מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת כבר מה לחשוב.בת10/11/2010
שוב אחרי מריבה שהתחילה משטות.
שוב אתה בסלון.
שוב אני לבד במיטה.
מוזר אבל כבר לא בוכה.
הבכי קיים אבל הוא עצור. מילה אחת שלך והכל יוצא.
מה קרה לנו? האם אנחנו טעות קלאסית של המאה העשרים? עוד חלק מסטטיסטיקה?
האם גם אנחנו נתגרש?
נמאס לי לשמוע את זה כבר. אתה רוצה להיפרד אל תצעק את זה פשוט תקום בבוקר ותיקח אותנו לרבנות.
בדצמבר נהיה שנה. ספק אם נהיה.
ושירה ככ קטנה רק בת חודשיים. אני לא יודעת מה יותר טוב בשבילה.
מה יותר טוב בשבילי.
אם לא האהבה העמוקה הזו אלייך.. קיבינימט אם הייתי נכנסת לאתר הזה פשוט קמה הולכת ונעלמת.
אמרת שמחר הולכים לרבנות.
אין לי כח להתנגד ואין לי כח לראות שוב פרצוף אחר שלך מחר בבוקר.
ואין לי כח לסרט של פרידה עכשיו
ואין לי כח לךחשוב מה יהיה על שירה ואיך היא תרגיש ומי ישמור עליה כשאהיה בעבודה. והאם אוכל לצאת מהסיפור הזה שפויה.. אפילו שאני רק בת 23..
משהו יכל לומר לי איך מתמודדים עם המפלצת הזאת שנקראת גירושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 23-
בני10/11/2010שוב-מוזר-הבכי-מה-האם-נמאס-בדצמבר-ושירה-מה-אם-אמרת-אין-ואין->>>>>>>>>>> (העתקתי את צד ימין סתם כי זה מצא חן בעיניי,,,)
-
את כותבת יפה ומרגש מאוד,
-
אני רוצה לצטט לך מספר עתיק שלא אכתוב את שמו של המחבר כדי לא ליצור אצלך התנגדות אוטומטית,,,
וכך הוא כותב > "המזווג בכל יום איש עם אשתו"
כי בוודאי ה' יתברך ברא כל הנבראים והכל מעשה ה', רק כי אין דבר חדש תחת השמש, וזה כי הנבראים אשר בורא ועושה כל יום אין חדש והכל כמנהגו נוהג, והגזירה שגזר ה' בששת ימי בראשית גוזר בכל יום ואין כאן דבר חדש,,,
-
איך זה מסתדר עם מה שאנו אומרים כל יום בתפילת שחרית " המחדש בטובו בכל יום" !
מהו ה"דבר החדש" ??? >>> שהוא מזווג זיווגים, כמו שזיווג ה' את חוה לאדם, כך "מזווג כל יום זיווג איש עם אשתו" !
וכל זיווג מעשה חדש לא כמו בריאת האדם עצמו. הבריאה לא דבר חדש, אבל החיבור איש פרטי לאשה פרטית דבר חדש, כל זיווג חיבור מיוחד כפי שראוי החיבור ביחד,,,
-
על פי דבריו הקדושים, מתרחש מדי יום !!! תהליך ייחודי אופייני, שהוא בגדר הזדמנות חד פעמית:
> מדי יום, ללא יוצא מהכלל, חוזר הקב"ה ומזווג לכל אחד ואחד מאיתנו את בן הזוג שלו לתכלית העבודה המיוחדת של אותו יום,
אמנם מדובר באותו איש שלו נישאתי בעבר, אבל בעצם בכל בוקר מקבל כל אחד מאיתנו נשמה חדשה השייכת לאותו היום, כנאמר: "אני היום ילדתיך,,,"(תהילים ג') ותפקיד השייך לאותו יום ומשימת נישואין חדשה המיועדת לכם כזוג,
-
> גם זוג קשישים, הנשוי שישים שנה, עומד מדי בוקר בפני אתגר נישואין חדש, הבחירה בבעלך היא בחירה החוזרת ומתחדשת בכל יום:
האם להתייחס ל"אתגר היומי" ? ולקדם את האחווה, השלום, הרעות ???
או ליפול שוב לתחושת הספק, הכעס, הריחוק והאומללות ???!
-
הבחירה השנייה/השלישית/הרביעית ועד אין ספור בבן זוגך, היא בחירה דעתנית יותר, היא בחירה שקטה, ללא מוזמנים וללא צלם !!!
ייתכן בהחלט שאפילו בעלך לא יידע שאת היום בוחרת בו מחדש, הבחירה החוזרת נולדת מתוך ההתמודדויות שהחיים מזמנים: הבחירה החוזרת איננה בחירה בין להינשא או לא להינשא, כי אם בחירה אם להשקיע בהבנה, באהבה, באחדות ובקרבה שביניכם, או לבחור להתרחק, להסתגר, לצבור כעס ולהרגיש רגשות קיפוח.
-
כל אחד מבני הזוג משתנה במהלך החיים, אירועי החיים, הדינאמיקה התוך אישית, ההתפתחות הרוחנית, עבודת המידות - כל אלה משפיעים עלינו גם בפנימיותנו וגם בחיצוניותנו, השינויים הללו מעמידים אף הם בפני הזוג אתגר מחודש להתמודדות.
-
יש המשך, אבל גם מה שהבאתי מספיק די והותר,
אם יהיה ביקוש--- אביא עוד קטעים מעניינים,,,
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירה !!
רון10/11/2010כפי שציינת הנכם נשואים מזה שנה, ואני משער שחוויתם מס' שנים של חברות אמיצה וזוגיות פורחת.
הדרך בה את מבטאת את עצמך היא ללא ספק דרך שרוצה פיוס ! שרוצה את הדרך הזו לגשר בין הפערים שיש בינך לבין אישך.
אינך אישה רעועה קוגניטיבית ואני שם לב כי את ממש חיה את המציאות בה את מצוייה כעת.
שוחחי איתו, נסו להגיע לייעוץ זוגי או לחילופין פשוט לגשר על הקשיים יחד !
מעורבת פה ילדה מדהימה וחשוב ביותר אם לא בשבילכם (יש דבר כזה??) אז בשביל הגוזלית שמחכה לכם בבית !
אל ייאוש יקירה !! את אישה חזקה ואני משוכנע כי יסתדר לכם המצב הזה על הצד הטוב ביותר או לפחות יתאזן !
המון הצלחה יקירה !!
ושוב !! אל ייאוש !!
נ.ב שלא כל כך קשור לסיפור.... שימחה אמרתי שאתה חייב לראות רופא שישלב לך טיפול אינטנסיבי בקלונקס ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד...
שימחה12/11/2010ידידי היקר
איזה יופי כתבת ממש כמו בני איזה עומק, איזו רצינות
אני שמח לראות שיש עתיד
מה קרה הפסקת לחפש כאן זיונים? אתה כבר לא כועס על אמא?
ממש גבר חלומות גם גברי וגם רגיש ...
תראו איזה יופי חברים תיראו מה יכול לעשות שינוי קטן בכדורים
תיראו כמה חשוב שנשלח אותו מדי פעם לרופא
רונצו ידידי אדיוט נשאר אדיוט אבל שמחתי לראות שאתה אדיוט
עם עתיד...
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימחה !! אוהבים !!!
רון13/11/2010שימחה !! יהיה בסדר !!
השבת האחרונה התפללתי למענך !!
היא תגיע !!! האישה הזו שתיגאל אותך מבתולייך/יסורייך עוד תגיע !!
אל ייאוש ידידי !!
(לא לשכוח חצי כדור קלונקס בערב)
שבוע מבורך ידידי האימבציל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה
שימחה15/11/2010תגיד מתוק באמת באמת נתנו לך תעודה בסוף ?
באמת באמת הייתה מישהי שאהבה אותך ?
ניראה לי נוראה קשה להיות דביל וגם לדעת את זה
אולי תקפוץ מהגג וזהו אולי כדורים ידידי
העיקר שחרר את העולם מהנוכחות שלך לך תחיה עם בני הסטן האחרים
העיקר לך לך לך אדיוט
אתה כל כך מסכן שגם בשבת אתה חושב עלי
אתה יודע מה בעצם אולי אשלח אותך לפסיכיאטר כולנו פה נתרום מעט כסף
ואולי אולי שם יצילו אותך לפחות מעצמך
תגיד הערבי שהיית איתו גם הוא כבר זרק אותך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב להבין משהו שימחה ידידי
רון15/11/2010אמממממ אינני יודע אם זה אצלי ואינני יודע אם זה אצלך אבל.....אמ......
יש דבר כזה סטן ?!?!?!?!
טיפשון שכמוך !!!
אמרתי לאימא שלך שהיית חייב להגיע לכיתה ב' שם מלמדים אלפוני לפני ששלחה אותך לשבט הקופים שגידל אותך בספארי
עילג מטורף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוק
שימחה16/11/2010באמת אבל באמת ידידי היקר גם בעולם בחוץ אתה כזה גיבור ?
ברור לי שהשימוש שלך במילה אמא הוא מקור כל הבעיות שלך
אבל אתה יודע שהמקצוע שלה זה לא משהו שמחייב גם אותך...
אמא לא אהבה אותך אישתך זרקה אותך אולי הגיע הזמן לאישפוז נוסף
בו ילמדו אותך לבדוק את עצמך
ואולי בכלל תן לי את הכתובת שלך ואשלח לך חבל עם דף הסבר מה
אתה צריך לעשות כדי לשחרר אותנו ממך...
בהצלחה חמוד/ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת כבר מה לחשוב. - תגובה
סיגלית גלאי11/11/2010בת שלום,
זוגות רבים מתחילים לריב מדבר שטות שמתגלגל ותופס תאוצה עד לריחוק וכעס, חבל.. כי ניתן ללמוד איך לעצור את זה.
התקופה הראשונה שאחרי לידה היא תקופה המאופיינת בשינויים, הדורשים הסתגלות למצבים חדשים שלא הכרתם קודם. אין ספק שזאת תקופה רגישה לך באופן אישי כאמא וכבת זוג, זהו שלב נורמטיבי בהתפתחות יחסים. ולכן חשוב שלא תמהרו לרוץ לרבנות אלא תמצאו את הדרך לפתור את הדברים, אם קשה לכם להתמודד לבד מומלץ שתעזרו בייעוץ זוגי.
אל תרימי ידיים, השתמשי בכוח האהבה שלך כלפיו להוביל את הזוגיות שלכם למקום טוב יותר.
בהצלחה
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?