מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשות קורעים אותיאיילה13/12/2010
אז ככה לאחר מריבה סתמית שבדרך כלל היתה בגלל שאף פעם לא עזר בבית עם הילדים החליט להתוודות על בגידה שקרתה לפני שש שנים הייתי בהלם.
ביקש ללכת לטיפול זוגי והסכמתי.
היינו בטיפול כ8 פגישות ואז גיליתי שלאורך כל הדרך בגד בי אך טוען בלי מגע מיני אך אני פגועה מאד לדעתי הקשר הנפשי כואב יותר ולא מצליחה להתגבר מבקשת ממכם תגובות.בחודשים של הטיפול הזוגי חשבתי שהנה אנחנו מתקרבים והאהבה פורחת עכשיו אני רוצה להתגרש והוא מתעקש שהוא הבין שטעה בענק ורוצה לתקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשות קורעים
שרה13/12/2010אני חושבת שאת ממהרת להחליט, נראה לי שקורה לכם משהו טוב. נשמע גם שהטיפול עזר לכם, ואם הוא התוודה בטיפול על עוד מעידות אולי בגלל שהוא באמת רוצה לפתוח דף חדש... השאלה באמת אם תוכלי לסלוח ? תמיד אפשר להתגרש... אבל לא תמיד אפשר למצוא קשר מספק...
תחשבי מה יש לך בעצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגשות קורעים
איילה13/12/2010הבעיה שהוא לא התוודע ,הפלאפון שלו צלצל וניסיתי לענות ולחצתי במקרה על הודעות והופיעה לפניי הודעה מהבחורה הוא בהתחלה הכחיש ואמר שזו הודעה שהיתה בפלאפון כאשר החליפו לו את הפלאפון ואז אמרתי שיש גבול לתמימות שלי ואז הוא הודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגשות קורעים
איילה13/12/2010גילית בגידה נוספת ורטואלית הוא אומר עם בחורה מח"ול בסקייפ. אני חושבת שאיני מסוגלת לסלוח למרות 4 ילדים קטנים ולמרות סיפור האהבה שהחל לפני 17 שנים גידלתי את ילדי למעשה לבד נתתי לו לעשות הכל לנסוע לח"ול לנסות עסקים עצמאיים פחד של שנים מהוצאה לפועל ואחרי כל זאת לגלות שהייתי טיפשה וביטלתי את עצמי למענו
הוא טוען שאני קרה כקרח אז אמרתי סיבה מצויינת שתיתן לי ללכת ותתחמם בגלוי.הוא לא רוצה עכשיו ניזכר שיש ילדים בחייו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגשות קורעים
שרה14/12/2010את צודקת, זאת לא ממש הודאה, חשבתי שזה בא ממנו...
זה באמת בעיה.. כי מי שעושה את זה פעם אחת סביר להניח שיעשה זאת שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה..
דני22/12/2010את אומרת הכל ומודעת לבעיה,בעלך אומר לך שאת קרה ומה את אומרת לו?לך תתקרר בחוץ במקום לבדוק מה את צריכה לתקן אצלך אם את באמת רוצה לשמור על הנישואים.בגידה זה צורך לא אופי!!! אם בעלך יקבל בבית כל מה שהוא צריך תאמיני לי שהוא לא יחפש בחוץ כלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני יקירי
איילה29/12/2010הבגידה הנוחכית התרחשה כשאנו במהלך טיפול זוגי כשבמהלך חודשיים וחצי אלה נסענו עם הילדים לאילת ושם גם מצא את הזמן לדבר איתה גסויות בטלפון אני יודעת עלפי דוחות פלאפון . היה לנו יום נישואים ויצאנו לצימר רומנטי והיה נהדר רק לא ידעתי שהיא שותפה בשיחות שלא ראיתי אז זה אומר שניסיתי אבל המחשבות ע ל השקרים אוכלות אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני29/12/2010אם ככה בעלך יחזור על בגידותיו,תחליטי האם את מקבלת את זה או שאת מתגרשת וחיה את חייך עם מי שנאמן לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכן מנהלות הפורום
איילה29/12/2010רציתי לדעת מה דעתכן בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דני29/12/2010את צריכה להעריך על הווידוי שלו.גברים בוגדים בסטטיסטיקה של 90 אחוז.ואם תיתגרשי הגבר הבא לא יבגוג?! סביר להניח שכן.אז למרות הכאב קבלי את סליחתו למרות הכאב.נראה שהבין את הטעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בוגד תמיד בוגד
ענת29/12/2010חוויתי משהו דומה, יצאתי עם בחור ובמשך כמעט כל הזמן שהיינו ביחד הוא בגד. לא היינו נשואים עמדנו להתחתן ואני אומרת לך שפעם בוגד תמיד בוגד!!!
את צריכה להחליט עם מה את יכולה להתמודד, להשאר ולדעת שהוא בוגד ויבגוד בעתיד או לעזוב אותו להתגרש ולהתמודד עם הפרידה.
אני בחרתי בפרידה ואני לא מצטערת לרגע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)