מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לחיזוק !!מיטל25/11/2010
שלום
אני הרבה פה בפורום , מייעצת , תומכת והנה הגיע השלב שגם אני זקוקה לו
אני בת 27 , נפרדתי מחברי לאחר 4 שנים ולאחר שגרנו ביחד שנתיים והיינו אמורים להתחתן
קשה לי מאוד כל יום שעובר קשה לי יותר , אני ממש מנסה לעשות דברים שישכיחו לי אותו
אבל כשאני לבדי ובעיקר בסופי שבוע קשה לי מאוד
אני חושבת עליו בכל דקה ודקה ומחכה ליום שבו אני יקום בבוקר ולא יחשוב עליו יותר
המצב שהכי הכי מתסכל אותי הוא שאנחנו מאוד אוהבים , הסיפור שלנו הוא ארוך עם הרבה הפסקות וחזרנו תמיד עקב האהבה הגדולה שלנו אחד לשני
ההפסקות הגיעו מצידו ואני נשארתי תמיד כי פחדתי לאבד אותו , הפעם זה כבר לא הפסקה , הפעם זה לתמיד ואני ממש שבורה
הוא ממשיך לאמר לי שהוא אוהב אותי ושאני האישה של חייו והוא יודע שאנחנו עוד נחזור
אבל נורא קשה לי לחושב שאולי והוא עוד יהיה עם אשה אחרת - זה פשוט הורג אותי !!!!!!!!!
הוא אומר לי שהוא כרגע לא מעוניין באף אחת וכי גם לו קשה מאוד וכל דבר מזכיר לו אותי
מה עושים ? איך אוספים את השברים ? מה עושים עכשיו לאחר שחיי השתנו מלגור עם גבר שנתיים ופתאום לחזור להורים , אני מרגישה אבודה , אני כל הזמן בוכה בעבודה , קשה לי מאוד !
אני בחורה מושכת ויפה ורק רוצים להכיר לי בחוים ואין לי שום עניין בזה !! אני ממש חושבת כמו ילדה קטנה כרגע ורוצה את אהובי בחזרה אבל אני חייבת להפסיק ולהיות אמוציונלית ולחשוב עם הראש וזה הדבר הכי קשה לי כרגע !
מבקשת את העיודד והתמיכה שלכם
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתור התחלה-
בני25/11/2010קני את הספר "להעיר את הענק שבפנים" שכתב אנתוני רובינס.
תלמדי אותו, ותחזרי אלינו,,,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לחיזוק !! - תגובה
סיגלית גלאי25/11/2010מיטל היקרה,
אם החלטתם הפעם שהפרידה סופית אני מניחה שיש לכם את הסיבות המתאימות לכך.
חשבי על כל אותן סיבות ותתחזקי, כי דברים אינם ישתנו מעצמם.
לפעמים קשה להיפרד מכוח ההרגל, מפחד השינוי, מהלבד..נסי לבדוק בכנות עם עצמך ממה נובע הקושי שלך. הקדישי מחשבה לאופן שבו את רוצה לבנות את חייך מחדש, חשבי מה את רןצה להשיג מעתה... אולי כדאי שתמשיכי לגור לבד או עם שותפה/חברה? התחילי לעשות דברים שיגרמו לך הנאה גם אם כרגע נראה לך שאינך מסוגלת.
ואם שניכם תמשיכו להרגיש שהאהבה עדיין קיימת ותחליטו שהאהבה הזאת מספיק חזקה כדי לנצח כל מכשול, אזי תצטרכו לגלות הרבה הבנה, סבלנות, וויתור ותקשורת טובה, אם תעבדו על כל אלה יש סיכוי לזוגיות טובה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגלית
מיטל28/11/2010תודה על תגובתך
אני באמת מסכימה עם כל דבר שאמרת אני פשוט עדיין לא הגעתי למצב שאני יושבת עם עצמי ומחליטה מה לעשות עם עצמי , אני עדיין כואבת , ושולחת הודעות ומתקשרת וממש מתנהגת כמו ילדה קטנה , אני ממש מנסה לעשות הכל עד טיפת הדם האחרונה שמשהו יקרה , אבל לא קורה כלום וזה מה שמוציא אותי מדעתי ולא נותן לי לחשוב צלול
יש המון דברים שמכעיסים אותי כרגע אני ממש מרגישה מרומה ומאוכזבת שנתתי מעצמי 4 שנים לגבר ולזוגיות שטיפחתי ונתתי מכל כולי , בלב רחב ושלם ואהבתי כמו שלא אהבתי אף אחד אחר
אני מרגישה כאילו אני בתוך חלום ואני לא מעלכת את זה ורק רוצה לקום ממנו
אני לא מעכלת שאני לא יראה אותו יותר ולא ידבר או ירגיש אותו יותר
אולי אני זקוקה לשוחח עם פסיכולוג ע"מ לעבור את זה אני כבר לא יודעת .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל - תגובה
סיגלית גלאי30/11/2010היי מיטל
מה שאת אומרת למעשה הוא, שאת לא מרפה כי השקעת מעצמך 4 שנים! זהו באמת פרק זמן לא מבוטל, אבל מה זה 4 שנים לעומת השנים הבאות שעוד מצפות לך?! כדאי שתחשבי על הדברים בפרופורציה למרות האכזבה... כרגע הוא מתעלם מכל מאמצייך ולכן כדאי שתרפי אולי אז הוא ירגיש את החוסר. ובנוסף, האם לא מגיע לך יותר מזה? האם לא תרצי למצוא בן זוג שידע להעריך את אהבתך וידע להשיב לך אהבה??
(המחשבה לקבל עזרה בתקופה הקרובה בהחלט יכולה לעזור לך להתמודד)
כל - טוב
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית - תודה רבה ! חיזקת אותי !
מיטל01/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?