/11/2010פעם ראשונה בשנה האחרונה שאני קורא דברים שכאילו אני כתבתי
קשה לי אפילו להגיב כרגע
אכתוב בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?