מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה גבול הבגידה?השבור15/11/2010
הבגידה זה דבר איום שאין ממנה דרך חזרה למה שהיה קודם.
אשתי הייתה בקשר עם ידיד שהתברר שהיה ביניהם משהו מיני.
גיליתי את הדבר, נשברתי ואני כואב כמה חודשים את הכאב.
אני לא רוצה לפרק את הבית כי מדובר בשלושה ילדים קטנים, אבל הכאב עצום.
תמיד הייתי עושה הכל, משתדל להיות בעל למופת והכל מאהבה.
הקרבתי הרבה למענה על מנת שתתקדם בעבודה שלה, וזו התודה שלה?!
כשהוכחתי אותה היא שיקרה בהתחלה, אמרה שהיא לא בגדה כלל.
אח"כ שהיא הבינה שיש ביכולתי לגלות פרטים ומלל של SMS היא הודתה
שהם רק התנשקו והוא נגע ולקק את החזה שלה, שם היא הפסיקה אותו, לטענתה.
האם זה אפשרי בכלל? אני לא יודע אם להאמין לה. היא מוכנה להישבע על כך.
האם להאמין לה ולהמשיך הלאה?
אני יודע שזו בגידה לכל דבר, אבל האם ניתן להתגבר על כך בגלל העובדה שהם לא הגיעו ( במידה והאמין לכך )למין אורלי ו/או אקט מלא ?
היום היא מבינה שזה לא היה שווה כלל את העובדה שהיא יכולה לאבד את התא המשפחתי,היא רק רצתה לראות אם היא עדיין יכולה לגרום לגבר להימשך.
גם היא לא רוצה לפרק, היא רוצה להשקיע בזוגיות והיא אמרה שלעולם לא תחשוב לעשות את זה שוב. היא תנתק את הקשר איתו לחלוטין, היא מוכנה לחתום על חוזה
שבמידה ואחד מאיתנו יבגוד הוא יאבד הכל, יצא בלי כלום. האם זו כנות או רמאות על מנת לכסות על דבר יותר גדול שהיא מסתירה. אני יודע שהיא מפחדת שאעזוב את הבית.
מה קורה לאנשים היום ששמים את כל הדברים החשובים באמת בחיים מול סיכון כזה?
אני פשוט משתגע, זה לא מגיע לי כלל. תמיד הקפדתי להימנע מלהיות עם אישה או בחורה בחדר לבד, לא דיברתי על סקס עם נשים לא פלירטוטים ולא שטויות.
תמיד עמדה לנגד עיניי העובדה שאיך אוכל להסביר לילדה הקטנה שלי שאבא עוזב
בגלל אישה אחרת, העובדה שלא אהיה שם לידה בכל פעם שתרצה.
אני חושב שיש צורך בחוקים שיסבו נזק משמעותי לאנשים שבוגדים.
זה מפרק את החברה שלנו, תראו כמה מקרים של אלימות במשפחה יש בגלל רקע כזה.
זה לא משחק כלל. אם איש או אישה ידעו שבעת בגידה הם יצאו ללא דבר כלכלית מהבית הם יחשבו פעמיים.
אם אחד הבוגדים אינו נשוי והוא גורם לצד השני לפרק את הבית הוא יצטרך לשלם קנס
משמעותי, לדוגמה: בגובה מחצית מערך הדירה/בית שפירק.
מי בעד?
היום אני זקוק לעזרה, אני שבור נפשית, אנא עזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבור-
בני15/11/2010צר לנו עליך, נכנסת למועדון בדלת הראשית, אבל יש לך אפשרות לצאת מהחלון,,,
אל תיקח את זה אישית,
זה באמת לא מגיע לך,
אם תבחר בחיים שלך שהיו טובים ועוד יהיו טובים בהרבה, אז אתה חייב לעשות פעולות ע"ע כדי להוכיח לעצמך שזה באמת לא מגיע לך,,,
ככל שתחפור ותרצה לדעת את האמת כביכול,,, אתה תתייסר עוד ועוד, ואז תשקע ברחמים עצמיים על דבר שלא מגיע לך,,, שלא אתה יזמת,,, שכל החיים ברחת ממנו,,,
ישנה רק דרך אחת להבטיח נאמנות מוחלטת והיא > לתפעל את הזוגיות ולתחזק אותה יום יום, להעמיד אותה בראש סדריי העדיפיות, ולדעת לדבר ולתקשר על הכל,
כן, זה קשה מאוד, הרי יש זמנים שלא ניתן להיות בקשר אדוק שכזה, לא כל החיים דבש, יש בעיות כלכליות, הריונות, לידות, נסיעות לחו"ל, אובדן במשפחה ועוד ועוד, אבל מסתבר שישנם אנשים/נשים, שלא נמצאים בדרגה שלך, ולא מסוגלים לכבוש את יצרם, או כאלו שמשחקים באש במתכוון וכו',,, וברגע שנוצר אצלם חור בזוגיות, או שיעמום, הם מייד נופלים,
-
אתה צריך לעמוד מול המראה ולשאול א"ע, האם אתה רואה את עתידך עם האשה הזאת ? בלי קשר לילדים, האם תרצה להזדקן איתה ? האם יש לכם דברים משותפים שאתם נהנים לעשות בייחד ?
אם התשובה היא כן, אז לך לשקם בייחד איתה את הקשר הזוגי שהיה לכם, ואני אומר לך מניסיון, שהחיים שלך הולכים להשתנות לטובה, כי הפעם תקחו את זה כמשימה משותפת לעשות טוב אחד לשניהה, וכמו שאומרים "מעז יצא מתוק".
אם התשובה היא שאין לך מה לחפש איתה, אז הילדים הם רק תירוץ, ודע, כי גם לילדים מגיע אבא ואמא במשרה מלאה, שאוהבים באמת,
ידידי- קיבלת זבנג, אתה כפי שאני רואה לא מוכן להתקפל, וזו בשורה טובה בשבילך, לך לייעוץ, תבדוק שם מה אתה/אתם יכולים לעשות מעתה ועד עולם שדבר כזה לא יהיה אפי' בחלומות שלה, שלך,
-
חוזה אחד כבר עשית, והוא הופר, אני מבין את הצורך שלה להראות לך שזה התפלק לה, והיא לא התכוונה, והאמת שזה קורה במשפחות הכי טובות, וכמעט אין בית שאין בו מת,,,
מה שחשוב כרגע זה איך אתם לוקחים את המעידה הזו, ומשכללים אותה לטובתכם,
שב כמה ימים באבל על הזוגיות שהייתה ואיננה, תוציא את כל הכעס הטבעי שיש לך עליה ועל הבגידה, וצא לדרך חדשה, תברר עם יועץ טוב האם אתה מוכן לסלוח לה ולהמשיך איתה, או שאתה בוחר בכל דרך אחרת,
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמצאים כמעט באותו מקום
ביז'ו02/03/2011מעניין אותי לדעת איך אפשר לגלות פרטים ומלל של SMS ?
במידה והיא מחקה אותם בסוף כל יום, איך מצאת אותם? יש למישהו עצה?
זה מקרה שקרה כבר לפני חצי שנה - אני יודע שזה קרה אבל לא יכול להוכיח.
יש מה לעשות עם זה?
אני משתגע וחייב לחשוף את הפרשה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני02/03/2011מניסיון אני נוטה שלא להאמין לאישה שאומרת שזה היה מקרה חד פעמי שלא יחזור על עצמו.אמנם כרגע יש לה מה להפסיד אבל מה יהיה בעוד כמה שנים? למרות האמור לעיל אני נוטה להאמין לאישתך ולא הייתי מפרק משפחה על בגידה חד פעמית שברור כי לא הסתיימה בנגיעה בחזה אבל מיותר מבחינתך לחפור בדברים אם אתה נוטה לסלוח ורוצה לנסות לשקם ולתקן.אם ורק אם אתה שלם עם החלטתך לך עם זה,אני נוטה להאמין לאישתך ולא כל אחת הייתה אומרת שהיא מוכנה לחתום ולהתחייב כי תאבד הכל אם והיה ותבגוד שוב.צמצם לה את אפשרויות הבגידה ותהיה ערני אחרת זה עלול לקרות שוב.יש מספיק גברים שעטים על כל טרף קל שהם מוצאים בדרך בכדי להרוס משפחות. לפרק זה קל לשקם זה הרבה יותר קשה.בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה גבול הבגידה? - תגובה
סיגלית גלאי03/03/2011שלום לך,
למרות האמון שנשבר בך עקב הבגידה של אשתך, הדרך היחיד שעשוי לעזור לכם לעלות על מסלול הזוגיות מחדש היא לתת אמון שוב, להפסיק ולחטט במה שהיה ולהתרכז במה שאתם רוצים שיקרה בעתיד. אין ספק שזה לא קל, אך בהחלט אפשרי.
וכשמצליחים להתגבר גם הזוגיות מתחזקת עוד יותר מבעבר.
סיבה טובה נוספת לכך שאתם צריכים להתאמץ ולהשקיע בזוגיות שלכם הם שלושת ילדיך, נראה שגם אשתך מבינה את זה עכשיו. ולכן כדאי שתשקיעו מחשבה איך להחזיר שוב את האהבה לחיקכם, מה יעשה לשניכם טוב. כדאי שתשקיע מחשבה גם בעצמך, מה יעשה לך טוב ברמה האישית והזוגית.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)