לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    דולפין
    29/11/2007

אני בת 32 ג+ 3 הילדה האחרונה מהחבר הנוכחי הוא קטן ממני ב8 שנים לפעמיםאני מרגישה שאני לא בנוייה למסגרות ארוכות או ש כן אבל קשה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות

אילה אריאלי
    29/11/2007

דבריך מאד לא ברורים וקשה להבין מהם מדוע את לא בנויה לקשר. תנסי לפרט יותר

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילה אודה לך אם תתני לי עצה

דולפין
    01/12/2007

מהפחד להתמודד עם פרידה נוספת בגלל שהוא אבא ביולוגי לילדה אחת וכמו אבא לילדים האחרים
    כרגע הכל בסדר אני מפחדת שנגיע לגיל 50 או 40 ואז הבעיות יצוצו בגלל פעריי הגיל גם ההורים שלי גרושים אני בדרך כלל בן אדם מאוד חיובי אבל כל פעם שאני חושבת על הקשר שהייתי רוצה שימשך כי אני אוהבת אותו והוא אותי נארה לא ברור מפחיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדולפין

אילה אריאלי
    02/12/2007

נראה לי שאת לא משתחררת מהעבר שלך, כפי הנראה היה לך מודל לא טוב של זוגיות של הוריך. את חיה בתחושת פחד וחרדה שהזוגיות שלך תכשל. אסור לך לשקוע בחשיבה זו. תשקיעי בקשר בהווה. במידה ושניכם אוהבים אחד את השני, תשקיעו בקשר וכך יש סיכויים שהוא יתפתח ויימשך.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

דולפין
    03/12/2007

לאילה המון תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו