מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החיים שלי בזבל גרושים דחוףrivka08/12/2010
שלום!
אני בת 25 נשואה 5 שנים ויש לי 2 ילדים
בעלי מכור לכסף יותר מהכל, אני מתפוצצת אין לי בית נורמלי לא רהיטים נורמלים ושלא נדבר על ביגוד או אוכל, והכל ביגלל הקמצנות שלו, הוא קמצן ברמות
עזבתי תמשפחה תחברים את הכל בשביל לחיות איתו בחו'ל איפה שהמשפחה והעבודה שלו,
אני לבד, אין לי חברה אני דוברת רק עברית כולם מסביבי מדברים שפות שונות ממני
אפחד לא עוזר לי, כל צעד שאני רוצה לעשות לא אולך לי בגלל השפה,
הוא אומר שלא יתגרש ממני בחיים כי הוא אוהב אותי וכסף הוא לא נותן לי כי אין לו,
אני מתה להתגרש נימאס לי מהחיים אני לבד בכל הסיפור הזה, כל שמחת החיים שלי הוא לקח ממני, אפילו יחסים מיניים אין בנינו אני רוצה להתגרש דחוף, הוא מאיים אם אני רוצה גט הוא יבקש 100 אלף דולר והילדים נשארים אצלו, הוא מנצל את זה שאני בחו'ל ואני לא יכולה לעשות שום צעד בלעדיו.. אני חייבת עזרה כולם חושבים שאני חייה בעולם ורוד, אני במצב נפשי מאוד ירוד. כואב לי שהחיים שלי בזבל מגיל כל כך צעיר, אני אישה יפה ונקייה הוא לא מעריך את זה
הוא מאוהב אך ורק ''בכסף'' נימאס לי אני רוצה לעוף לשראל
אין לי אומץ ביגלל שאני לבד איך עושים את זה??
הוא קמצן אין לא רגשות הוא בנאדם אדיש ואגויסט
אהבתי אותו המון היום כבר לא
יעוץ זוגי ממש לא בא בחשבון גם אין לי כבר כח לזה
אני רוצה גרושין עכשיו פליז תעזרו לי
אשמח לעידוד ולעזרה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרבקה
מיטל09/12/2010שלום
קודם כל אל תפחדי הוא משרה עלייך פחד ע"מ שלא תעשי את הצעד הזה
מה ז"א 100 אלף דולר ולקחת את הילדים - אני חושבת שהוא חי בסרט
אתם נשואים נישואים אזרחיים ? התחתנתם בארץ ברבנות ? איפה ??
את תמיד תוכלי לפנות ללעזרה אפילו שאת בארה"ב
את יכולה לפנות לשגרירות ישראל שם , לפנות לבית חב"ד , ישראלים נמצאים בכל העולם אל תפחדי יש לך עם מי לדבר!!
כל בעיה שיש לך את יכולה גם לפתור מכאן
רק תעני לי בבקשה על השאלה מעלה ואולי אוכל לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מייטל
רינה12/12/2010ראשית תודה לך!
אני נשאתי בישראל ברבנות, יש לי בת ישראלית וגם קנדית, יש אזרחות קנדית,
הבעיה שבקנדה אם רק ישמעו שאני מנסה לברוח עם הילדים הם מיד יעבירו את זה לרשות הרווחה, זה הפחד שלי זה סיפור גדול ביפרט שאני לבד בכל הסיפור,
בקשר לכסף של הגט הוא מתכוון שלעולם לא יתן לי גט, הוא לא רוצה להתגרש בשום אופן, ובקשר לילדים הוא מאיים שהילדים נשארים איתו בכדי שאני לא יעזוב..
בעלי מתחנף הוא מאוד רוצה להשתנות.. הוא מתחיל איזה טיפול שמדבר למח, (לא זוכרת בדיוק תשם של הטיפול) מקווה שזה יעזור אבל אין לי כלכך תקווה, אם ידעו לך על טיפול כזה אשמח אם תתני לי אנפורמציה על זה.. שמעתי ש''מח אחד'' גם מאוד יכול לעזור?? כבר לא יודעת מה לחשוב אני חייבת עזרה
אשמח מאוד לעזרה,
רבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים שלי בזבל גרושים דחוף - תגובה
סיגלית גלאי09/12/2010רבקה שלום,
מכיוון שאתם חיים בחו"ל ויש לכם ילדים, צריך לבדוק את הסיטואציה מבחינה חוקית, ולכן כדאי שתתייעצי עם עו"ד, מכיוון שתזדקקי לכסף לשם כך, חשוב שתבקשי עזרה מהקרובים לך.
כדאי שתבדקי גם בתוך הקהילה היהודית באזור מגורייך. עם מי את יכולה להתייעץ או לקבל עזרה.
האם יש מישהו ממשפחתו שאת יכולה להעזר בו לשינוי המצב הנוכחי?
האם את יכולה למצוא לעצמך עבודה כדי לא להיות תלויה בו כלכלית?
האם יש לך משפחה בארץ, שאת יכולה לפנות אליה לקבל עזרה?
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רינה12/12/2010ראשית תודה לך!
אמא שלו עוזרת לי, היא מאוד בצידי היא מבינה אותי כי גם בעלה אותו הדבר..
היא אישה מסורה אבל לא יודעת עד כמה היא תשים ת'בן שלה בפח בכדי לעזור לי עד כדי כך לגירושין, יש איזה טיפול שמדבר למח שהיא הציעה לו והוא רוצה לעבור טיפול כזה, רק עכשיו היא התחילה לעזור, עד היום היא לא רצתה להתערב לנו,
המשפחה שלי לא יודעת כלום עלי ,חוץ מיזה שהם בטוחים שאני חיה חיים מאושרים, הם בטוחים שטוב לי, אני אישה חזקה ושמחה מבחוץ, אבל בפנים הכל הרוס..
אני רוצה להציל תחיים שלי, אני לא יודעת אם כדאי לי לחכות לתוצאות של טיפולים או להתגרש עכשיו ומיד?? הוא רוצה להשתנות, אני כבר לא יודעת מה לחשוב??
תעזרי לי בבקשה בעצתיך!!
רבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?