אני חושדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושדת
    שרונה
    28/11/2010

שבעלי בוגד בי לפני 3 חודשיים בעלי סיפר שהוא היה בית בושת ושבחורה ירדה לו (היה שם 3 פעמים)
    את זה גילתי לאחר שראיתי שחסרים בבית קונדומים כל פעם שהוא יוצא,אני מאמינה שהוא בוגד בי שהוא כן שכב עם משהי אחרת למה הקונדומים,בטח לא בשביל שנערת ליווי "תרד לו" ,אני לא יודעת מה לעשות אך לגלות עם מי הוא,בפלא הוא מוחק את ההודעות והשיחות יוצאות,בנוסף לפני כמה ימים לקחתי את הפלא שלו להתקשר והוא ממש נילחץ ועמד לידי לוודע שאין לו שיחות נכנסות
    אין לי רשיון ואין לי כסף לחוקר פרטי אני ודש לאחר לידה ועוד עם ילד בן שנתיים בבית הם כל עולמי ואני לא רוצה שיגדלו באווירה שאני כל הזמן עצבנית,ניסתי לדבר עם בעלי שיספר לי עם הוא בוגד ולטענתו אני משתגעת וחונקת אותו עם השאלות האלו,יש ממש הרגשה שהוא בוגד אך אני יכולה לגלות ללא כל האמצעים של רשיון או יכולת לשלם לחוקר פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חושדת

הוספת תגובה

• אני חושדת - תגובה

דליה שוורץ
    28/11/2010

שרונה שלום,
    את אומרת שאת חושדת שהוא בוגד בך ומצד שני את יודעת שהוא היה בבית בושת, כך שזה כבר לא בגדר חשדות אלא זאת עובדה שאת יודעת אותה. אני מנסה להבין מדברייך מה זה בעצם משנה לך אם הוא יגיד שבגד או לא. את הרי יודעת שהוא היה בבית בושת ואת רואה שחסרים קונדומים אז איפה השאלה שלך? אני מציעה לך לחשוב על מה את הולכת לעשות ולא אם הוא בוגד או לא. אני מניחה מדברייך שאת ניסית לדבר איתו אך ללא הצלחה ולכן עלייך לחשוב כרגע על עצמך ולהחליט מה את רוצה לעשות, לקבל את זה ולהמשיך ככה או ללכת...
    בשלב ראשון הייתי מציעה לך לפנות לייעוץ זוגי כדי לבדוק אם אפשר לשפר משהו בזוגיות שלכם ובעזרת יועץ מקצועי תוכלו להגיע להחלטה המתאימה ביותר עבורכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו