האם כדאי להיפגש עם הידידה של בעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כדאי להיפגש עם הידידה של בעלי
    סיוון
    03/11/2010

מזה כחצי שנה בעלי מנהל "קשרי" ידידות עם נערה צעירה ומשמש לה כמעין "סב" עקב הפרש הגילאים הרב ביניהם.עליתי על מספר הטלפון שלה ועל עיסוקה ומאחר ובעלי כבוגד,מסתיר את הקשרים למרות רמיזותי שאני יודעת,בא לי מתוך יצר הסקרנות להיפגש עמה תחת מסווה זהות, כמובן.איני כועסת עליה,אלא רק על בעלי,אני מניחה שאפילו אינה יודעת שהוא נשוי עם ילדים.האם כדאי להיפגש?לרכוש ממנה את המוצר? לפתוח עמה בשיחה מתוכננת שתובילני לגילוי מי אני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשמע

בחור מאי שם
    04/11/2010

שאת מודעת לעובדה שבעלך בוגד סידרתי.
    למה לכבות שריפות כל הזמן במקום לטפל בבעיה עצמה או לחילופין פשוט להיפטר ממנה?
    למה צריך את המשחקים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי להיפגש עם הידידה של בעלי - תגובה

סיגלית גלאי
    04/11/2010

אורלי שלום,

לא ברור לי, האם את זקוקה להבין מי את דרכה?
    את כל הפרטים עליה את הרי כבר יודעת, איזה יצר סקרנות יספק אותך המפגש איתה?
    אם את מציינת שהיא אינה יודעת שבעלך נשוי, מן הסתם גם את תנצלי את תמימותה (במה תהיי שונה מבעלך?) כפי שאמרת אין לך שום כעס ועניין איתה.

עלייך לקבל החלטה עם עצמך בלבד, עד כמה בעלך חשוב ויקר לך? עד כמה הזוגיות שלכם חשובה בעינייך? מה את מוכנה לעשות למענכם? האם את רוצה לפתוח את הנושא מול בעלך כדי להציב לעניין גבולות, או לתת לזה להמשיך.. ולהתעלם?

השאלות לפנייך אך הבחירות הן שלך בלבד!
    בהצלחה
    סיגלית גלאי - יועצת זוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות סופר

סיוון
    05/11/2010

הכוונה לא " שתובילני לגילוי מי אני?",אלא לגילוי "מי היא"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו