שקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקרים
    אני
    17/11/2010

היי,

אני נמצאת בקשר למעלה משנה, אנחנו גרים יחד ועקרונית ממש טוב לנו.

אתמול שוחחתי איתו על חברה שבן הזוג שלה משקר ולא אומר לה שהוא בקשר עם האקסית.
    אמרתי לו שהחלק היותר פוגע הוא השקר ולא העובדה שהוא בקשר איתה.
    הוא הגן עליו יותר מדי ואז שאלתי למה הוא מגן בכזו נחרצות ואם הוא בקשר עם האקסית שלו. הוא אמר שלא. אמרתי לו בוא תוכיח תפתח את הפייסבוק שלך (הבן זוג של חברה שלי בקשר עם האקסית דרך הודעות בפייסבוק). הוא בהתחלה אמר לי בואי תסתכלי בג'ימייל שלי ותראי את כל ההודעות שנכנסות ואני אמרתי שלא אני רוצה בפייסבוק (לי אין פייסבוק וכל מה שעבר לי בראש זה שאני אראה תמונות של הבת של חברה שלי :)) וישבתי וראיתי תמונות של חברות ורק אז אמרתי לו בוא נראה מה יש לך בהודועות ואז ראיתי הודעה שהוא כתב לאקסית שלו. זה לא היה בהודעות עצמן אלא בתיבה של הודעות שנשלחו (שבדיעבד גם זה נראה לי מוזר כי הוא לא מוחק הודעות מהפייסבוק). הוא עשה לייק על איזה שיר שהיא פירסמה ואז היא שלחה לו הודעה ושאלה מה חדש אצלו והוא ענה לה שהוא עסוק בעיקר בלימודים ושעברנו לגור בדירה חמודה (שנמצאת 20 מ' מאיפה שסבתא שלה היתה גרה) ושממש כיף לנו. הוא סיים את ההודעה בכך שהוא אמר שהוא לייק על השיר כי אם היא זוכרת זה היה שיר שהוא מאוד אהב וזה היה שיר שהוא שקע איתו במלנכוליה אחרי שהיא עזבה אותו.
    הוא שיקר ותיחמן כשניסה להסתיר ממני את הפייסבוק וכיוון אותי לג'ימייל וגם מה הוא מצפה שהיא תענה לו. סליחה, אני מצטערת שפגעתי בוא ננסה שוב?
    הוא אומר שהוא שלח את זה מתוך יצר נקמני שתדע שהיא פגעה בו ושעכשיו טוב לו ושהוא שיקר כי הוא פחד מהתגובה שלי. היא שלחה לו מייל פעם אחת ואז הוא סיפר לי ואמרתי לו תענה לה, בלי סצנות בלי סרטים כי זה לא משנה כל עוד הכל פתוח ויש תקשורת. אני חוששת שהוא אולי לא התגבר וכנראה שגם היא לו יש לה תקייה בשם "X ואני" (X זה במקום השם של בן זוגי) והמון תמונות שלהם מישהו שיכנס לתמונות שלה יכול לחשוב שהם עדיין יחד.
    מה לעזאזל אני עושה? יש עוד דרך חוץ מלהגיד לו קח את הרגלים שלך תתפנה מהדירה ותעזוב אותי בשקט.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקרים

הוספת תגובה

• שקרים-

בני
    17/11/2010

אני מבקש את סליחתך מראש,
    אבל את מחפשת צרות,
    הנה קיבלת,
    -
    תנסי לחשוב מה היה קורה בדיוק הפוך,שבו הוא חוקר אותך, את מגמגמת כדי לא לפגוע, או כי אין לך בדיוק את המילים בפה, הוא עושה מזה עניין, ואת יודעת את האמת, רק לך תוכיח שאין לך אחות !
    התוצאה כנראה, הייתה זהה,
    -
    טוב לכם בייחד ?
    אתם מתחזקים את הקשר מידי יום ?
    את רוצה לבחון אותו ?
    תבררי מה את מצפה מהקשר הזה, מה את מצפה ממנו, ואח"כ תחליטי אם להעיף אותו,
    אני לא מצדיק קשר בפייסבוק עם אקסיות, אבל יש דרכים טובות יותר לגרום לכך שגם אם יש קשר כי את העבר לא שוכחים כ"כ מהר, ובתוך עמך את יושבת, חצי עולם מסתובב ברשת, (אני לא !) אז צריך לקחת כל דבר בפופורציה נכונה,
    אם הקשר שלכם יהיה מושטט על אימון ופתיחות, אז לא יקרה כלום, להיפך יש את האפשרות לחזור לאסית, או לאקס התורן, ובכל זאת אתם בוחרים אחד את השנייה, כל יום מחדש, כי זה מה שגורם לכם אושר, שם אתם מרגישים מסופקים וטוב לכם ייחד,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקרים - תגובה

מיכל פאטל
    17/11/2010

שלום לך אני,

באופן כללי, אני מסכימה עימך לגמרי בכך שהבסיס והתשתית החשובה ביותר ביחסים זוגיים הוא אמון.כאשר יש פגיעה במערכת האמון, יש משבר ולא פשוט לגשר עליו.
    במקרה שלכם אני מתרשמת ששניכם מרוצים מהקשר שלכם עד כה, ומאחר שחשוב שתבססו תיקשורת פתוחה - האירוע /המשברון הקטן הזה מהווה הזדמנות מצויינת
    לשתף בפתיחות האחד את השני ביחס לרגשות , הרצונות והציפיות להתנהגות עתידית.בכך תימנעו ספקות ואי הבנות,בהתנהלות הדיגיטלית שכל כך אופיינית לתקופתינו ומעלה לא אחת הרבה 'רעשים' במערכות יחסים זוגיים.
    מילות מפתח:תיקשורת פתוחה, תאום ציפיות, קבלת החלטות מוסכמת על שניכם.

בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו