מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידהליאור21/11/2010
שלום קוראים לי ליאור ואני בת 18.
היה לי חבר בשם רועי במשך שנה וחצי. היה לנו טוב עד השנה שלנו, ומהשנה שלנו יחד זה התחיל להדרדר והוא היה מאוד רכושני כלפיי, ולא קיבלתי תמורה עבור המעשים שלי ורבנו מלא. נפרדנו בצורה מכוערת. אנחנו פרודים כבר חמישה חודשים. ובחמישה חודשים האלו לפחות שלושה חברים שלו ניסו להתחיל איתי והיה עם זה מלא בלאגן והוא החליט שאת כל החברים שלו שהיו ידידים שלי, הוא מרחייק. ואכן היום אף אחד מהם לא מדבר איתי חוץ מאחד. גם בחמישה חודשים האלו הוא איים על אנשים שלא יתקרבו עליי וכו'.
בחמישה חודשים האלו הוא ניסה לעשות לי דווקא בכל מיני דרכים וניסה לגרום לי לקנא דרך הפייסבוק, דרך חברות שלי ודרך ידידים שלו. אתמול היינו במסיבה והוא גם היה במסיבה ולכל מקום שהלכתי במסיבה הוא נעמד מטר ממני עם בחורה אחרת כדי שוב, לנסות ולהוציא לי את העיניים... והוא מתנהג בצורה כל כך מכוערת. והוא רקד עם החברות שלי וקבע עם חברה אחרת שלי ללכת לעוד מסיבה אחרי זה ובאמת שהוא מתנהג בצורה כל כך מכוערת ומגעילה ואני לא מבינה למה הוא עושה את זה.
כל התקופה הזאת אחרי הפרידה נורא קשה לי ואני נורא מתגעגעת אליו ואני אפילו לא מבינה למה... למה אני מתגעגעת לבנאדם כזה? !
אני אשמח אם אחת מכן תדע לנתח את המצב ולהסביר לי לעזאזל מה קורה כאן!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה - תגובה
דליה שוורץ21/11/2010ליאור שלום,
את מתארת מצב של מערכת יחסים שיש בה הרבה קנאה כלפייך ורכושנות. מה שרועי עושה הוא בעצם מנסה לגרום לך לקנא מצד אחד ומצד שני להשאיר אותך בלי חברים.
הסיבה שאת ממשיכה לקנא היא בגלל שאת אוהבת אותו וכמובן שאין הסבר הגיוני לגמרי למה את אוהבת בחור שמתנהג ככה.
אני חייבת לציין וקשה לחיות את החיים לאורך זמן עם בן זוג קנאי ועל כך מגיעה לך הרבה הערכה.
את בחורה צעירה מאוד ולכן אני מציעה לך לנסות להסתובב במקומות שרועי לא נמצא בהם. נסי ללכת עם חברות למסיבות אחרות בהם תוכלי להכיר בחורים שאינם חברים שלו. אם את מתגייסת אז בוודאי תכירי בצבא בחורים חדשים שאין להם קשר לרועי ותוכלי להשאיר את הקשר הזה מאחור. הדבר החשוב ביותר הוא לקבל החלטה הוא לא מתאים לך יותר ולא להגרר שוב ושוב למקומות בו הוא נמצא. לאחר שהוא יהיה הסטוריה תוכלי שוב להגיע לכל מקום שאת בוחרת וגם אם הוא יהיה שם זה כבר לא ממש ישפיע עלייך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?