מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוחדת ונאלמתסיוון06/11/2010
קצה נפשי במעלליו של בן זוגי.הוא מבלה זמן רב בשיחות טלפוניות עם "ידידות" ואולי אף נפגש איתן.מאחר להגיע בערבים הביתה ומתרץ זאת בסיבות שכמובן איני מאמינה ואומרת לו חד משמעית כי המצב לא לרוחי.יחד עם זאת,אין לי אומץ לפעול ולהיות אסרטיבית.גם הזמן הפנוי ביחד אינו מאפשר זאת כי תמיד הוא ממהר או עסוק.יש לי הרבה דברים על הלב,אך הם לא יוצאיםואני "שמחה" שאני שומעת את המפתח בחור המנעול. נראה על פניו שאיני יכולה בלעדיו אף שמכל סיבה אוביקטיבית אני כן יכולה.מהיכן משיגים את האומץ לדבר ?כיצד להישמע החלטית ? האם רק בייעוץ זוגי ? בייעוץ יחידני ?
אין לי "ביצים" לעשות דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישראלה-
בני07/11/2010תלמדי מיוסי אח של הבורר בסדרה "הבורר", הוא מדבר לעצמו בכל פעם שהוא רוצה לפנות לאחיו, ובכלל,
שבי ע"ע ותתכנני על מה את רוצה לדבר, מה חשוב לך, מה הם הצרכים שלא מסופקים בקשר הזה, תרשמי את הדבר הכי דחוף, תשנני אותו מול מראה , או מול חברה טובה, ו,,,צאי לדרך,
אפשר גם לרשום מכתב, אפשר להיעזר בחבר טוב של המשפחה וכו',
אם את רוצה שדברייך יתקבלו בהבנה, עלייך לדאוג גם , שהוא יהיה פנוי , ולא עסוק במשהו, ממהר למשהו וכו', תמצאי את הזמן המתאים, ורק אז תדברי,
עוד כלל חשוב- דברי בשפת האני, אני צריכה, אני זקוקה, ולא בשפת ההאשמות אתה ואתה לא בסדרף כי אז הוא יינעל סתם ויתנגד בלי סיבה,
שתפי אותו בקשיים שלך, מותר לבכות, אבל לא להראות חולשה,
לחזור שוב ושוב על הדברים החשובים, ולקוות ולהאמין שיהיה טוב,
זכרי,,,שכולנו רוצים שיהיה לנו טוב, ואם הוא בוחר לעשות זאת במקום אחר, אז צריך לבדוק מה לא בסדר אצלכם, תעשו ניסיון לתקופה שבה אתם בודקים מה באפשרותכם לייעל בקשר , מי עושה מה, ואיך מגיעים למקסימום התחשבות אחד בשנייה,
לא את הכול אפשר לשנות, ובטח שלא ביום אחד, אבל זוג שיודע לפתור בעייה אחת , יידע לפתור עוד בעיות,
אם את לא שם, אז לכי מייד לייעוץ לבדך, ותראי לאן פנייך מועדות,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?