מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בילבול גדולבלבלונת16/11/2010
ואולי בכלל ההגדרה שלי לא מדוייקת.
אני נשואה מעל לעשר שנים עם שלושה ילדים מקסימים.
אין לי כל אהבה אליו, על פי רוב יש בעיקר כעס.
הבית שלנו בשנים האחרונות הוא בית כועס.
כל הזמן אני או הוא בכעס גדול שיוצא גם על הילדים.
אבל אני מפחדת.
אני יודעת מה אני צריכה לעשות אבל אני מפחדת.
אני מאמינה שזה כמו כל פחד משינוי, שברגע שאתה נכנס יש שקט וחוסר הבנה ממה חששתי / פחדתי.
אבל אני לא מצליחה לאסוף מספיק כוח כדי לעשות.
אולי אני טועה?
אולי ככה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילבולנת-
בני17/11/2010מהו הדבר שאת צריכה לעשות ?
כעס הוא שם נרדף לעצבים רופפים,
יש משהו בתקשורת אצלכם שלא פועל כשורה,
לא צריך להרים ידיים,
יש היום אלף ואחת סדנאות לשיחרור כעסים,
שווה בדיקה, שווה את המאמץ,
בשבילך, כדרך חיים !
בשביל הזוגיות, לחיות את החיים האמיתיים !
בשביל הילדים המתוקים, שזקוקים למודל הורים כדי להמשיך את השושלת !
-
הפחד מהלא נודע, הפחד מהפחד עצמו, זאת הבעייה,
הפחד הוא מוצר יסוד, לכל חיה בטבע יש פחד, מסכנה, מאש, מאנשים,,,
הפחד שלנו כבני אנוש, הוא כדי לגונן עלינו מפני הסכנה, אבל בעיקר להכין אותנו וללמד אותנו להתגבר על הפחד !
הפחד הוא טוב כשהוא עוזר לנו, ולא כשהוא משתק אותנו,,,
-
שינוי, כל שינוי הוא מבורך, תאמיני בשינוי שיביא לך מזור,,, תדמייני שהשינוי יגרום לך לחיות יותר טוב, תשחררי את מה שיש לך ביד, תפרדי מהכעסים, מהאשמות, זה מונע ממך הרבה דברים שהיית רוצה להגיע אליהם,
מה שעשיתם עד עכשיו הוא בגדר נכשל, תחפשי משהו אחר, שונה, תהיי אמיצה ותצליחי,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילבול גדול - תגובה
סיגלית גלאי18/11/2010שלום לך
כשכל כך כועסים זה כמו ערפל שמסתיר לנו את הדרך וזה יוצר אצלנו בלבול ותחושה
של חוסר וודאות. הכעס הוא כמו כדור שלג, אנחנו נפגעים ומתפוצצים מכעס, בן הזוג מגיב באותה צורה והזוגיות לכודה, הרצון להעניש את האדם שהכאיב לנו הוא אינסטינקטיבי ומתחזק בעקבות האמונה הרווחת, שהנקמה תעזור לנו להרגיש טוב יותר. אבל זהו רק מיתוס.
כיוון שאתם מתקשים להפסיק לכעוס על מנת להתפנות ולטפל בבעיה עצמה, זה הולך ומחמיר. אין ספק, שבמצב כזה קשה לאהוב.
כדי להציל את הזוגיות והמשפחה, כדאי שתתפנו לטפל בכעסים שלכם ומומלץ שתפנו לעזרה. חבל על הילדים, הם בוודאי לא אשמים או אחראים למצב, אז גלו אחריות והפסיקו להוציא את הכעס עליהם, הנזק שאתם גורמים להם הוא עצום. חבל!!
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילבול גדול - תגובה
דליה שוורץ21/11/2010בלבולונת שלום לך,
את כותבת שאת יודעת מה את צריכה לעשות אבל מפחדת. אז אולי זה לא מה שאת צריכה לעשות.. מה שאת צריכה לעשות לא צריך להיות בו פחד ואם הפחד קיים אז זה לא הדבר הנכון כרגע.
האם ניסית להבין מדוע יש כ"כ הרבה כעס בבית? האם דיברתם על העניין הזה פעם? את יודעת מדוע את כועסת עליו? האם הוא יודע מדוע את כועסת עליו?
יש כ"כ הרבה שלבים שיש לעבור עד שלב קבלת ההחלטה הסופית ויש לי הרגשה שאת מנסה לקפוץ לפתרון בלי לעבור את התהליך שבדרך לפתרון הבעיה..
נסו לדבר על הדברים ולנסות להבין אם יש אפשרות לעשות את הדברים אחרת..
תהליך של יעוץ זוגי יסייע לכם להבין מדוע אתם מגיעים לשלב הכעס ויתן לכם זוית ראייה אחרת על ההתנהות שלכם בזוגיות.
נסו את זה - יכול מאוד לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?