מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוהבת בבן משפחהaaa22/11/2010
שלום אני נשואה + 1 , ובהריון מתקדם.
עקב אירוע משפחתי פגשתי קרוב משפחה שלא ממש הכרנו לפני. הוא קטן ממני ב - 6 שנים אבל איך שראיתי אותו משהו קרה לי... לא יודעת איך להסביר את זה . אני כל הזמן חושבת עליו... מפנטזת עליו...אנחנו מדברים מידי פעם ברשת חברתית(לא אציין את שמה) ונורא בא לי לספר לו מה אני מרגישה....
היחסים ביני לבין בעלי רעועים... אנחנו לא מקיימים תקשורת תקינה, בקושי נמצאים באינטימיות ...ההרגשה שלי היא שאני מנסה למצוא מחסה/גב/ביטחון אצל מישהו אחר.
אני מתה לספר לו שאני מפתחת משהו כלפיו ...האם אתם ממליצים לעשות לי את זה??
מה לדעתכם עליי לעשות? לספר? לא לספר? לנתק קשר?
אחד הפחדים היותר גדולים שלי שזה ייוודע לבעלי ולמשפחה שלי ושל הבחור הזה...
מבקשת עצות ...דחוף!!!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירה
רון22/11/2010צאי מהמקום הזה ומהר !!
לעת עתה לא עשית כלום אבל אני ממליץ לך בתור "חבר" לסגת מהמחשבה והמקום הזה !
יש לך בעל ! יש לך ילד שעתיד להגיע אלינו !
שקמי את הנישואין ואל תרעי בשדת זרים
אגב.......בגידה בוך המשפחה תמיד מתגלה וכאשר זה מתגלה.....אבוי לאובייקטים שבתמונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהבת בבן משפחה - תגובה
מיכל פאטל22/11/2010שלום לך,
אני מתרשמת שאת מבינה היטב את מצבך ,ואף מציינת באופן בהיר וברור את הסיבות שהביאוך למצב הנוכחי.מאחר וכולנו זקוקים לקשר , לאינטימיות ולחום , אנו מחפשים זאת.את מצוייה כעת במשבר/משברון עם בעלך, אך במקום לעבוד ולהתאמץ בכדי לפתור אותו , הרבה יותר קל פשוט לדלג ולהתרגש ולפנטז על מישהו חדש ללא בעיות וקשיים.אך מה שאני (ואת יודעת זאת בתוכך היטב אני מתרשמת....)מייעצת לך הוא , לא לוותר בקלות כזאת על הקשר עם בעלך:לדבר על הקשיים שביניכם באופן פתוח וגלוי, תנסו למצוא פיתרונות מעשיים, לקבל החלטות חדשות, להבין טוב יותר אחד את הצרכים של השני. במידה ותגיעו למסקנה שחסרים לכם הכלים והיכולות ללבן קשיים בתיקשורת, בעיות, והגעתם למבוי סתום, אל תהססו לפנות לייעוץ זוגי(אולי אפילו למס' מצומצם של פגישות).אתם בתחילת החיים המשותפים ויש לכם ילדים- שווה להתאמץ ולהשקיע קודם בביתכם לפני שעושים צעדים שמשאירים כאבים וצלקות לכולם
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?