מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש תרופה לקנאה?סיוון07/11/2010
הגעתי למצב אבסורדי,מקנאת ב 2 ידידות (מוכרות) של בעלי מהעבר הרחוק שלאחרונה החל לפצוח איתן בסדרת טלפונים צפופה.יש לי תחושה שהן יצרו את הקשר ושהוא מבחינתו מסתיר את עובדת היותו נשוי.בא לי בטירוף לבקש חברות בפייסבוק משתיהן ולכשתראינה תמונות משפחתיות אולי יבינו ויפסיקו את הקשר.בעלי בכלל לא בעיניני אינטרנט ואפילו לא יודע מהי האפליקציה הזאת.לפייסבוק שלי הן לא יוכלו להגיע כי שיניתי את שמי ושם משפחתי לפני מספר שנים .איני רוצה כרגע להתעמת עם בעלי,החיים די טובים למעט הקנאה הבוערת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנרת-
בני07/11/2010זאת לא קנאה,
ואם את יכולה בפעולה אחת פשוטה להרוס לו את החגיגה, זו חובתך המוסרית, מאחר והקשר שלכם בסכנה,
אני לא רואה בזה שום פסול, להיפך,
תשתדלי לעשות את זה נקי, בלי להשאיר עקבות,
במקביל, תבדקי איתו בייחד, איך אפשר לשפר את הקשר עוד ועוד,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני,כתמיד, מעניינות
סיוון08/11/2010ומלומדות,אף כי תשובתך "נשמעת" קצת צינית,אשמח אם תתקן אותי.
זאת לא קנאה?אני די פוחדת לעשות זאת ,אולי מהסיבה שהחגיגה דווקא תימשך בגלל הניסיון להרסה ומהפירוש של בעלי למהלך של החדירה לפרטיות.
מה כוונתך בלעשות זאת נקי ובלי להשאיר עקבות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה לכותרת
סיוון08/11/2010צ"ל-תשובותיך מעניינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנרת-
בני08/11/2010תודה,
ברור שעדיף שיהיה בניכם קשר אדוק וחופשי שבו אתם מדברים על הכל,
וזאת השיחה שצריכה להיות, פחות או יותר:
בעלי היקר אני מאושרת בשבילך שאתה חוזר לחיזורים של פעם, ועוד מהבחורות ההן שכ"כ אהבת,,, אבל מותק שלי, אני אוהבת אותך מאוד, וקשה לי לפרגן בטבעיות בעוד אתה מחוזר על ידן, יש לך איזה רעיון כיצד לשפר לי את ההרגשה הזו ? האם אתה מודע לחששות שלי ? אני מבקשת ממך להסתכל ע"ז מהזווית שלי, האם זה נראה לך תקין ? האם אתה מסוגל לפרגן לי במקרה שאני זו שתהייה מחוזרת כך ?
תבקשי ממנו להבין את הצד שלך, את הפגיע שאת חשה, גם אם הוא לא מסכים, וטוען שזה מוגזם, וסתם את מכניסה לעצמך בראש וכו', תחזרי על הדברים שוב, ותנסי לשקף לו את המצב כפי שאת חשה אותו, העיקר שיבין מה עובר עלייך,
אני לא יודע אם הוא עושה זאת בכוונה תחילה, או כפי שאמרת שהם לא יודעים שהוא נשוי, זה לא משנה את ההרגשה שלך, ומכיוון שאת זו ששואלת אז לך אני עונה,
1. הלוואי ותבצעי שיחה כזו,
2. אם את עדיין לא בשלה להנ"ל, אז הצעתי מאתמול בעינה עומדת, להסיר את המכשול בחכמה,
-
הפחד שמא יקרה ואז לשבת בחיבוק ידיים,,, לא טוב,
את קיבלת במתנה סימנים לפגיעה בקשר הזוגי שלך/שלכם, תסיימי אותו לפני שהוא מתפתח לבעייה,
איך עושים את זה ?
אין לי בינה ייתרה כמו שלכן הנשים, ולכן אשאיר לך להתמודד לבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם בני
מחפשת08/11/2010בקשי מבעלך להפסיק לאלתר את הקשר עם הנשים האלו. האושר והביטחון שלך הם החשובים ביותר. למענך עליו לוותר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנרת היקרה
שירי08/11/2010כנרת,
ידידות מהעבר ! לא נשמע טוב בכלל. תאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת.
הקשר הזה הוא פסול!!!!!
תנסי בכל כוחך להפסיק את זה - זה כמו כדור שלג - שרק יכול לגדול ולגדול ולהגיע למקומות שאפילו הוא לא רוצה או לא ירצה להגיע לשם ומהר מאוד יכול ליפול אליהם.
את חייבת לעשות משהו .כדי לעזור לו לעזור לכם לזוגיות לשלמות ולמשפחה שלכם .
את הכי טוב מכירה את בעלך ואת התגובות שלו.
אולי אפילו לנסות לדבר איתו על זה - לא לגלות לו בדיוק מה את יודעת כי אז הוא יתחיל להיות יותר מתוחכם..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?