להחזיר אהבה המשך - תענו בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להחזיר אהבה המשך - תענו בבקשה
    רינת
    15/11/2010

טוב אז ככה, החלטתי לנסות את הדבר האחרון שעדיין לא ניסיתי וזה להגיד שאני אוהבת ורגע לפני שמפרקים הכל האם לא כדאי ללכת לייעוץ, ניהלתי עימו שיחה שבה ציינתי לא מעט עובדות ואת הרצון שלי לנסות בכל זאת. הוא מאידך היה מאוד קר מצד אחד, ציין שעבר את שלב ההתלבטויות, מרגיש שאינו אוהב אותי בכלל, לא חשב עליי במהלך כל השנה שעברה וגם אם כן אז אלו לא היו מחשבות טובות. הוא מאשים אותי בכל מה שקרה וציין שנפגש עם פסיכולוגית (טוען רק פעם אחת) והנ"ל ציינה בפניו שהוא כבר לא "שם" ומה שמקשה על הנושא הוא שאני והוא לא באותו מצב (לדעתי תובנות מרחיקות לכת ממפגש אחד), אחרי כמובן שחידד וציין כי אינו מרגיש כלפיי דבר, הוא ציין שמשך את התקופה בגלל שקיווה שמשהו ישתנה (למרות שאף אחד מאיתנו לא פעל בנושא), ציין כי אין לו בעיה ללכת לייעוץ (וגם פה הפסיכולוגית ציינה בפניו כי אינה מאמינה בזה וזה סתם "מטחנה" של כסף), כי אם ניתן להציל משהו הוא ישמח מאוד למרות שמבחינתו זה ללכת לייעוץ זה כרגע טכני מאחר ואינו אוהב אותי. אבל הוא מוכן לנסות. אני יודעת שלא ממליצים בפורום הנ"ל על יועצים אך אנו במצב שיועץ יכול להציל/להרוס את הכל ולכן חשוב לי לא לטעות. אנו מאזור השרון האם יש המלצות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רינת-

בני
    15/11/2010

תפני ליועצות שמנהלות את הפורום באופן פרטי, והם בוודאי ימליצו לך על מישהו באזורכם,
    גם אם יש לי המלצה על מישהי בשרון- אסור להמליץ,נראה לי שזה נוגד את חוקת הפורום,
    תעשי כמה טלפונים ותקחי את מי שהכי נראה לך, מה הבעייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין....

רינת
    15/11/2010

כרגע מבחינתי אני נלחמת על ה"חיים" שלי ולכן חשוב לי לא לטעות, הוא מבחינתו עושה זאת רק מבחינה טכנית ואולי בשביל לסמן V אבל אני מאמינה שאם נגיע אל היועץ הנכון הכל יכול לקרות.... לפעמים אני תוהה האם יש טעם בכלל לנסות, הוא משדר הכל חוץ מעניין אבל אני רוצה להאמין שאולי בכל זאת נשאר משהו בלב אחרי אהבה ככ עצומה שהייתה לנו בתקופה לא קצרה כלל. האמת שאני דיי נואשת במיוחד לאור העובדה שאני רואה שהוא ממשיך הלאה ואילו אני לא מסוגלת בכלל לעבור את הימים ובטח בקושי לתפקד בעבודה ועם הילדים (למרות שכלפי חוץ אף אחד לא מנחש שמשהו לא בסדר כי אני לא משפת כמעט אף אחד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת-

בני
    15/11/2010

אני איתך בקטע הזה ,
    וכדאי שתקחי את הצאנס, עם ידיעה שצריך לנסות, בלי לחץ לכיוון מסויים, למרות שזה מאוד קשה לך,,,
    פשוט תקבעי פגישה, ותראי לאן הדברים זורמים, תמיד אפשר להחליף ייעוץ,
    בסה"כ מדובר בכסף,
    אני מאחל לך למצוא את האדם המתאים, ובעיקר שתצאי מכל הספקות שלך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו