מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זוג בגידה???מורן23/11/2010
שלום,
אני בת 25 ובעלי בן 30 אנו נשואים כחצ שנה. אתמול בלילה נכנסתי לחדר השינה ונרדמתי. לאחר שעה בעלי נכנס גם הוא, חשב שאני ישנה, ישב במחשב ופתאום ראיתי אותו מתחיל לאונן בזמן שהוא צופה בפייסבוק בתמונות של בחורה ששירתה איתו בעבר בבסיס. אני הייתי המומה ובשוק. האם זה נחשב לבגידה? סוג של? האם זה מדליק לפניי נורה אדומה? אין לנו ילדים אנחנו נשואים כחצי שנה. כשהפרעתי לו כביכול באמצע אז הוא היה בשוק שבכלל ראיתי אותו. הסקס בינינו סביר בערך 2-3 בשבוע.
ממתינה לתשובתכם ולדעתכם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
רון23/11/2010סביר להניח שהיה לו צורך עז לסקס, יחד עם זאת........
תתחילי לפקוח עיניים זה סוג של נורה אדומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון
מורן23/11/2010לפי התגובות שלך פה באתר אתה נשמע לי עם ניסיון חיים ארוךךךךך..........
אני ממש קיצונית לאחר המקרה הזה ואני אומרת לעצמי עכשיו אנחנו בתחילת הנישואים שלנו בלי ילדים בלי דאגות מה יהיה עוד 10 שנים? 15 שנה? מבחינתי, אני מרגישה כאילו שהכתובת כתובה על הקיר ושהצעד הבא שלו יהיה בגידה בצורה פיזית. בא לי להתגרש ממנו אבל אני ממש ממש מפחדת איך להתמודד עם הלבד הזה פתאום.
פתאום כל המריבות שהיו לנו בחיים הכל התגמד. ממש באותו הרגע שראיתי אותו מאונן עלייה כל כך הושפלתי, אתה לא מבין אפילו ממש ירד לי הביטחון לאפס. בא לי לעזוב אותו וללכת לפתוח פרק ב' חיים. עכשיו אני בלי ילדים והגירושין זה משהו שיוכל להיות כרגע קל ולא כמו בעתיד שזה יהיה הרבה יותר קשה. אני רוצה להתגרש כי אין לי אמונה וביטחון בו ובכלל הוא רק ניסה לסבן אותי עוד יותר ולהגיד לי שלא הסתכל עלייה ושזה בטעות הגיע לעמוד שלה, כל מיני דברים כאלה....
בבקשה תגיד לי מה את החושב שעליי לעשות?????..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירה
רון23/11/2010תפני אלי למיל אשתדל לתת לך מענה יותר ממוקד
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
מיטל23/11/2010אני לא חושבת שזו בגידה אבל ! בהחלט בהחלט שווה לשבת ולדבר על זה , כי זה דבר שתמיד יפרע לך , ואין גבר שלא עושה זאת - מול אתרי פורנו אבל לגבי הבחורה הזו בפייסבוק זה למה אני ממליצה לך לשבת ולדבר איתו - למה דווקא היא? אולי הוא בקשר איתה ?
אני לא רוצה להכניס לראשך שום דבר
אבל בשביל השקט הנפשי שלך - שוחחו אחד עם השנייה
בהצלחה מתוקה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
מורן23/11/2010אז זהו שהוא ניסה לדבר איתי כמה וכמה פעמים ולהתנצל. אני חושבת ומרגישה שאין כאן עניין של התנצלות כמו פגיעה נוראית והשפלה. יש לנו את הסקס הכי טוב שרק אפשר יום לפני קצת הרגשתי לא טוב ובאמת לא רציתי. זה אומר שהיה לו צורך בשק כפי שהוא אומר?
אווווווווווווףףף אני ממש הרוסה אני לא מסוגלת להמשיך הלאה בלי שהתמונה של הכלבה הזו תופיע לע בראש..... בכלל כל הסיטואציה הזו שאני שוכבת במיטה ורואה אותו מאונן עלייה עם סבון שהביא במיוחד מהאמבטיה, כל התמונה הזו לא יוצאת לי מהראש. בינתיים יצאתי אתמול בבוקר הלכתי לעבודה עם תיק וישנתי בלילה אצל חברה. הוא ניסה לדבר איתי ובכל פעם אמר לי זה בטעות הגיע לעמוד שלה וכל מיני דברים הזויים כאלה. הוא לא מבין שראיתי אותו כמה דק' לפי האקט עצמו וראיתי הכל. אני לא מסוגלת לחשוב אפילו על להיכנס איתו למיטה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
מיטל23/11/2010מתוקה אני כל כך מבינה אותך !!!!!
את מרגישה נורא ואיום , את מרגישה כאילו ואת לא מספיק בשבילו
ואני רוצה שתכניסי לראשך דבר אחד ! אל תרגישי ככה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הדברים האלה קורים ואנחנו מאוד מאוד אוהבים לשבת ולחשוב דברים ולפעמים גם מוציאים אותם מהקשרם
נכון זה מעצבן ובא לך להתפוצץ כשראית אותו ככה !! ושלא תביני אותי - גם אני הייתי מגיבה כמוך !
אבל שוב - הכל בראש מאמי ! נכון אולי הוא ישב ואונן מול בחורה שפעם הכיר
אך אם הוא היה נכנס לאתר פורנו ומאונן מול מישהי ורטואלית ממדינה אחרת זה היה בסדר? אני מניחה שכן - וכנ"ל גם אני !
תדברו על זה !!!!!!!!!!! את לא יודעת כמה לדבר עוזר !!
תספרי לו מתוקה הכל , בלי בושה ספרי לו שראית אותו ,תשאלי אותו אם משהו מפריע לו בזמן האחרון ושאת רוצה שהוא ישתף אותך ותסבירי לו שזה ממש העליב אותך כל הסיפור הזה ובצדק (מה הוא היה מרגיש אם הוא היה רואה אותך עושה ההפך מול המחשב על מכר שלך מהעבר?????) אם לא תוציאי החוצה זה יפריע לך כל כך !
אתם זוג נשוי אתם אמורים לשוחח על הדברים האלו על מה שמפריע לנו ,
ואולי זה סתאם היה רגע של חרמנות יתר בשבילו
ת-ד-ב-ר-ו !
בהצלחה ואני פה בשבילך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
מורן23/11/2010אז זהו שאמרתי לו באותו הרגע... לא יכלתי, איך שראיתי אותו מאונן ישר אמרתי לו איזה כיף לאונן על...... ואמרתי את שמה. הוא פשוט היה בשוק ולא ידע איך לאכול את זה. ישר יצאתי לסלון התחלתי לבכות וכשחזרתי לחדר הסבון כבר לא היה בחדר הוא התחיל להגיד לי את הזויה ומשוגעת לא היה שום סבון ככה במשך 3 דק' בערך עד שהתחלתי לצעוק אז הוא אמר טוב היה סבון אבל לא אני הבאתי אותו שזה בכלל חירפן אותי הוא אומר לי את הבאת אותו מהמקלחת, כשחצי שעה לפני זה סיימתי להתקלח וסידרתי את החדר. אני עונה לך עכשיו ואני ממש ממש בוכה. לא בשביל להשתחצן אבל אני ממש כוסית והבן אלף הזה איך הוא יכל לאונן עליה והוא יודע שאני שונאת אותה.
היה עדיף באמת שהוא היה מאונן עם מישהי מחול ולא מישהי שאני מכירה כי בא לי למות. אני לא יודעת איך לדבר איתו בכלל מבחינתי זה חציית קו אדום אני בחיים לא הייתי חושבת על כזה דבר זה כל כך היה משפיל אותו והוא במקומי גם היה אומר לי עופי מהבית הזה חתיכת בוגדת....... לא יודעת לדבר.... גם אם נדבר וגם אם אני אסלח... אני לא מסוגלת להיכנס איתו למיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
מיטל23/11/2010אני קוראת את מה שאת כותבת ויש לי דמעות בעיניים
אני כל כך מרגישה את מה שאת מרגישה כרגע
מנסיון שלי , גברים אף פעם לא יודו שהם עשו זאת
קצת מעצבן אותי לשמוע שאחרי שאמרת לו הכל בפנים הוא עוד מעט להמציא סיפורים
שיהיה גבר וכבר אומר לך שהוא עשה את זה וזהו !
אני רוצה להבין - דיברתם מאז? הוא מתקשר אלייך ? שולח לך הודעות ?
מה קורה בינכם עכשיו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
מורן23/11/2010כל הסיפור קרה ביום ראשון בלילה בשעה רבע לאחת, שתביני שעד שעה 4 לפנות בוקר לא הפסקתי לבכות ולריב איתו כי הוא עיצבן אותי וקרא לי אשה משוגעת את ממציאה לא היה סבון אז הבאתי לו סטירה כי זה ממש הוציא ותי מדעתי שהוא עושה ממני הזויה כזו, אז הוא אמר אני הולך מהבית את אישה מכה ואני לא רוצה להיות עם אישה שמכה אותי, את קולטת??? אחרי מה שראיתי הוא עוד מעיז להגיד שלא רוצה אותי....
טוב מפה לשם נכנסתי לחדר הכנתי תיק עם בגדים לבוקר והלכתי לישון לבד בסלון מן הסתם. למחרת קמתי בבוקר והלכתי לעבודה הוא יצר איתי קשר במהלך היום אתמול ואמר לי זה לא כמו שאת עושה את זה אני לא כזה נהנתי כמו שאת אומרת. וזה, זה יכול לפוצץ אותייייייייייייייייייי בגלל שאני ראיתי מה היה שם, אז דיברנו אתמול מספר פעמים במהלך היום עד לערב שכבר לא היה בא לי לשמוע ממנו למרות שהתקשר פעמיים לא עניתי לו. היום בבוקר הוא התקשר לעבודה שלי, שעתי את קולו וניתקתי. יצאתי החוצה, חזרתי אליו ואמרתי לו מה הוא רוצה??? אז הוא אמר ששאני נסחפת ושזה לא היה ככה והתחיל שוב, תסלחי לי, לזיין ת'מוח. שאל איפה ישנתי ובכדי לעצבן אותו אמרתי לו אצל אחד האקסים שלי. הוא התעצבן וניתק ללי בפנים. החלטתי שאני מתקשרת ומסבירה לו הכל אז אחרי חצי שעה התקשרתי אליו ואמרתי לו אני חושבת שמה שעשית מאוד מאוד חמור קשה לי ואני פגועה ואני לא מסוגלת לחזור הביתב בימים הקרובים ובאמת דיברתי בצורה הכי ברורה והכי בוגרת שיש. אז הוא אמר ל אני מקבל את מה שאת אומרת לי וזה באמת בוגר כל מה שאת מסבירה אבל אני חייב להגיד לך................ זה בטעות הגיע לעמוד שלה זה לא היה בכוונה, ואז כמובן שלא יכלתי יותר, לאחר הניסיונות הרבים לדבר איתו... אמרתי לו בפירוש שאני לא מוכנה שיזלזל בי כך ויעשה ממני מפגרת ושלא יזלזל באינטיליגנציה שלי אני יודעת טוב מאוד מה היה ואיך היה וכמובן אמרתי לו שכמו שהוא ממשיך לשקר ולהאמין בשקרים של עצמו אז שאני באמת באמת לא מוכנ הלדבר איתו.... כמובן שהוא גם אמר לי תחזרי הביתה וזו לא צורה שהלכת אבל אני לא מסוגלת לחשוב על לחזור הביתה..........לפחות לא היום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורני
מיטל23/11/2010מורני מתוקה תחשבי שנייה בהגיון
את הכי כועסת כרגע שבעולם והוא גם מפחד כנראה שלהגיד לך את כל האמת , הוא מפחד לאבד אותך , הוא עכשיו מבין שאת לא ישנת שראית אותו !!
נראה לי שהוא רוצה לקבור את עצמו
אם את מרגישה שאת לא יכולה לחזור כרגע הבייתה אל תחזרי , חשבי טוב טוב עם עצמך אם את מוכנה לפרק נישואין בגלל כל האקט שראית ?
יש דברים גרועים יותר ... נישואין זה לא דבר פשוט ואנחנו לא תמיד יודעים הכל ולא תמיד אומרים לנו את האמת - ככה זה בחיים את צריכה להבין שגם דברים נוראיים כאלה אמורים לקרות
והכי בא לי לומר תעזבי את המניאק הזה שפגע בך !! ואני בטוחה שמלא גברים היו נופלים לרגלייך !! ושאת בחורה מושכת ומטופחת
אבל אני לא יגיד לך את זה כי זו יכולה להיות טעות חייך מאמי שתתחרטי עלייה אחר כך כל חייך , אבל שוב זה עניין של אופי האם את מוכנה נפשית לסלוח לו על כך ?
ואני רוצה לדעת משהו - את מכירה את הבחורה ? נפגשת איתה ??? מי היא בשבילו בכלל ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
מורן23/11/2010אני מכירה אותה רק מהפייסבוק, בעבר היא שירתה איתו והם היו ידידים מאוד מאוד טובים.... היא הייתה חולה עליו. הוא תמיד טען שאף פעם לא ביניהם משהו מיני אבל אחרי מה שראיתי אין לי ספק שכן היה!!!!!!!!
אני לא יודעת אם נפשית אני מסוגלת לסלוח על כך
לא נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן
מיטל23/11/2010מורן את נסערת כרגע
הירגעי לך כמה ימים אצל חברה , מותר לך להיות עצובה ולבכות מה שחווית זה סוג של הלם ואני בטוחה שאת מריצה כל הזמן את התמונה שראית בראשך
גם אם ולא תצליחי לסלוח לו - דעי שזה לא סוף העולם ! ובסוף הכל מסתדר
אני באופן אישי נפרדתי מחבר שלי לאחר קשר של 4 שנים והיינו אמורים להתחתן
ואני משתפת אותך בכך כי אני הרגשתי ואני עדיין מרגישה שעולמי חרב
ואני בחורה מאוד סקסית ומושכת אבל זה לא מעניין אותי כרגע , אבל מצבי שונה משלך כי טרם התחתנו אבל לכם אין עדיין ילדים
חשבי טוב טוב מה את עושה , את תמצאי לבד את התשובות , אם את אוהבת אותו כל כך , את לא תתני לסיפור הזה להרוס לך את החיים
ואני מדברת מהלב ומניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירה
רון23/11/2010כפי שציינתי זו נורה אדומה !!
אינני יודע אם את צריכה לחזור לביתך, יחד עם זאת מה הוא אדיוט ?!?!?
לשבת מול המחשב ולאונן על תמונה של ידידה מהעבר ?!?!
גאד הוא חולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
רון23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח תיקון שלישי
רון23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ,,, ענה לך בפורום שלו-
בני23/11/2010אני מניח שלו הוא היה עושה זאת עם תמונה אנונימית, זה היה מפריע לך פחות. במקרה הנוכחי... קשה לי לומר לך משהו ברור. יכול להיות שבאמת אין לו משהו רגשי כלפיה, וכל העניין הוא טכני לגמרי (אובייקט לאוננות, שזה לגיטימי). אבל היות שזו מישהי מוכרת, יש בזה גם איום. אז אולי תסבירי לו את זה כך. הראי ביטחון בו ובאהבתו, ותני לו לגיטימציה לענג את עצמו, אם הוא מרגיש צורך, אבל אם זה מפריע לך לראות בקשי שזה ייעשה שלא לידך, ועוד יותר – שזה לא יהיה עם מישהי מוכרת, כי זה עושה לך לא טוב. שיבחר מישהי שהוא לא מכיר.
-
לעניות דעתי, כך צריך להסתכל על הדברים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן אפ את פה כנסי
מיטל25/11/2010היי מורן מה שלומך?
מה עבר עלייך בימים האלה?
שתפי אותי אם את רוצה
רציתי לדעת מה קורה בינך לבין בעלך
האם הסתדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?