הגירושים שלי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגירושים שלי..
    אביבית
    09/12/2010

לצערי הרב אני ובעלי התגרשנו לפני שלושה חודשים, סיפור לא נעים אבל יותר טוב לנו בנפרד.
    מאז גירושים אני ישנה בין שעתיים- שלוש בלילה והאמת שזה מתחיל להיות מפריע, התפקוד שלי כאמא ירד, התפקוד בעבודה ירד, ובכלל אני בתקופה לא טובה ובעיקר זקוקה לשעות שינה! האם תוכלו לייעץ על כדור שינה "קליל" אחד כזה שלא ממכר ולא משאיר אחריו רעלים בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגירושים שלי..

הוספת תגובה

• לאביבית

מיטל
    09/12/2010

היי אביבית
    ישנו כדור טבעי - "רגיעון ללילה" מסדרת "הדס" הוא אינו ממכר וטבעי לחלוטין
    אני השמשתי בו גם בזמן בו נפרדתי מבן זוגי ובקושי ישנתי
    חזקי ואמצי , החיים יפים !!! אל תתני לאף אחד להרוס לך את החיים והשמחה , חשבי על עצמך , תאהבי את עצמך , תפנקי את עצמך !! והזמן יעשה את שלו על הצד הטוב ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגירושים שלי.. - תגובה

סיגלית גלאי
    09/12/2010

אביבית שלום,

כדאי שתתיעצי עם רופא משפחה לגבי נדודי השינה, אך כדאי שתחשבי גם על סיוע רגשי בתקופה הקרובה לאור השינויים שאת עוברת.

כל-טוב,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו