גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין
    שירי
    04/12/2007

שלום אילה,

שמי שירי ואני יוצאת עם גבר בן 45 גרוש ואב ל- 4 ילדים. אני בת 36 גרושה ללא ילדים. שתי בנותיו הגדולות אינן בקשר רציף איתו ואילו שני הקטניןם יותר בני 13 ו- 17 בקשר הרבה יותר טוב. בתקופה האחרונה החלו ילדיו להתנתק ממנו בעקבות גרושתו, הוא לא מסוגל לשלם לה את סכום המזונות הגבוה ולכן הוא החל בתהליך משפטי על מנת להוריד מהתשלום. בעקבות העניין שכנעה הגרושה את שני ילדיה שהוא תובע אותם ולכן הם ניתקו איתו את הקשר בעזרתה.
    אני מאד אוהבת אותו והוא נורא סובל. נראה לי שזה בעייתי לערב את הילדים ולהסביר להם שאמא שלהם מרוויחה ממנו מלא כסף ולא נותנת להם כלום. השאלה היא מה ניתן לעשות ומי עוזר לאבות כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• גירושין

אילה אריאלי
    04/12/2007

מקרים אלו, כאשר קיימת הסתה של אחד ההורים הם מסובכים מאד, המאבקים המשפטיים בין בני הזוג רק מוסיפים שמן למדורה. אבל יש מספר אופציות לפעולה. ראשית חשוב שהאב לא יוותר על הקשר עם הילדים, ילחם על הקשר. חשוב שישדר להם שהם יקרים לו ועליהם להתנתק מהמאבק בינו לבין האם.גם במידה והם דוחים אותו חשוב מאד להמשיך לחזר אחריהם. אין שליטה על מעשיה של האם, אבל יש שליטה על היחסים בינו לבין הילדים. החשוב ביותר: אסור לוותר!!!
    במידה וזה לא עובד ניתן לפנות לבית משפט לעניני משפחה, לבקש מעורבות של פקידת סעד שתיכנס לתמונה.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו