מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת לשתף אתכם -המשך-בגידהמיטל15/11/2010
טוב אז ככה,
נמאס לילהתלבט איך בעלי בגד בי מה עשה עם הזונה,הוא מכחיש על נגיעה והיה בקשר שנה עם הזבל.
אז אתמול הלכתי למגדת עתידות ערביה שכולם מדברים עליה.
היא פתחה לי בקפה והדבר הראשון שאמרה לי "בעלך נחש" שכב עם בחורה בשם כזה{בדיוק השם}אני לא אמרתי לה כלום שנכנסתי.היא אמרה לי בעלך יקח את זה לקבר ולא יספר לך הוא 3 פעמים שכב איתה וזה הי 20 חודש {ולא כמו שחשבתי 10,
אמרה לי שהוא איתי בגלל הילדים ושהזונה מחכה לו בפינה שיעזוב אותי וילך איתה.בכיתי הייתי בשוק כולי רעדתי וכל הלילה לא ישנתי.
בדיוק רבנו וברחתי לו עם הילדים מהבית אז היא אמרה לי למה ברחת??בכלל לא מזיז לו יותר טוב לו שאת לא בבית ובאמת הוא אפילו לא התקשר,אמרה לי שהוא לא מפנק אותי ולא מדבר כי אומר שאני"חופרת לו"בדיוק המילים שלו.!!!!!!!אני רוצה לקחת אותו למכונת אמת או ללכת לרבנות לפתוח לו תיק לפחות להפחיד אותו.מניאק שונאת אותו!אבל יש לי ילדים.
אני מזועזעת מבחינתי עכשיו שהוא כן שכב איתה.
הכל צף ועלה אני שוב באותו סרט של לפני חצי שנה.
והנה חזרתי אליכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה זבל הוא
ס15/11/2010איזה זבל הוא!!!
אין לך מה לעהמשיך איתו את הנישואין למרות שיש ילדים. עדיף שלילדים שלך תהיה אמא מאושרת מאשר להיות עם מישהו שלא אוהב ומכבד אותך. איזה חרא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגדת עתידות
מיטל15/11/2010ראו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
מרי15/11/2010את יכולה להגיד מי זו המגידת עתידות אני רוצה גם ללכת למישהי כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מיטל16/11/2010אני ישלח לך את השם שלה תשלחי לי מייל שלך.היא אמרה לי את השם ממש!!לא האמנתי!!יצאתי כולי רועדת.היא אמרה לי עוד כמה דברים אם את רוצה נחכה אם זה יתקיים...אז אני ידע להגיד לך ב100 אחוז שהיא ממש צודקת אבל לגבי השם היא צדקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
מרי17/11/2010איך אני מעבירה לך את המייל בלי שכל העולם יראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מסוקרנת...
רינת17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?