גילוי בגידה בדיעבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי בגידה בדיעבד
    רוני
    10/12/2010

לאחרונה נפרדתי מבת זוג לאחר קשר של 6 שנים. לשנינו היה הקשר פרק ב'. לפני כשנה חליתי בדיכאון עמוק וקשה, שאילץ אותי להתאשפז למשך 4 חודשים. בחודשיים-שלושה הראשונים למחלה (עוד לפני האישפוז) היא הייתה תומכת ואמפתית. מאז שהתאשפזתי חל באופן פתאומי מפתיע וקיצוני יחס של הפניית גב, התעלמות ושידור מסר של "עזוב אותי". הטיעון היה שקשה לה עם המחלה שלי ואין לה כוחות נפשיים לתמוך בי. עד כאן הכל בסדר. כעבור מס' חודשים החלמתי. בינתיים התייצבו היחסים בנינו על יחסי חברות קרובים. מאז שהחלמתי שמתי לי למטרה לעשות כל שניתן כדי להחזירה אלי. התמקדתי במאמץ לשדר לה שהמחלה שלי איננה סוף העולם, והנה יש חיים אחריה והכל חזר להיות כשהיה... היא מבחינתה שידרה לאורך כל התקופה מסר כפול. מצד אחד הגיבה בחיבה ובשיתוף פעולה לחיזוריי, ומצד שני חזרה ואמרה שלא אחיה באשליה שנחזור. כך נמשך המשחק הזה כחצי שנה.
    ואז יום אחד סיפרה לי שהכירה מישהו חדש. זה לכשלעצמו לא הפתיע כי היה ברור שזה יקרה יום אחד.
    הרגשתי שהפסדתי במשחק איחלתי לה את המיטב, אמרנו שנישאר חברים והלכתי לדרכי
    ואז כעבור חודשיים התברר לי פתאום שהבחור ה'חדש' איננו כזה חדש. הוא מקיים איתה קשר כבר למעלה משנה.....
    חברים אומרים לי לעזוב את זה ולהמשיך הלאה. מה שהיה היה.... אבל אני מרגיש כל כך פגוע, כל כך מרומה, מרגיש שאילו ידעתי שכך הם הדברים הייתה כל ההתנהלות שלי בשנה האחרונה אחרת לחלוטין.
    ברור לי שאין מה לעשות עם זה. זה באמת עניין שהיה ועבר. אבל אני מלא כעס וזעם ועוברות בי מחשבות נקם וכל החרא הזה שאני כל כך לא רוצה להתבוסס בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוי בגידה בדיעבד

הוספת תגובה

• בדיעבד

שרה
    11/12/2010

אני חושבת שכל בגידה מגלים בדיעבד... זה טיבעה של בגידה, היא נעשית ע"י אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם מה שהם עושים ובוחרים להסתיר ובטווח הארוך לפגוע באנשים שקרובים להם. אני מאמינה שכל או רוב הבגידות מתגלות בסוף, לאמת יש דרך משלה לצאת החוצה. לא הייתי מתזבזת זמן על נקמנות ועל עצבים, היא לא שווה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו