פרידה לאחר 7 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה לאחר 7 שנים
    אביחי וקנין
    29/11/2007

שלום אני בן 27 ועד לפני כחודש ניהלתי מערכת יחסים של 7 שנים עם חברתי היו לנו לפחות 3 פרידות כולם מסיבות של ריבים יש לציין שלאחר מקרה שקרה והוא לא בגידה עורער האמון שלה בי
    ולמעשה נדרשתי מכל אותו העת להתגונן ולהוכיח את חפותי על מיקריי חיי היומיום יש לציין שאנו הקשר הראשון אחד של השני ושנינו סביב גיל ה26 אהבה נמצאת וגם טבעת אירוסין קניתי אך עדיין לא הצעתי לה נישואין הפרידה האחרונה לפניי כחודש מוטטה אותי כי בתחילת הקשר אני עברתי אל איזור מגוריה בצפון הארץ מהמרכז שהוא מקום מגוריי במקור ואני גר בדירה המשותפת ששכרנו במושב שלה
    אני בלבטים גדולים אם לחזור למרכז או לנסות להחזירה מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה לאחר 7 שנים

הוספת תגובה

• פרידות ומריבות

אילה אריאלי
    30/11/2007

כאשר מערכת היחסים שלך רצופה הרבה מריבות עוד בשלב החברות טרום נישואין, נראה שיש בעיתיות במערכת הזוגית, המריבות התכופות הן סימפטום למשהו בסיסי יותר. נראה שנפרדתם מאחר ואתם לא נשואים ואין את המחויבות לקשר. במידה ולא תפתר ההבעיה הבסיסית היא תחזור על עצמה. הייתי מציעה לך לעזוב את הזוגיות הזאת, או ללכת לטיפול זוגי במידה ואת רוצה לשקם את היחסים.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו