מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידת בת זוגאנונימי12/12/2010
לפני מספר ימים גילית שאישתי לה אני נשוי כשלוש שנים ללא ילדים מנהלת קשר עם חבר טוב שלי מזה 4 חודשים. לאחר שהתעמתתי עימה היא הודתה ואמרה שלא סיפרה לי כי לא רצתה לפגוע בי. בשום שלב היא לא דיברה על רצון לנסות לפתור את המצב אלא רק אמרה שכואב לה לפגוע בי. היא אמרה שיש לה רגשות עזים לבחור השני.
יש לציין כי היו לנו בעיות ואף הלכנו לטיפול מזה כשנה שלא הוכיח את עצמו. אבל יש לנו רגשות אחד לשני (אני עדיין אוהב אותה ואני בטוח שאיכפת לה ממני. אבל אני גם יודע שהיא לא בטוחה שהיא אוהבת אותי).
ברור לי שכולם יגידו שהדבר הנכון הוא להיפרד אבל בסתר ליבי אני מקווה שהאירוע יגרום לה "לראות את האור" ולנסות שוב.
האם זה יכול לקרות? אני לא מעוניין לחזור להיות איתה רק למען נוחות או השתקת רגשי אשם אלא לחזור לחיים זוגיים של אהבה כמו שהתחתנו. האם בגידה \ פרידה יכולים לשנות את הגלגל או שכל מה שנותר לי זה להתרפק על הזכרונות ולקוות שהזמן יעשה את שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך הסבר
אנונימי14/12/2010או שאתה סתם טיפוס של "יאללה תזרוק אותה ותעבור הלאה?"
נראה לי שמי שלא חובה כזה כאב ולבטים על בשרו לא יכול להבין. רק אולי לתת תגובות של נאדרטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידת בת זוג - תגובה
דליה שוורץ18/12/2010נר שלום,
אתחיל דווקא מסוף הדברים שכתבת, לא הזמן לא עושה את שלוומה שלא תטפלו בו ותפתחו אותו לא ישתפר אלא רק ילך ויחמיר ולכן אני מציעה לך לפתוח איתה את הנושא ולהבין מהם הצרכים שלה שאינם מתקיימים במערכת היחסים שלכם. אחרי שתבין מה היא צריכה ותתחילו להבין מדוע היא אינה מקבלת מה שהיא צריכה אפשר יהיה להתחיל לעבוד על שיפור ושיקום מערכת היחסים שלכם..
נסו תהליך של אימון זוגי - קצר וממוקד ..
אשמח לסייע במידת הצורך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידת בת זוג
דני21/12/2010אני המום מהתגובה של דליה, מה "המניעים",או אלו "צרכים" חסרו לה בכדי להצדיק את בגידתה?! זה הפתרון ?לבגוד ועוד עם חבר הכי טוב שלו.בחור,אין תקנה לאישה שבגדה! וזה נשמע כואב אבל תחליט אם אתה מעוניין לקבל כאפות לפנים כל החיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אם זה היה... כמה שנים
אבי20/12/2010סיפור לא דומה, אבל...
גיליתי ליפני 6 חודשים שאישתי מנהלת יחסים תמידיים עים... קרוב משפחה. וזה המשיך כבר 3 או-4 שנים.
אנחנו נשואים יותר מ-20 שנה, עים ילדים (שכבר מבוגרים). שנינו יותר מ-40 שנה.
נווו. מה עושים ?
מייד לאחר קבלת הוכחות ברורות על הבגידות הכבדה, אמרתי לה החלטתי להיגרש אותה.
דיברתי איתה בעדינות, ברגיעה, ולא היו צעקות ולא דמעות (למרות העיניים האדומים שהי הביעה, ורעידותיי שבקושי הסטרתי). ו...
חיים יומיומיים המשיכו לחודשים ארוכים וכאבים. לילה בחדר של הבן שיצא לסופ''ש, לילה בזה של הבת שלא נמצאת, לילה על הספה, ולילה אצל אימה... פעם אחת במלון פלוני קרוב לשכונב... לבד ככלב נודד.
מי יכול לדבר עוד על אהבה בכלל ? שאהבתי אותה ברור, ועוד כמה ! ברור גם שזה היה דו-צדדי, אין שום ספק, אבל...
אבל מרגע המשבר, התברר לי גם שהסיפור נגמר בהחלט.
היה קשה. לי. היא עדיין מסתדרת היטב איתו. וזה ימשיך כך עד שנתגלה לה מידת השוגג שלה. וגם זה יקרה, אין ספק. אבל נווו... מה איתי ?
עדיין קשה במידה בלתי נסבל. הבדידות, כל ערב, למרות החבריי, למרות העבודה...
בינתיים נכנסתי בתהליך חיובי. עליתי ארצה לחלק משמעותי מהזמן (כן, כל זה קרה בחו''ל), רק להמלט מהכבדות, והכאב, והשתיקה השקילה הלוחצת על כולם.
מנהלים כל אחד לעצמו תהליך שביר לגירושין בהסכם דו-צדדי ובליווי עו''ד אחד לכל אחד.
זה כן יעלה כסך ליועצים. זה כן יעלה לי סכומים דיי רציניים למשך שנים ארוכים (פיצויים, מזונות...)
אבל. חבריי. שקת, רגיעה... מוסיקה שאנוכי תמיד אהבתי לשמוע... לנגן פסנטר מידי לילה... אפילו לעשן עים בה לי בפנים הבית... אבל רגע !... אין לזה שם ?... חופש, חרות, פרידום !
אני משוכנע שהזמן קרוב, בו אני אשתף את כל זה עים משהיא המסוגלת לקבל חינם חופש, חרות, רגיע...
גם אתה, חבר! לא להתנגד סטם. אתה רק תבזבז זמן, כוח, אפילו כבוד!
להיפך. לבנות את עצמך מחדש, והעיקר, לא לשקוח את זה:
אין המחילה בקצה הדרך, המחילה היא הדרך עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבי
אנונימי21/12/2010אני אמנם צעיר ממך בכמה שנים,ובלי ילדים, ונשוי רק 3 שנים, אבל מזדהה עם הכאב של הבדידות. פתאום להיות בסופשבוע לבד ולגלוש באינטרנט בשתים בלילה זה לא כזה אטרקטיבי. ולמרות כל החברים שמאוד עוזרים אתה עדיין הולך לישון לבד.
כל מי שסיפרתי לו על המקרה אמר לי "תמשיך הלאה, תשכח אותה" או "פעם בוגדת תמיד בוגדת". ואני בסתר ליבי קיוויתי שהסיפור יחולל איזה שינוי. ולאחר עוד שיחה איתה היום (לא דיברנו מאז שהתעמתתי איתה), נותרתי מבולבל מהתגובה שלה ("עובר עלי משהו, אני צריכה לבדוק מה אני רוצה, אני יודעת שאסור לי לבקש אבל הייתי רוצה שתחכה עם הגירושים וכו וכו").
אז כן, ברור לי שיכול להיות לי משהו טוב בעתיד. אבל גם יכול להיות לי משהו פחות טוב. אין ערובה. מה שכן ברור לי שצריך לדעת למחול, אבל רק אם מגיע לצד השני מחילה.
אצלי זה עוד לא ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני21/12/2010החוצפנית עוד מבקשת ממך להמתין עם הגירושים בכדח לראות האם החבר שלך שאיתו בגדה יקבל אותה כבת זוג/אישה..אם יתברר לה שלא היא תבקש להישאר עד הבגידה הבאה.לישון לבד זה לא כל כך נורא מאשר לישון עם אדם ניבזי ובוגדני לידך...תחשוב על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנספר לך מעשיה קטנה
אחד שיודע21/12/2010נספר לך מעשיה קטנה שאני מקווה שכל מי שבוגדים בו יעשה את זה.
מסופר על בחור צעיר שגילה שבת זוגתו בגדה בו, הבחור קרא לה לביתו, הבחורה, שהיה ברשותה מפתח לדירתו, נכנסה ולמרבה הפתעה ראתה את חברה "האהוב" מבצע אקט מיני, או בפירוט יתר, "דוגי-סטייל" עם נערת ליווי, הבחורה התחילה לצרוח ולמרר בבכי, אך זה לא עזר לה.
ככה נעשה לאישה אשר תבגוד, אישה שבגדה בך תחזור לבגוד בך עוד פעם ועוד פעם, כי זה דבר שמרטיט לה את האיברים, לשכב עם מישהו בסתר, זה כמו נערה בת 16 שהוריה לא מרשים לה לשכב עם בנים אחרים, היא תעשה את זה בגלל שלא מרשים לה לא בגלל שהיא מרגישה אהבה כלפי הפרנטר שלה.
כל פעם שאתה חושב על אישתך, תדמיין אותה עם מישהו אחר, מנשקת אותו, מלטפת אותו, נוגעת באיבר מינו, עושה לו את הדברים שהיא הייתה עושה לך, זה יעזור לך להתמודד.
חוץ מזה, כמו שרשמו פה, זה החופש שלך, לי יש בת זוג, ולפעמים כן, אני מרגיש כלוא, צא כל פעם עד 3-4 בבוקר, תשתה, תשתכר תחייה את החיים, כי חיים רק פעם אחת ולהיות בדכאון בגלל בחורה, שתזדיין! היא צריכה להיות בדכאון שהיא הפסידה בחור כמוך.
תעבור לשכירות בתל אביב, תזרוק מחמאות לכל בחורה שאתה רואה ברחוב, תהנה, תשכב עם כמה שיותר בנות, בסוף אתה תמצא את האחת שאתה תרצה לחלוק איתה את שארית חייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידת בת זוג - תגובה
סיגלית גלאי21/12/2010נר שלום,
אני מציעה לך להקשיב לליבך, המשך להיות נאמן לרגשות ולרצונות שלך.
נכון, היא בגדה, קשה לעכל את זה.. התגובות של חלק מהכותבים כאן חד משמעיים,
אבל עדיין הבחירה אם לסלוח (קודם בשבילך)נשארת שלך, אם יש בך טיפת ספק, אם אתה עדיין רוצה בה, חושב עליה, מקווה בסתר ליבך לטוב... כדאי לנסות ולמצוא את הדרך להתגבר על המשבר. במקרים רבים הזוגיות אפילו נעשית טובה יותר.(האמינו למרות שזה נשמע מפתיע!)
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סיגלית
אנונימי22/12/2010100% מהאנשים ששמעו על הסיפור בפעם הראשונה הגיבו באופן מאוד נחרץ. אני מניח שהייתי מגייב באופן דומה.
אבל זה אחרת כשזה באמת קורה לך.
בכל אופן תודה על העצה, אני מתחיל דרך חדשה שתהיה יותר טובה עבורי (בין אם איתה או בלעדיה).
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח שלי
שמחה23/12/2010חבר יקר השאלה היא לא האם זה אפשרי. בוודאי שזה אפשרי
העניין הוא לשאול את עצמך האם אתה בנוי לחיות עם זה ? האם אתה יכול לסלוח,לשכוח?
לך לבד לאימון או טיפול ובדוק איך אתה באמת עם הדברים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?