מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבותמשה18/11/2010
בוקר טוב
הכי קשה תמיד זה ההתחלה , איך להתחיל , מה לכתוב קודם שמישהיא תיקרא תמשיך ולא תגיד עוד אידיוט שמחפש זיון.
מה אני מחפש ? לא סקס , מחפש קשר עם אישה נשואה ,לדבר , לשתף את כול מה שאני לא יכול לספר לאישתי , לחברים ,
לנסות להתאהב בה , לקום בבוקר כדי ליראות מה כתבת לי , לחכות לכתוב לך ,
כן אני מחפש את הריגוש והצפיה ,
להתגעגע , להרגיש לאהוב ואהוב , להרגיש את הלב שלי דופק כמו בגיל 17 , זה היה קצת מזמן ,
היום אני בן 40 , נשוי + 2 ילדים .
מישהיא לכתוב , לדבר , לפעמים להיפגש ביום שישי בבוקר לארוחה בחוף הים בתל אביב , או בבית קפה בערב ,
אם את נשואה , מעל גיל 40 , מאזור המרכז , ומעוניינת לבגוד באופן נפש , מחכה לך.
חיוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי יש מחשבה לגביך !!
רון18/11/2010למה שלא תתגרש ותתרגש מחדש שפן פלגמט וטיפש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון אני איתך - אדיוט
שימחה21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדיוט
ה30/11/2010זה מי שמתייפייף ומשקר לעצמו......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות - תגובה
סיגלית גלאי18/11/2010משה שלום,
האם תסכים שגם אשתך תקיים קשר עם גבר ללא ידיעתך?
צר לי לאכזב אותך אבל לנהל קשר עם אישה אחרת שיש בו ריגוש, שיתוף ומפגש ללא ידיעת בת הזוג, זאת בגידה באמון לכל דבר, גם אם לא מגיעים לידי מגע מיני.
ברוב המקרים הקשר אינו נשאר רק אפלטוני, כי כפי שציינת בסופו של דבר משקיעים בזה זמן, מחשבה, ציפייה... וכל אלה באים על חשבון הזוגיות המציאותית שלך.
אני מציעה לך לחשוב על ההשלכות של קשר כזה, מה יקרה אם..? האם אתה מוכן באמת לסכן את המשפחה שלך?
שתף את אשתך בצורך לדבר, להתרגש וחפשו את הדרך לעורר את הריגוש יחד,
סביר להניח שגם היא זקוקה לזה.
ואולי כדאי שתחשוב על פתרונות יצירתיים כמו עיסוק בספורט אתגרי, גם שם אתה עשוי למצוא פתרון.
בהצלחה
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
ה30/11/2010הצלחת לסקרן אותי......
מודה, גם לי היו מחשבות.....
אתה בכלל לא אדיוט....לא בעיני בכל אופן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
שמחה01/12/2010צודק אח שלי צודק גם צודק משה לא אדיוט
אתם שניכם חבורה של אידיוטים
לך תחפש זיון במקום אחר
אגב אני מכיר עוד אחד שקוראים לו ה מעניין מה הוא אומר על
אנשים כמוך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה היקר
רינה04/12/2010אם הגעת למצב של חיפוש ריגושים מחוץ למסגרת אז ברור שאתה לא מסופק, למה לא לנסות לשקם את מה שיש במקום לחפש בחוץ. הריגושים הקטנים שאתה מדבר עליהם עליהם הם כמו בגידה ובלתי נמנע שיובילו לזיונים בשלב כזה או אחר אם לא באמת תשקיע בנישואין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזהר
זאב09/12/2010היי משה
אני גם חשבתי כמוך ומשיחות התגלגל הלאה והיום אני בשלבי גירושין
כתוב לי ואשמח שנדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למשה
דלית10/12/2010אתה פשוט לא הוגן ולא ישר ובעיקר פחדן. אולי אשתך תנשום לרווחה אם תדע שהיא משתחררת מפחדן כמוך. הסיכוי בהחלט ראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?