מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש טעם להישארמיואשת05/12/2010
מאיפה להתחיל?
אני נשואה שנתיים ויש לנו 2 ילדים (שנה ו-9 חודשים, 4 חודשים), הנישואים בנינו מתו כבר מזמן. למעט שיחות על הילדים אנחנו בכלל לא מדברים. בעלי לא מתעניין בחיי (עבודה, לימודים וכו), הוא עזב את חדר השינה וישן עם הילדים בחדר (מה שאומר שגם יחסים פיסיים אין בנינו), אני כמו אוויר בשבילו (הוא יוצא מהבית ולא אומר שלום, הולך לישון ולא אומר כלום) - הפעמים היחידות שהוא מדבר זה בנוגע לילדים.
אני חייבת לציין שאני צעירה מבעלי ב - 17 שנה ונראית טוב ומקבלת הצעות שונות מגברים ולא מסוגלת לעשות כלום כי אני נשואה (ואני חייבת להודות שהמחסור במגע פיסי מפריע לי), אין לי עםמי לדבר על מה שעובר עלי ביומיום כי בעלי לא מתעניין ואין ספק בליבי שפשוט אמצא מישהו שיחליף אותו בשיחות האישיות, ואז לאט לאט גם מעבר.
בהריון האחרון התעקשתי על ייעוץ זוגי, אחרי לחץ של גיסתי בעלי הסכים ללכת, היועץ נכנס בו רוב השיחה ומאז הוא לא רוצה ללכת.
אני מיואשת. אני נשואה וחיה לבד. אז למה?
לא עדיף כבר להתגרש? אני חושבת על הילדים והגיל שלהם ונראה לי שלא פייר כלפיהם לקום וללכת, מצד שני - מה לגבי?
אשמח לייעוץ / עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי
רון06/12/2010הרשי לי לפרגן על כך שלא היית אישה מצוייה וישר רצת לבגוד ! שאפו לך
תמיד תעלה השאלה של הילדים....מה יהיה ללא אבא בבית וכדומה.
אני בדעה חד משמעית שפער הגילאים הוא פקטור מטורף במערכת נישואין אינני סבור שאתם משדרים על אותו הגל אישה יפה !
מה גילך ?
אימרי לו או שיש ייעוץ זוגי או שאנחנו מסיימים את הסאגה ההזויה הזו
חשוב שלא תתיאשי ותשברי את הכלים
עדכני בהתפתחויות יקירתי
אם את ממש רוצה אוזן קשבת אני אשמח לתת לך אותה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה אומר יה שרץ חולני
אביר05/03/2011צריך לסנן את רוני עכברוני האוויל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טעם להישאר - תגובה
סיגלית גלאי07/12/2010שלום לך,
את מתארת מערכת יחסים כמעט בלתי אפשרית, אין ביניכם תקשורת מילולית או מינית ויותר מכך התחושה שאת "אוויר" בבית, היא תחושה קשה ובלתי נסבלת. היחס שאת מקבלת אינו ראוי לא מבחינה אישית ולא מבחינה חינוכית לילדייך. את לא מציינת מהן הסיבות שהביאו אתכם למצב זה, או למה את מסכימה לאפשר למצב הזה להימשך? ולכן עצתי לך לבדוק עם עצמך האם את רוצה לשנות את המצב? במידה וכן עלייך להתעקש על כך עם בן זוגך, אני ממליצה לכם לפנות לייעוץ זוגי מכיוון שהזוגיות שלכם במצב של סכנה ממשית. מכיוון שהוא חווה ניסיון שלילי בעבר, הציעי לו שיחפש בעצמו למי ולאן הוא מוכן ללכת. אין לי ספק שאתם זקוקים לסיוע.
אם לא תבחרו ביצירת שינוי ותתאמצו יחד ליצור אותו, תאבדו את השליטה ותגיעו בסופו של דבר לכדי פרידה ופירוק המשפחה. אז אם יש עדיין ספק והתלבטות כדאי לטפל בה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון מלך !!!
ירון07/12/2010היכן ישנם עוד אנשים כמוך איש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתגרש ומיד
סיגל28/02/2011אני גם כן נמצאת בהליכי גירושין אחרי 20 שנות נישואין, גם אני חשבתי תמיד על טובת הילדים.
לפני כמה חודשים פנו אלי הבנות הגדולות וביקשו שנעשה סוף למצב. לפעמים גירושין עדיפים על חיים בבית לא בריא. הילדים שלך יגדלו בבית שההורים ישנים בנפרד ולא מדברים ויחשבו שזה בסדר, וכך יראו הנישואין שלהם.
האם זה מה שאת רוצה לילדים שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת
דני02/03/2011לפעמים אי אפשר להבין מאיפה ולמה נשים מסכימות לחיות במצבים אומללים כפי שאת מתארת.הרי המצב לא נולד עכשיו,למה להביא ילד לעולם לפני ארבעה חודשים כשאין לך זוגיות שנים? לחיות במצבך זה פשוט לסבול כל חייך.למה זה מגיע לך? חפשי זוגיות אחרת עם גבר שיעריך אותך וייתן לך בדיוק את מה שמגיע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח מאבחנת אעלק
ירון05/03/2011על מי אתה עובד אדיוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיפרד ומיד
דייב07/03/2011לפי הנתונים והמידע שאת מוסרת כדאי לך ומהר מאוד לנתק הקשר ולבנות חיים חדשים המושתתים על זוגיות הדדית, אבה, חיבה וכד'
חבל על כל רגע
מה גם שאני משוכנע שאת תמצאי בן זוג אוהב שיכבד אותך ויעריך אותך כמו שאת
במחשבה שניה אולי כדאי לשאול את בעלך מדוע הוא מתעלם ממך ומתנכר לך ... אבל לא נראה לי שבתשובתו תמצאי את הישועה
אזרי כח ונתקי הקשר החולה והמעיק הזה
חיים ללא אהבה חום והדדיות אינם חיים
איש של אהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?