מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה לאחר 7 שניםאביחי וקנין29/11/2007
שלום אני בן 27 ועד לפני כחודש ניהלתי מערכת יחסים של 7 שנים עם חברתי היו לנו לפחות 3 פרידות כולם מסיבות של ריבים יש לציין שלאחר מקרה שקרה והוא לא בגידה עורער האמון שלה בי
ולמעשה נדרשתי מכל אותו העת להתגונן ולהוכיח את חפותי על מיקריי חיי היומיום יש לציין שאנו הקשר הראשון אחד של השני ושנינו סביב גיל ה26 אהבה נמצאת וגם טבעת אירוסין קניתי אך עדיין לא הצעתי לה נישואין הפרידה האחרונה לפניי כחודש מוטטה אותי כי בתחילת הקשר אני עברתי אל איזור מגוריה בצפון הארץ מהמרכז שהוא מקום מגוריי במקור ואני גר בדירה המשותפת ששכרנו במושב שלה
אני בלבטים גדולים אם לחזור למרכז או לנסות להחזירה מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידות ומריבות
אילה אריאלי30/11/2007כאשר מערכת היחסים שלך רצופה הרבה מריבות עוד בשלב החברות טרום נישואין, נראה שיש בעיתיות במערכת הזוגית, המריבות התכופות הן סימפטום למשהו בסיסי יותר. נראה שנפרדתם מאחר ואתם לא נשואים ואין את המחויבות לקשר. במידה ולא תפתר ההבעיה הבסיסית היא תחזור על עצמה. הייתי מציעה לך לעזוב את הזוגיות הזאת, או ללכת לטיפול זוגי במידה ואת רוצה לשקם את היחסים.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?