אשתי חושבת שאני בוגד בה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי חושבת שאני בוגד בה
    רון
    05/11/2010

לפני כ 3 ימים אשתי הבחינה שאני משוחח בטלפון כאשר אספה אותי לרכב, מכיוון שניתקתי את השיחה ולשאלתה עניתי ששוחחתי עם חבר -לא האמינה לי ובדקה מאוחר יותר וגילתה כי השיחה שקיבלתי נמחקה,
    אנו נשואים מזה 5 שנים וביחד כבר 14 ולנו 2 ילדים משותפים ואחד בדרך,
    האמת היא ששוחחתי בטלפון עם חברה מהעבר אשר גרה בארה"ב והיתה לפני 20 שנה חברה שלי , מדי מספר חודשים היא מתקשרת אלי לברר מה שלומי (היא נשואה עם ישראלי ויש להם 3 ילדים) ראוי לציין שלא ראיתי אותה מזה 11 שנים, לאשתי יש סיבה לחשוש מכיוון שכאשר היינו חברים מסיבות שונות בגדתי בה (נפסק לפני כ 11 שנה) ואף היא בי פעם אחת, הסיבה שאני משוחח עם הידידה כאשר היא מתקשרת היא מכיוון שנעים לי לשוחח איתה- אשתי ב 5 השנים האחרונות מתנהגת אלי בזילזול הולך וגובר ליד הילדים מכנה אותי בשמות גנאי, היא די עצבנית בשנתיים האחרונות (גרנו אצל אימי) עד שכעת הגענו לבית משלנו, גם תדירות הסקס אינה כשהיתה -רק כפעם בשבוע (בעבר מדי יום) מרגע שאשתי נכנסה להריון הראשון דאגתי שתפסיק את עבודתה (בעסק שלי) אך היא ממשיכה לקבל משכורת מכובדת, הילדים המשותפים ממשיכים (למרות שהם כבר בני שנתיים ובן למעלה מ 4 ) לישון ביננו במיטה המשותפת- וזאת בניגוד לעמדתי ואף בניגוד לעמדת הוריה(שבנתיים ניתקה איתם כל קשר מיוזמתה)כך שהאינטימיות חסרה לי- למרות שהסכימה לאחרונה עקרונית לרכוש להם מיטות(מיטת ילדים שרכשתי בהתאם לעיצוב שלה באלפי שקלים נשארה מיותמת וללא שימוש)
    אני אוהב את ילדנו המשותפים יותר מכל ואף את הבן של אשתי ממערכת היחסים הקודמת(בן 16), אולם התנהגותה של אשתי מרחיק אותי ממנה -עוצמת הקינאה שלה היא מטורפת במידה ואני משוחח עם משהיא שאינה מכירה ונראית טוב היא עושה לי סצינה מטורפת במשך חודש!!! ומאשימה אותי שיש ביננו קשר מיני,
    אני כן מעוניין שהקשר ישתפר ולהמשיך בתא המשפחתי מה לעשות? היא כרגע מעוניינת בפרידה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי חושבת שאני בוגד בה

הוספת תגובה

• רון-

בני
    05/11/2010

בעייה,
    זה לא ייגמר לעולם עד שתשבו ותצחצחו חרבות ותגיעו להבנות בנושא,
    הדרך הקלה והזולה היא לגשת כבר ביום א' ליעוץ מתוך רצון ללבן את הדברים בשביל לסיים את הנושא ולפתוח דף חדש,
    הדרך השנייה, היא להמשיך להסתיר, להתפתל, ולחיות חיים של שקר שדרך אגב יילכו איתך גם לקשר הבא !
    קח את אשתך ובחר איתה בייחד יועץ טוב, תפגש עם היועץ לבד, ספר לו הכל, ואח"כ תזמינו את אשתך,
    אם זה ייעשה בדרך של כבוד הדדי, מתוך רצון לשפר ולפתוח דף חדש, יש לזה סיכוי גבוה מאוד,
    וכפי שאני אוהב לכתוב כאן, היחסים שלכם יעלו לרמות שלא הכרתם, זה כדאי !
    בהצלחה
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו