מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעיצהאסתר12/12/2010
היי,
אני נשואה 17 שנה, לפני בחודשיים בעלי התחיל לגלוש ולפני כחודש ימים השאיר את האינטרנט פתוח וראיתי שהוא נרשם לאתר היכרויות. (הוא לא ידע שראיתי).
מאז כל ערב כשעה הוא סוגר את הדלת וגולש, אפילו בשבתות (לפעמים מס' פעמים ביום)
האמת שאני לא רואה שהוא מבלה או יוצא.
אני מרגישה מאוד מושפלת, לא אמרתי לו כלום, כי אני מבינה שאין לי שליטה על זה
הוא כבר פתוח כרטיס בפייסבוק ואחרי שדיברתי איתו הוא ביטל, אבל פתוח כרטיס באתרי היכרויות.
לפני מס' ימים זרקתי לו (אחרי שלא רצה לעזור לי ) "לגלישה באתרי היכרויות יש לך זמן...."
אמרתי זאת באדישות - כי לא רציתי שיחשוב שזה בכלל מזיז לי.
מה לדעתכם אני צריכה לעשות?
לומר לו, להתעמת איתו, האם זה בכלל יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעיצה - תגובה
דליה שוורץ12/12/2010ריקי שלום,
את יודעת שהוא פתח כרטיס באתר הכרויות וזה כן מפריע לך למרות שאת מראה כאילו זה לא... ולכן כדאי לך לנסות להבין מה יקרה אם לא תגידי כלום ומה יקרה אם כן תגידי... הרי זו בעצם ההתלבטות שלך...
אם לא תגידי את תשארי עם הכעס והעלבון וכל הרגשות שנלווים לעניין וכמובן שהוא ישאר עם הכרטיס פתוח..
אם תגידי תוכלי לנהל איתו שיחה ולנסות להבין למה מה את לא מספקת אותו יותר והוא מחפש ריגושים במקומות אחרים. גם במקרה הזה יכול להיות מצב שהוא לא יסגור את הכרטיס שפתח באתר ההכרויות אבל לפחות תוכלי להחליט מה את עושה ולדעת מדוע הוא מחפש להכיר אחרות...
מה שאת עושה כרגע זה לכסות את העיניים ולהתעלם מהמציאות... זו דרך להתמודד עם זה, השאלה אם את מרגישה שלווה ורגועה בדרך הזו. אם לא אז זאת כנראה לא הדרך להתמודד.
אני מציעה לך לנהל איתו שיחה ואף לפנות לייעוץ זוגי.. אין ספק שמשהו קרה לכם בדרך וכנראה תזדקקו לעזרה כדי לפתור זאת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתר הכרויות
דני12/12/2010תבקשי מבעלך את פרטי האתר ותגידי לו שאם זה לגיטימי אז גם את רוצה להרשם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתר היכרויות
שרה13/12/2010אני לא מבינה מה יוצא לך אם את לא אומרת לו, הרי את נשארת עם העלבון וההשפלה,כמו שאת אומרת, נראה לי שלטווח הארוך הרבה יותר בריא להגיד. יש כאן איתות שמשהו השתנה ביחסים. כמובן, קחי בחשבון שאת יכולה לדבר איתו והוא ימשיך עם זה.
ואולי בעצם לא באמת איכפת לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלישה באתרי היכרויות
אסתר13/12/2010לצערי בעבר כבר אמרתי לבעלי והוא התנצל ושלח לי פרחים.
עברו רק כ 3 חודשים ושוב הוא מבקר באתרי היכרויות
אין לי שליטה על זה - זה המצב.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי
מיטל13/12/2010מה ז"א נמצא באתר הכרויות ???
ולא לעניין שהוא מסתגר בחדר וגולש באינטנרט - לא לעניין בכלל!!!!!
לגבי שאלתך .. כמובן שלומר לו ! את רוצה להסתיר ממנו שאת יודעת? איך תחיי עם זה ??
לדבר איתו על זה ומיד ! אני מאמינה שכל יום שעובר את לא מפסיקה לחשוב על זה
למה את עושה זאת לעצמך ? את לא חושבת שמגיע לך אחרי 17 שנות נישואין קצת יותר כבוד מזה ?
תכי על הברזל כשהוא עוד חם ולא למשוך את זה יותר ויותר
מה הוא אמר כשזרקת לו באדישות לגבי הגלישה באינטרנט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלישה באתרי היכרויות
אסתר14/12/2010היום התעמתי עם בעלי בקשר לגלישה, - איימתי אפילו בגירושין
הוא התנצל מאוד.
הבעיה היא שאין לי שליטה על זה, הוא יכול (כמו שאני מכירה אותו)
לגלוש שוב. (יכול לגלוש בעבודה בסתר)
הבן אדם בעייתי - רציתי להוסיף שאני לא רואה אותו יוצא בערבים,
לא מבינה מה זה נותן לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?