למנהלי הפורום - דחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנהלי הפורום - דחוף !
    מיטל
    04/11/2010

שלום
    אני כבר שלחתי 2 הודעות בפורום זה אחת ב 02.11.10 בשעה 10:00 ולפני כשבועיים עוד הודעה אני ממתינה כל יום לתגובה מכן ואינכן עונות לי
    אשמח מאוד לקבל מכן תגובה כי לא סתם פניתי לפורום זה אני ממש זקוקה לעצה
    תודה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למנהלי הפורום - דחוף !

הוספת תגובה

• למיטל- תגובה

סיגלית גלאי
    04/11/2010

שלום מיטל,

מיטל, הדפוס החוזר של פרידה וחזרה עשוי להימשך גם אחרי שהוא ישים את הטבעת על אצבעך.. כדי להימנע מכך עליכם לפתור את הנושא ה"עלום" מה מפריע לו, לך, לכם? מה מעכב אתכם להתחייב?
    על פניו נראה שהכל בסדר, כשלמעשה קיים קושי שאתם מתקשים להגדירו.
    בפועל, גם את לא נוקטת עמדה ולא ממש עוזבת אותו, את משאירה את חפצייך בדירה בתקווה שהוא יבקש ממך לשוב, ולכן התסכול שלך מתגבר כי את משאירה את השליטה וההחלטה בידיו.
    אני ממליצה שתפנו יחד לייעוץ זוגי כדי להבין בכנות מה מפריע לכם להתחייב?
    במידה והוא לא ישתף פעולה, עלייך לקבל את ההחלטה עבור עצמך בלבד,
    האם את ממשיכה הלאה או נשארת במצב של המתנה!?
    אין ספק שלכל החלטה יהיו השלכות איתן תצטרכי להתמודד, חשבי איפה ה"מחיר"
    יהיה קטן יותר עבורך. (גם בשלב זה תוכלי לבחור לקבל עזרה כדי לא להתמודד לבד)

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגלית

מיטל
    04/11/2010

סיגלית שלום
    תודה רבה על התגובה
    לפני יומיים לקחתי את כל דבריי מהדירה ועזבתי ומאז הוא לא מפסיק להתקשר ולשלוח מיילים והודעות כמה שהוא אוהב אותי , מפחד לאבד אותי ומאמין שנתחתן ואף אמר שהפעם הוא רוצה הזדמנות אמיתית ושהוא רוצה שאני ישאר
    ואמרתי לו שאני חייבת לעשות את הצעד הזה , שאני חייבת לעזוב ולחשוב מה אני רוצה
    והוא אמר שהוא מכבד זאת ועדיין ממשיך לאהוב אותי ולקוות שעוד יצטלבו דרכינו
    והוא יודע שבעתיד אנחנו נתחתן
    הבעיה היא שאני עונה לו לטלפונים ולמיילים כי אני עדיין אוהבת אותו !! זה בעיה בשבילי להתנתק כי הייתי איתו 4 שנים, יש קושי גדול לשחרר וגרנו ביחד הכל משותף לנו ויש עוד דברים בדירה שאנחנו אמורים כביכול להתחשבן עליהם ולעשות חצי חצי
    אני ממש מיואשת ....
    אני לא מרגישה כרגע שאני מוכנה לחזור ,אני מרגישה שבא לי לנסות עוד דברים וזה לא במכוון לגבר , כי אני לא מוכנה נפשית ולא רוצה כי אני עדיין אוהבת ומתגעגעת . אני כביכול רוצה לעשות דברים בשביל עצמי וגם הזמן קצת עשה את שלו כשלא הייתי בדירה ואני כביכול התרגלתי .
    אני נורא מפחד שהתסריט הזה יחזור על עצמו שוב ומצד שני אני מפחדת לאבד אותו כמו שהוא אותי
    אני ממש מיואשת והמחשבות ממש מחלישות אותי ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל- תגובה

סיגלית גלאי
    04/11/2010

אין ספק שעכשיו את מרגישה מבולבלת וחסרת ביטחון, אבל אם כבר בחרת להתנתק כדי לחשוב, אז קחי את הזמן שאת זקוקה לו קודם לעצמך. בדקי האם את באמת מאוהבת או שזה ההרגל? האם הוא עונה על הצרכים שלך בזוגיות או שאת מתפשרת? אין ספק שינוי יכול להיות מפחיד וקשה או מרגש ומאתגר. אני מציעה שתנסי להסתכל על השינוי כהזדמנות. גם אם תחליטו לחזור אחד אל השני, זאת ההזדמנות לבנות משהו חדש שלא היה ביניכם קודם. (הצעתי שתלכו לייעוץ זוגי לפני שתקבלו החלטה בעינה עומדת)
    אם תמשיכו להרגיש שאתם זקוקים אחד לשני כנראה שלא תאבדו אחד את השני למרות המרחק הפיזי.

בהצלחה,
    סיגלית גלאי -יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח גדול !!

רון
    04/11/2010

כעת אני מבין מי זו המיטל שכתבה לי את התגובה.........

כמה שצדקתי במה שכתבתי !!!

פאקינג אינטואיצייה מטורפת יש לי !!

גשי לטיפול !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחח- אתה כזה חסר בטחון עצמי!

מיטל
    07/11/2010

אני צריכה לגשת לטיפול ??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמעט נפלתי מהכסא מרוב צחוק - אפילו הראתי פה את התגובה שלך לחברה והיא פשוט גיחחה עלייך ואמרה "בטוח יש לו X קטן"
    אני מרחמת עלייך עד כדי דמעות רון
    שאתה עונה לאנשים בפורום הזה בצורה גועלית ולא אנשוית
    מי אתה בכלל ? חתיכת שובניסט
    אני בטוחה שאתה אדם בודד ובעיקר חסר בטחון עצמי
    זכור את המשפט - "האדם הכי רועש בחדר הוא האדם הכי חלש בחדר"
    אם כל עיסוקך ועולמך הוא להיות בפורום רגיש ולתת לאנשים הערות עוקצניות ומגעילות אז אני בטוחה שעולמך צר וחסר אושר ואהבה בחיים כי אם הייתה לך אהבה לא היית מדבר ככה , אני בטוחה שאתה גבר בודד ולא מושך שהולך רק ל X למצוא סיפוק
    ובגלל זה אתה הולדת סוג של שנאה כלפי נשים
    בכל אופן חמוד אני ממש לא מתרגשת ממך כך שאתה יכול להוציא את זעמך מצידי עד שתיחנק
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיי חזקה מיטל !!

רון
    07/11/2010

השם ייתן לך את ברכתו והכל יהיה בסדר (אינני דתי)

בספרדית אני הייתי מכנה אותך LOCO.......

ובעברית אכנה אותך אישה שזקוקה לעזרה נפשית דחופה

שבוע מבורך שיהיה לך, הזקוקה לעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחח

מיטל
    07/11/2010

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כייף שאתה מתעצבן !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון אתה צריך טיפול דחוף!!!

גילי
    07/11/2010

אין לי מושג מאיפה מגיעה השנאה הזאת לנשים, כנראה משהו בילדות שלך תעשה לעצמך טובה תטפל בעצמך מהר ואין צורך שתייעץ בפורום זה לא תורם לך ולא תורם לנו אז תעלם ומהר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקתתתתתתתתת

ל
    08/11/2010

מיטל יקרה.. הוא פשוט בלתי נסבל
    אל תתייחסי אליו, גם אלי הוא הגיב בצורה רדודה, שוביניסטית, גזענית
    הוא בן אדם קטן ומסכן, חסר ביטחון וכנראה שגם בבית לא מתייחסים אליו
    הניחי לו והמשיכי לקבל תגובות מאנשים אחרים.. קצת יותר "עמוקים"
    פעם הבאה פשוט אל תעני לא, חבל על האנרגיות שלך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ! את צודקת !

מיטל
    09/11/2010

אבל הוא פשוט בלתי נסבל הוא עונה לאנשים ואני נפגעת בשבילהם
    אין לו לב !
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למיטל

ל
    09/11/2010

הכי כאב לי איך שהוא הגיב לילדה בת 16
    שרצתה בסך הכל להתייעץ לגבי משהו שהיא עוברת
    פשוט אסור לתת לו במה
    כשאני רואה תגובה ממנו, אני אפילו לא טורחת לפתוח אותה
    פשוט התעלמות מוחלטת.. פשוט איש קטן ומסכן...
    לכי תדעי מה סיפור החיים שלו...
    בכל מקרה אנחנו נמשיך להתייעץ כאן ולשתף אחד את השני בלבטים שלי בלי להתייחס אליו
    שיהיה לך יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו