צריכה עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חחחחחחח אני ממשיכה לצחוק !!! דביל !

מיטל
    07/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם שירי להוציא את תגובותיו

גילי
    04/11/2010

של רון לאלתר...חבל לפרסם את התגובות המטופשות והפוגעות שלו, זה לא תורם לאף אחד ,סתם גבר אומלל שלא התבגר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחופה
    גילי
    03/11/2010

שלום אני ובעלי נשואים עשר שנים הכרנו בגיל מאוד צעיר, אוהבים מאוד אחד את השני
    לפני כמה חודשים מישהו ממשפחתו החל לפלרטט איתי , איבדתי את הראש התאהבתי בו בגדתי בבעלי שאוהב אותי כל כך אני הרוסה ייסורי המצפון הורגים אותי אם אספר לו אהרוס שתי משפחות לבחור שהיה איתי אין ייסורי מצפון כלל וזו לא הייתה הפעם הראשונה שלו
    איבדתי כל טעם לחיים ואני חייבת להמשיך כי יש לי גם ילדים אבל מבפנים מרוסקת ובא לי למות..
    אנא עיזרו לי אני כל כך מתחרטת ולא יודעת מה לעשות...

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחופה

הוספת תגובה

• קחי אוויר

בחור מאי שם
    03/11/2010

ותמשיכי בחייך
    אל!!! תספרי לבעלך, זה רק יפרק לכם את החיים.
    אם בליבך את מתחרטת ובטוחה כי זה היה ולא יהיה עוד, יש לכם סיכוי.
    רק הזמן יטשטש אצלך, אבל אצל בעלך זה יקח הרבה יותר זמן אם בכלל.
    לא מבין מה עובר לכן בראש, למה נשים המקבלות בעל טוב ואוהב הולכות ומקלקלות הכל על זבלים חסרי מצפון.
    לא הפריע לך שאת עוד אחת? עוד זיון?

נכון הן לגברים והן לנשים כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כל כך מצטערת

גילי
    03/11/2010

לא יודעת למה עשיתי את זה ..הבחור ההוא לא הפסיק להעריף עלי מחמאות ואמר לי כמה שהוא אוהב , בעלי היה היחיד שאי פעם שכבתי איתו וזה היה נראה לי נכון אז כשבגדתי עכשיו אני מרגישה זוועה אין לי חשק לקום בבוקר בעלי לא מבין מה קורה לי וזה הכי קשה כי אני לא יכולה לספר לו לבן אדם שאני הכי אוהבת ושהכי יקר לי בעולם שהייתי חולקת איתו הכל ואף פעם לא הסתרנו כלום אחד מהשני..לא יודעת איך להמשיך בא לי למות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי-

בני
    03/11/2010

למות זה לברוח,
    יש לך הזדמנות לשדרג את החיים שלך עם בן זוגך למקומות שלא הכרתם,
    קחי את הקושי של הנפילה כאתגר וכמנוע מאיץ לשפר את היחסים שלכם !

לשמור בבטן לא יעשה לך טוב,
    להקיא החוצה בלי שליטה, רעיון רע מאוד !

אל תעשי את זה בלי הכוונה, לכי ליעוץ לבדך, ובהמשך תצרפי את בן זוגך,

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

שימחה
    03/11/2010

מה כואב יותר לבגוד או לשקר ?
    מה יפגע יותר הבגידה או השקר ?
    בגדת בו עם קרוב משפחה עשית מעשה נפשה
    ואת אפילו לא מסוגלת אוביקטיבית לא לפגוש לעולם את המאהב
    לכי לטיפול תמימה כמו מה שאת מציירת את לא
    את אדם מבוגר שצריך לקחת אחריות על עצמו ועל מעשיו...
    באיזו זכות את מחליטה עבור בעלך?
    בא לך לבגוד את בוגדת בא לך לשקר את משקרת בא לך לשכוח את שוכחת
    יקירתי קחי קצת אחריות על מעשיך ותני לבעלך להחליט על דרכו
    זה שעליך קשה לסמוך לא אומר שגם עליו אולי הוא יבין ויחליט להמשיך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימחה

רון
    03/11/2010

שאפו על ההצעה לספר לבעל !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מישהו ממנהלי הפורום יכול לייעץ

גילי
    03/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחחחחחחח

רון
    03/11/2010

גדוווווללללללללללללללל

יסורי מצפון אמרת ?

על מי את עובדת הא ?!?!

חתיכת טינופת מסריחה ללא מצפון בשיט !!!

איפה הבושה שלך אישה חלשה ונחותה ?!?!?!

על מה הייסורי מצפון ?!?!?! על זה שקרוב משפחה ארור של אישך הרעיף עליך מחמאות וזה עשה לך את זה?

את אישה חלשה שכעת אני משוכנע שכלל משפחתך היו בזים לך על ההתנהגות הזו !

טינופת בוגדנית אחת

שום מחילה לא תכפר על מה שעשית !

זן נחות שכמוך חסרת ביטחון עצמי בשיט !!!

"אימא" אעלק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדון רון הנכבד - כדאי לך להיכנס...

מיטל
    04/11/2010

קודם כל תירגע - אני ממליצה לך לשתות מים קרים
    היא טינופת ??
    יש גברים שמנהלים רומן שנים על גבי שנים זה בסדר? אני מאמינה שאצלך כן
    יש גברים שבוגדים בנשים שלהם כל יום זה בסדר ? אני מאמינה שגם זה אצלך בסדר
    יש גברים שיש להם נשים מדהימות מעוזרות , תומכות , מפנקות , אוהבות , שעושות הכל בבית , מוותרות על עבודתן בשביל גידול בילדים ועדיין הגבר שלהם יורק עליהן בפנים - מיותר לשאול אם זה בסדר אצלך כי נראה לי שכן
    אבל שאשה פעם אחת עשתה "טעות" ( ומה זה בעצם טעות ? אנחנו החברה מגידהר מה נכון ולא נכון ) והיא מצטערת ומתייסרת היא טינופת ?
    בוא לא נשכח שלחיות עם בן זוג אחד כל החיים זה לא דבר טבעי זה לא מה שהטבע קבע , אנחנו בדיוק כמו כל חיה בעולם רק חיה עם שכל , ואם אתה לא מאמין תפתח נשיונל ג'אוגראפיק ותבין שנדיר שיש חיות שחיות בזוג כ"כ הרבה שנים . אנחנו בני אדם עם רגשות , עם תשוקות ויצרים ואם אדם מרגיש שעשה טעות פעם אחת זה לא עושה אותו אדם רע !!

שירי יקירתי אני מבקשת שלא תיקחי את את מה שרון כתב לך ללב במיוחד כשאת כרגע במצב שכזה , אני מאמינה שלרון יש בעיות מאוד מאוד חמורות עם חברו הטוב בין הרגליים שהוא מדבר אלייך ככה

כמו שכתבו לך כאן כמה אנשים - לפעמים שתיקה שווה זהב , ברגע שתספרי את תיהיה אינטרסנטית וזה כי את תרצי להשקיט לעצמך את הלב והמצפון אבל חשבי על ההשלכות הנוראיות אח"כ.חשבי מה בעלך ירגיש ? מה זה יעשה לנישואין שלכם ? בגלל סטוץ קטן כדאי לפרק משפחה ? את תעברי את זה !! לפעמים עדיף לא לספר ולנסות להתגבר על משהו עם עצמך או ע"י טיפול אבל לחלוטין לא לספר , את תגרמי להמון צרות ומלחמות בסיפור הזה
    ובאמת מהמקום הרע שאת נמצאת כעת שאני ממש יכולה להבין אותך תמנפי אותו מעלה למקומות אחרים , שלמדת מזה ואת יודעת מה זה גרם לך , ליסורי מצפון ואני מאמינה שאפילו לאהוב את בעלך אף יותר , אל תשכחי את המשפטים : "מה שלא הורג מכשל" ו"מה שלא יודעים לא פוגע "
    נסי להיות עצמך שבעלך לא יהיה מוטרד אפילו תיהיה שחקנית אין ברירה אך את תעברי זאת !!!

אני בפורום אם תרצי תמיכה או עצה שלחי תמיד הודעה
    חזקי ואמצי והכל יהיה בסדר:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט לספר

סיוון
    04/11/2010

מרבית התגובות בפורום עסקו בבעלים שמסתירים את דבר הבגידה בעוד שכל המגיבים "החמיאו" לבעל הבוגד והתמקדו בעיקר באמון ובאמינות,לכן לא מובנת לי התגובה המתייחסת לבגידת האישה המסתכמת באמרה-מה שלא יודעים לא כואב.מערכת היחסים תבדק רק במסגרת אמירת האמת.
    כמובן,שנסכים לא להסכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי במקום שלך בדיוק חזקי ואימצי

גילי
    04/11/2010

לאחר 12 שנים של נישואין בגדתי מעידה חד פעמית עם גבר שהכרתי שלא הפסיק להחמיא לי ושחשבתי שאני מתאהבת בו וכן מעדתי הוא היה הגבר השני שאיתו שכבתי ובזמן הקצר שהייתי איתו הרגשתי בשמיים הרגשתי מדהים כמו בחלום..
    היו לי ייסורי מצפון קשים וניתקתי את הקשר רציתי למות כעסתי על עצמי שנאתי את עצמי והאשמתי את עצמי על מה שעשיתי לבעלי הנפלא, לא ישנתי לא אכלתי היה לי קשה לתפקד בעבודה ועם הילדים.
    הלכתי לטיפול כי לא הייתה לי ברירה הפסיכולוגית אמרה לי שעדיף לא לספר וכן שזה קורה ואני לא היחידה ויש עוד המון אנשים כמוני וזה לא סוף העולם!!!! ממש לא ..עכשיו אחרי כמה חודשים אני מרגישה מעולה חזרתי לעצמי יחסי המין שלי עם בעלי השתפרו פלאים ובכלל היחסים ביננו השתפרו מאוד.
    אז אל תקשיבי לכל החכמולוגים שכתבו לך דברי נאצה מיותרים זה סתם בשביל להעליב, הם כנראה לא ממש מבינים.
    את נשמעת לי בחורה טובה !!אז מעדת פעם אחת לא קרה כלום את תעברי את זה תשמעי בעצתי מתוקה.
    אני אשמח לתת לך את שם הפסיכולוגית שעזרה לי מאוד
    אל יאוש
    מחזקת אותך גילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבשתי כנראה את השמות

גילי
    04/11/2010

ניסיתי לשלוח לשירי הודעה פרטית למייל ואין לי מושג מה קרה
    חברי הפורום אשמח אם תתקנו למנוע בלבול
    סליחה על התקלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את.........

רון
    04/11/2010

אישה טיפשה וחלשה !!!

ממש כמו קודמתך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אתה לא מקצועי עדיך שתסתום

הלב כואב
    06/11/2010

רון אתה זורק מילים ממש לא לעניין ופוגע באנשים מה יש לך אין לך עיסוקים אחרים אפילו חוכמת חיים אין לך רק לזרוק מילים ואף לקלל לך לישון. ותדאג לעצמך קודם שיהיה לך קצת ידע ורגישות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל וגילי תודה רבה

שירי
    04/11/2010

תודה על התמיכה זו באמת מעידה חד פעמית ואני כל כך מצטערת תודה שאתן מנסות לעזור ותומכות אני אשמח לקבל את שם המטפלת שעזרה לך
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל.......

רון
    04/11/2010

לא כל כך קראתי את מה שקישקשת שם.....

לפי מה שקראתי (וזה היה ממש לקראת הסוף) הגעתי למסקנה חד משמעית !

את חייבת טיפול ומהר !! חשוב שהטיפול יהיה אינטנסיבי בכל הכח ובכל המרץ !!

את הולכת לנו לאיבוד "ולנו אנשי הפורום לא בא כל כך לאבד אותך"

אישה חלשה שכמוך

(לא מאמין שהקדשתי לפלגמטית כמוך כל כך הרבה שורות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון - תגובה

סיגלית גלאי
    04/11/2010

רון "מי שמך לשר ושופט.." ??
    להזכירך, הפורום נועד להבעת דעות, התלבטויות, עצות וכד'..
    אין שום בעיה שתגיב באופן ענייני לנושאים שעולים כאן, אבל ללא פגיעה, העלבה או הכפשת שמו של אדם אחר.
    אתה מתבקש להתייחס לעניין ברצינות ולזכור שתמיד בצד השני נמצא אדם עם לב ונשמה, גם אם הוא/היא לא נהגו על פי דרכך...

תודה.
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנשי הפורום

שירי
    04/11/2010

נראה לי מיותר לפרסם את הדברים המיותרים הטיפשיים והמעליבים של רון בבקשה חסכו מאיתנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתיחסי הוא סתם גבר דפוק .

הלב כואב
    06/11/2010

כל כך כואב לך שהיא בגדה גם לנשים זה מגיע אדון רון קרחון היום כל גבר שני בוגד על מה אתה בכלל מתפחלץ כאילו הייתה אחותך מה זה מעניין אותך אם היא נהנת שיבוסם לה גם לאישה יש מעידות ואף יותר אם לא תספקו את הסחורה נקודה. אתם טובים רק בחוץ ולא בבית. אך אני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לספר או לא לספר? - תגובה

סיגלית גלאי
    04/11/2010

שירי שלום,

שירי, אני מבינה את כאבך אך לשאלתך מה לעשות אין תשובה חד משמעית.
    כששוקלים אם לספר ולהתוודות יש לקחת בחשבון את המבנה הזוגי והמשפחתי ויציבותו ובאיזו מידה הוא יכול לספוג זעזוע.
    יש להתחשב ולשקול את היכולת של עצמנו להכיל את הסוד המעיק ולחיות אותו, או שאנו חשים שאין לנו ברירה ואנו חייבים לדבר ולשתף.
    יש לזכור את האישיות, האמונות והתגובות של בן הזוג שבפניו מתוודים (אם כי לא תמיד אנו יכולים לצפות באמת את תגובות בן הזוג, כפי שלא יכולת לצפות את תגובתך הנוכחית)
    יש לקחת בחשבון את הכוחות החיוביים בקשר - את התקשורת, האהבה,המחוייבות.
    כששוקלים אם לספר כדאי לבדוק את המטרות שאנו מקווים להפיק מהווידוי ואם הם אכן ראויים וכדאיים לעומת המחיר שהגילוי יגבה, והוא יגבה מחיר - של אובדן האמון, לעיתים אובדן האמון לתמיד ולעיתים עד למחיר פירוק ואובדן הקשר.
    אין כאן תשובה חד משמעית
    לעיתים- שיקולי אושר אישי, זוגי ומשפחתי חשובים יותר מהאמת הצרופה
    ולעיתים- ללא כנות ואמת, לא נשאר בסיס לזוגיות.

בהצלחה
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו