מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין עם מי לדברמחפשת03/11/2010
למרבה הצער גיליתי לפני מספר שבועות שבעלי ניהל רומן. לא דיברתי על כך עם אף אחד. התביישתי. אני מעדיפה שלא לשתף אף אחד ממכרי, זאת תהיה מעורבות מיותרת. אני ובעלי חייבים לפתור את הבעייה הזו בעצמנו. אבל הייתי רוצה לדבר עם מישהו נייטרלי שיכול להבין לליבי. מישהו ללא זהות, רק קול בטלפון. יש מצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת-
בני03/11/2010רשמי מייל ואדריך אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני תודה
מחפשת07/11/2010אני מפחדת להיחשף יש מצב שתכתוב המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת-
בני07/11/2010בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי עדיף
בחור מאי שם03/11/2010ללכת איתו לטיפול ולדבר עם המטפל/ת, גם יחד איתו וגם לבד.
לא חשבת על זה?
ישנם הרבה דברים שצריך להציף החוצה ולפעמים אדם לא מנוסה ואולי בעל אינטרס יכול בעצותיו לגרום נזק רב מהתועלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברתי
שימחה03/11/2010צר לי אבל אני לגמרי מבין אותך...
ממליץ בחום גם אני לפנות לטיפול ולקבלת עזרה
הכי גרוע יהיה להמשיך ולשמור את הדברים בבטן
כל אחד ממי שניפגע וכותב כאן עלול לגרום לך כמו גם את לו
לכאב גדול יותר ולחוסר אמון ביכולת לשקם
רובינו מנסים באמת לשקם אך כולנו עוברים גם רגעים של משבר
שיכול להיות מסוכן עבורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל יאוש יקירתי
רון03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עם מי לדבר תמיד יש.
הלב כואב04/11/2010אחותי ...לדעתי ככה במילים פשוטת אם את אוהבת אותו ומוכנה להבליג תבליגי זה קשה וכואב מאוד ספרי לאדם קרוב את חייבת לפרוק את זה מעליך אם את יכולה. ,ותשתדלי גם לסלוח מבפנים אחרת זה לא עובד את תמיד תציקי לו ,אבל אמרי לו שאת יודעת הכל ולא מוכנה בשום אופן שזה יקרה שוב ,אחרת הוא ישאר לבד, ושנית שבי איתו ושיספר לך למה הגיע למצב הזה.ומה החסרתי ממך. מה אומר לך לפעמיים הם בוגדים גם ללא סיבה וזה עצוב,הם פשוט קלי דעת והנשים של היום יודעות לפתות אותם. הכל חופשי היום לצערנו. ולפעמיים מרוב שאנחנו כוחניות מידיי וקובעות בכל דבר הם מחפשים משהו שניתן לשלוט עליו אלינו לפעמיים כבר קשה להם אז קחי זאת בחשבון לתשומת ליבך. בהצלחה ותהיי חזקה אחותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?