מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגדתי עם גברזאב03/12/2010
אני נשוי הרבה שנים .אין ביני ובין אישתי סקס כבר 10 שנים .
בחצי השנה האחרונה גיליתי שזה מעניין לעשות סקס עם גברים בעיקר יורדים אחד לשני ובלי חדירות .
אשתי עלתה על שיחות שלי הגישה בהפתעה גמורה תביעת פירוק שותפות ומזונות לבית דין למשפחה.
ניסיתי להגיד לה שאני מצטער ואוהב אותה באמת ובתמים וזה רק סקס -מוכן לגמור את זה יפה הכי יפה שיש ובקשתי ממנה שנמשיך ביחד ואולי נפתח את זה בטיפול זוגי.
היא לא רוצה
אין ילדים קטנים זה היא ואני
אשמח לשמוע חוות דעתכם,מה עושים?האם זה כל כך מפחיד להיות שם?אני מבולבל ובוכה
כל "הרעים"שמרו את התגובות הציניות לעצמכם.אשמח לתגובות ענייניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד מהמומחים לא עונה לזיו
ה04/12/2010איש יקר, יכול להיות שזה משבר, יכול להיות שזו מעידה, הסקרנות הרגה אותך, התחושות המיניות החזקות החלישו אותך, אבל תתחזק, אם אתה רוצה באשתך תלחם בכל הכוח, אל תוותר...
אם היא תוותר כנראה שהאהבה לא חזקה מספיק והיא לא תחזיק, היא מרגישה נבגדת, מרומה, אף דחייה, אך אם האהבה שלה גדולה היא לא תוותר ותבין את המשבר
זה יכול לקרות לכל אחד...
השאלה מה אתה רוצה? רק אותה? דו מיניות? חופש מיני? מה אתה מרגיש???
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדתי עם גבר - תגובה
דליה שוורץ05/12/2010זיו שלום,
אתה שם את הבגידה שלך עם גבר במרכז תשומת הלב של מה שאתה כותב אך יש לשים לב לעוד כמה פרטים שציינת... 10 שנים לא היה סקס בינך ובין אשתך. ציינת גם שאתה אוהב אותה. האם במדך 10 השנים האלה ניסתם לטפל בעניין האין סקס שלכם? זוגיות ללא סקס היא זוגיות שעוברת לפסים אחרים היא חברות טובה היא שותפותת כלכלית. האם שאלתת את אישתך מה היה קורה אם הבגידה היתה עם אישה? האם אז היא גם היתה מגיבה באותה צורה? הבעיה בינכם התחילה הרבה לפני שנתפסת במערכת יחסים עם גבר ויש לשים את הדגש בטיפול בינכם.
חשוב לציין שהבחירה שלך בגבר אינה מעידה באופן חד משמעי על ההצורך שלך להיות עם גברים והיא יכולה לנבוע מכמה סיבות, כמו, אכזבה מנשים ובריחה למשהו אחר, או הרגשה שאם זה גבר אז הבגידה היא פחות קשה כי זה משהו אחר ולא אישה אחרת וכן זה גם יכול להיות שאתה מעדיף גברים. אין להסיק מסקנות פזיזות מהמקרה אך כן יש להבין מה קרה בזוגיות שלכם ולנסות לברר עם זוגתך מדוע אינה מוכנה לשמוע על ייעוץ או על דרך לפתור את הבעיה.אולי היא בעצם רק "תופסת טרפ" על המקרה כדי להתגרש.. הרי אחרי הכל 10 שנים לא היה סקס בינכם וזה סימן מפסיק חזק שצועק תתעורר יש בעיה במערכת היחסים בינכם וזה לא הסקס עם גבר..
ברר איתה מדוע היא לא מוכנה לשמוע על דרך לפתרון הבעיה ואולי תגלה דברים שלא ידעת.
בהצלחה, דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-420259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?