מאוהבת בבן משפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוהבת בבן משפחה
    aaa
    22/11/2010

שלום אני נשואה + 1 , ובהריון מתקדם.

עקב אירוע משפחתי פגשתי קרוב משפחה שלא ממש הכרנו לפני. הוא קטן ממני ב - 6 שנים אבל איך שראיתי אותו משהו קרה לי... לא יודעת איך להסביר את זה . אני כל הזמן חושבת עליו... מפנטזת עליו...אנחנו מדברים מידי פעם ברשת חברתית(לא אציין את שמה) ונורא בא לי לספר לו מה אני מרגישה....
    היחסים ביני לבין בעלי רעועים... אנחנו לא מקיימים תקשורת תקינה, בקושי נמצאים באינטימיות ...ההרגשה שלי היא שאני מנסה למצוא מחסה/גב/ביטחון אצל מישהו אחר.

אני מתה לספר לו שאני מפתחת משהו כלפיו ...האם אתם ממליצים לעשות לי את זה??
    מה לדעתכם עליי לעשות? לספר? לא לספר? לנתק קשר?
    אחד הפחדים היותר גדולים שלי שזה ייוודע לבעלי ולמשפחה שלי ושל הבחור הזה...

מבקשת עצות ...דחוף!!!
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוהבת בבן משפחה

הוספת תגובה

• יקירה

רון
    22/11/2010

צאי מהמקום הזה ומהר !!

לעת עתה לא עשית כלום אבל אני ממליץ לך בתור "חבר" לסגת מהמחשבה והמקום הזה !

יש לך בעל ! יש לך ילד שעתיד להגיע אלינו !

שקמי את הנישואין ואל תרעי בשדת זרים

אגב.......בגידה בוך המשפחה תמיד מתגלה וכאשר זה מתגלה.....אבוי לאובייקטים שבתמונה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוהבת בבן משפחה - תגובה

מיכל פאטל
    22/11/2010

שלום לך,

אני מתרשמת שאת מבינה היטב את מצבך ,ואף מציינת באופן בהיר וברור את הסיבות שהביאוך למצב הנוכחי.מאחר וכולנו זקוקים לקשר , לאינטימיות ולחום , אנו מחפשים זאת.את מצוייה כעת במשבר/משברון עם בעלך, אך במקום לעבוד ולהתאמץ בכדי לפתור אותו , הרבה יותר קל פשוט לדלג ולהתרגש ולפנטז על מישהו חדש ללא בעיות וקשיים.אך מה שאני (ואת יודעת זאת בתוכך היטב אני מתרשמת....)מייעצת לך הוא , לא לוותר בקלות כזאת על הקשר עם בעלך:לדבר על הקשיים שביניכם באופן פתוח וגלוי, תנסו למצוא פיתרונות מעשיים, לקבל החלטות חדשות, להבין טוב יותר אחד את הצרכים של השני. במידה ותגיעו למסקנה שחסרים לכם הכלים והיכולות ללבן קשיים בתיקשורת, בעיות, והגעתם למבוי סתום, אל תהססו לפנות לייעוץ זוגי(אולי אפילו למס' מצומצם של פגישות).אתם בתחילת החיים המשותפים ויש לכם ילדים- שווה להתאמץ ולהשקיע קודם בביתכם לפני שעושים צעדים שמשאירים כאבים וצלקות לכולם
    בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו