זקוק להכוונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק להכוונה
    קובי
    25/11/2010

אני נשוי כ5 שנים ויש לנו ילד משותף ועוד ילד מנישואים קודמים של אישתי. אני אוהב את אישתי מאוד אך לכל אורך השנים הזוגיות שלנו הייתה מלאה במשברים עמוקים. לפני כ5חודשים עברתי תאונה שהשביתה אותי ומאז המשברים נהיו עמוקים יותר.לפני מספר שבועות גיליתי שאישתי מנהלת סוג של קשר עים המנהל במקום העבודה שלה כאשר שאלתי מה פשר העיניין היא טענה שזה בעינייני עבודהושאין לה כלום איתו דבר שנראה מוזר כי זה מהטלפון הפרטי שלה ולא של העבודה. היא "נשבעה" שהיא נאמנה לי ושזה סתם נדמה לי באחד הויכוחים שלנו היא ביקשה לאחר שיחה ממושכת שהעזוב את הבית כי היא מרגישה "חנוקה" החלטה שקיבלנו שנינו באותו היום צלצלה אלי וביקשה שהגיע ומיד זינקה עלי והתעלסנו כמו שלא עשינו הרבה זמן למחרת בבוקר ראיתי שהיא עצובה ושאלתי מה קרה היא טענה שהיא צריכה "ספייס" ושהיא חושבת שלא יהיה נכון לישאר יחד אלה לעשות תקופת צינון. ישלומר את האמת כי באחד הלילות הקודמים בשעת משבר כתבתי לה מכתב ותיכננתי לבלוע כדורים מצב של איבוד דעת טוטלי למזלי הרע היא התעוררה וראתה אותי כותב המכתב ומנעה ממני לבצע את הדבר בדיעבד דבר שאני די מצטער עליו אני אוהב את האישה הזאת אהבת נפש ולא יודע מה לעשות ארזתי דברים והיום אני יעזוב קשה לי מאד המחשבה שאני לא הייה עם הילדים שלי כל הזמן ויותר מיכך שאולי גבר אחר יכנס לחיים שלה בבקשה איך מתמודדים אני יודע שאני חלש ולא רוצה לאבד אותה תני לי עיצה מה אפשר או נכון לעשות.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק להכוונה

הוספת תגובה

• קובי-

בני
    25/11/2010

קח את החיים בפורפורציות נכונות,
    אתה רואה צל הרים כהרים, ומתכנן את סופך טרם עת,
    שבו בייחד ותראו מה אתם יכולים לעשות כדי לשפר את הזוגיות שלכם,
    אשתך זקוקה לחיזוקים מצידך, אף אחד לא רוצה לאבד הכל בין רגע,
    אנשים בסה"כ רוצים שיהיה להם טוב,
    אז תתאמץ לעשות לך ולה טוב בבית,
    שלב ראשון זה לא לקלקל, תבקש ממנה להפסיק את הקשר עם מנהל העבודה, כי זה גורם לך להרגיש לא טוב, שתתחשב בך אפי' אם אין כלום בינו לבינה, לו רק בשביל החששות שלך, תספר לה מה מעיק לך בקשר הזה, תחבר אותה לרגשות שלך, מספיק שתגרום לה להבין, תאמר לה שהיא לא חייבת להסכים, אבל חשוב לך שתבין ממה זה נובע, מדוע אתה חושש, וכו',
    אני מקווה שהשיחה הזו תוביל אתכם למסקנה שאין מה לחפש בחוץ, כי בחוץ קר ומנוכר,
    במידה ואתם מתקשים לתקשר, תוכלו למצוא אדם קרוב או איש מקצוע שישקף לכם את מה שקורה בניכם ויעזור לכם להוציא את העגלה מהבוץ
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוק להכוונה - תגובה

סיגלית גלאי
    25/11/2010

קובי שלום,

משברים רבים ולא מטופלים בהחלט גורמים להרגשת מחנק וחוסר אונים בזוגיות, נראה שהפעם הגעתם ל"קצה" ולכן אני ממליצה לכם לקבל עזרה כדי להתגבר.
    מדוע שלא תשתף אותה ותאמר לה שאתה לא מעוניין לעזוב, שאתה אוהב אותה ומוכן ליצור את השינוי יחד איתה . תנסה להבין מהו אותו מחנק שאשתך מרגישה? מהם הגורמים להרגשה הזאת? לאיזה סוג ספייס היא זקוקה? האם גם אתה מרגיש שאתה זקוק לזה? ניתן לחיות יחד ועדיין לאפשר מרחב אחד לשנייה כשיודעים למה כל אחד זקוק.
    בשום מצב אל תפגע בעצמך, זה בטוח לא יביא לפתרון, אבל בהחלט הגיע הזמן שתיזום, תפגין רגשות, תסביר את עצמך ומנגד תקשיב ותלמד גם את הצרכים שלה.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו