נישואים לא בריאים ... עזרה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נישואים לא בריאים ... עזרה....
    דנה
    15/12/2010

שלום,

אני בת 25 ובעלי בן 30 נישאנו לפני חצי שנה וכרגע אנחנו גרים אצל ההורים שלו(בנינו יחידת דיור פרטית לנו) ואין לנו ילדים. יש לנו המון מריבות, המריבות העיקריות שלנו הם בנושאים של כסף. ההורים שלו נתנו לנו 20,000 ש"ח לחתונה וההורים שלי לא נתנו לנו כלום כי אין באפשרותם. בבכל פע שיש לנו ריב על כסף אז הוא תמיד אומר לי איך אין להורים שלך כסף??? למה ההורים שלך לא נתנו??? מה שאמא שלי נתנה, אמא שלך בחיים לא תיתן, ההורים שלם עוד חייבים לי כסף על כך שהם חיתנו בת ולא נתנו כסף. בקיצור זה הדברים הכי מגעילים והכי מכוערים שניתן לומר. אני מרגישה שהוא דוחה אותי ברמות כשהוא מדבר ככה ושהוא משפיל אותי. ניסיתי לדבר מספר רב של פעמים, אבל זו הטענה שלו (כלפיי ההורים שלי). בנוסף לכל זה, לפני החתונה שלנו הוא חסך סכום של 100,000 ש,ח שאותם העביר לאולם ואחר כך את הצ'קים העברנו לחשבון שלו. תמיד הוא אמר לי יש לי 100,000 ש"ח שאני חסכתי ועכשיו יחד עם הסכום הזה אנחנו נמשיך לחסוך ביחד כסף. אחרי חצי שנה פתאום הוא אומר לי אין כסף, כל הכסף לא היה שייך לי זה חלק של העבודה (הוא עצמאי) חלק של ההורים. לנו יש רק 20,000. אני עצבנית אני כועסת בא לי להעיף אותו קיבינימט אני מרגישה שהוא משקר אותי ועובד עליי, בעצם אני בטוחה אבל הוא כבר במשך שבועיים מאמין בשקרים שלו ובכל הזדמנות יורד על ההורים שלי שהם לא הביאו כסףףףף אני לא חושבת שיש דבר יותר משפיל מזה שגבר מבזה ככה את המשפחה של אישתו ואמר לה דברים מכוערים כאלה . כשאמתי לו שאני יודעת שהוא משקר לגביי המאה אלף שלו אז הוא אמר לי מה איכפת לך זה לא כסף שלך זה אני חסכתי לפני ובלה בלה. משהו שאני בחים ללא הייתי עושה. אם אני הייתי מגיעה עם כסף ובעלי לא, לרגע לא הייתי אומרת זה שלי ורק שלי.......... מבחינתי אחרי שמתחתנים, מה ששלי שלך....... אוף אני לא יודעת מה לעשותתתתתתתת נמאס לי מההשפלות האלה!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדנה !!!

מיטל
    16/12/2010

מה את עושה איתו לעזעזל ???? !!!!!
    מה??
    התנהגות גועלית לשמה !
    אני ממליצה לך בחום לפני שיהיו לך ילדים ממנו - לברוח ממנו !
    מי שמתנהג בצורה כזו ללא הבנה שאולי באמת להורייך אין יכולת הוא אדם גועלי, חסר התחשבות שממש לא נראה לי מבין את החיים
    איזה שטויות הוא מדבר !!!! תמיד יש לשני הצדדים יכולת ? ממש לא !! איפה הוא חי??
    את רוצה שכל חייך יראו כך? שהוא מסתיר ממך כסף? חושב שאת קטנה ומסכנה ויוכל ל"לסבן" אותך בכל מיני סיפורים ?
    אתם נשואים חצי שנה - כמה זמן הייתם ביחד לפני כן ??? רשמי קצת יותר פרטים מתוקה
    תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

מרי
    16/12/2010

קראתי את מה שכתבת ואני פשוט בהלם אני כל כך מזדהה איתך אני בגילך גרושה עם ילד והמילים של בעלך בדיוק כמו המילים של הגרוש שלי שאני שמחה ומודה לאלוקים כל יום שאני לא איתו,
    אדם שאוהב כסף ואת עצמו לא ישתנה לעולם.. אז אל תנסי לשנות כי כלום לא יעזור ושמרי על עצמך לא להביא ילד ממנו ועשי את ההחלטות שלך אף אחד לא יוכל להגיד לך האם להתגרש או לא את יודעת זאת בעצמך. לי לא אמרו כלום אבל אני פירקתי נישואים אחרי התעללות נפשית רצינית וזו גם דרך להתעלל בך ולהגיד כל הזמן שההורים שלך לא נתנו כלום. וגם אם תתגרשי זה ממש לא סוף העולם אולי תחסכי לך עוגמת נפש, שיהיה לך בהצלחה בכל דרך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטלללל

דנה
    22/12/2010

מיטל היי,

קודם דל רציתי לומר לך תודה על העצות והדעת שלך. את נשמעת לי בחורה אינטיליגנטית עם הרבה ניסיון. דבר שני..... אני יזכיר לך מי אני..... לפני חודש רשמתי פה הודעה האם זו בגידה??? ורשמתי שמצאתי את בעלי מאונן בפייסבוק על האקסית שלו..... את בטח זוכרת,
    טוב אז לא משנה איך זה נפתר מאז בואי נעבור לנושא הזה של הכסף. את ההודעה הזו הראשונה בנושא של הכסף כתבתי רק לפני שבוע... ומאז השתנו הרבה דברים (לרעה).
    הלכנו לפני יומיים לראות בית, ראינו אהבנו וכשיצאנו מהבית, בדרך לבית שלנו הוא פתאום אומר לי המשפחה שלך לא תוכל לעזור לנו (לגביי הלוואה)??? אז אמרתי לו לא ואז הוא אמר לי (וכמובן שאני רושמת שמות בדויים) "את יודעת כשצחי התחתן וכשתומר התחתן אז ההורים של שרון וגלית עזרו להם...., כמובן שהתעצבנתי ואמרתי לי אוקיי למה אתה אומר את זה? מה את חושב, שאמא שלי תבוא ותביא לך מזוודה עם כסףףףף הרי אני יודעת שהן קעבלו כסף מההורים , אז הוא אמר לי ברוב המקרים כשזוג קונה דירה אז ההורים עוזרים את קולטת???????? אני לא יודעת באיזה סרט הוא חי????? הוא משקר ואומר לי שאמא שלו עזרה לכל האחים שלו בקניית דירה, למרות שהיא לא עזרה לאף אחד..... רק הביאה להם מתנה לחתונה!!!!!!!!!!!!!!!! אוף נמאס ליייייייייייייי מיטל נמאס לייייייייי אני לא יודעת מה לעשותתתתתתתתתתתתתתת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

מיטל
    28/12/2010

מתוקה - למה את נשארת איתו למה??
    את צעירה וכל החיים לפנייך , למה את צריכה להיות במערכת יחסים שכזו , שיש בינכם ויכוחים ועוד על מה על כסף?? ואני רוצה לחדש לו משהו - לא כל ההורים עוזרים לילדיהם עם כסף לדירה ! לא לכל זוג הורים יש את היכולת הכלכלית
    אני חושבת שהוא לא בחור עם הבנה ורגישות , אני לא מכירה אותו ואני חשה ממה שאת מספרת שאת נכנסת למיטה חולה ולמערכת יחסים חולנית ומזוויעה ואני ממליצה לך בחום
    לקום עם כל הקושי שבדבר ולעזוב
    אדם לא משתנה ולא ישתנה גם אחרי טיפול זוגי אם ותחליטו לעשות זאת .
    את מספרת פה על המון מקרים שיש בינכם ואני זוכרת את המקרה שלך עם עניין הפייסבוק אני לא רחוקה מגילך וגם אני חוויתי פרידה - לא גירושין אך אני הייתי עם גבר 4 שנים וזה ממש כמו להתגרש במיוחד כשגרים יחד שנתיים , למה את זקוקה לכל הכאב ראש הזה ? את לא רוצה להינות מבן זוגך וממערכת היחסים שלך ? יש פה ניצנים של זוגיות שהולכת לטימיון , זוגיות שכל החיים שלך הוא יטפטף לך כאלה מילים שקושורת לכסף . אני לא חושבת שיש לו את הבגרות והבשלות וההבנה של מערכת יחסים , שבונים דברים יחד ועוזרים אחד לשני ומפרגנים ובמיוחד במיוחד שלא פוגיעם בבן הזוג ובמשפחתו
    במידה ותחליטי שאת באמת מתחילה חיים חדשים - אני מבטיחה לך שזה לא סוף העולם מניסיוני האישי ! ומחכה לך עולם שלם ומדהים בחוץ ויותר טוב
    את צעירה !! אנשים היו מתים בשביל להיות בגילך , תבני את עצמך ואם יש משהו שמערער את בטחונך לגביו אז את לא טועה ויש סיבה למה את מרגישה ככה , אל תעשי את זה לעצמך - הצילי אותך !!
    מתנצלת שכתבתי באיחור !! מבטיחה להיות פה כל יום לראות חדשות ממך
    חזקי ואימצי ! הכל זה לטובה !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נישואים לא בריאים ... עזרה.... - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

דנה שלום,
    למה בחורה בת 25 צריכה להרגיש מושפלת? למה בנישואים של חצי שנה יש מריבות כ"כ גדולות סביב כסף? אני מציעה לך לנסות לברר עם בן הזוג שלך מה באמת כ"כ מפריע לו ולמה הוא בוחר לריב כל הזמן על הכסף? כנראה שיש משהו שמאוד מפריע לו והוא לא ממש מדבר על זה ויותר קל לו לריב על כסף ולדבר על ההורים שלך. נסי להבין ממנו מה ואיפה באמת נמצאת הבעיה... אם בכל זאת יסתבר שהבעיה שלו היא באמת רק העניין של הכסף אז תשאלי את עצמך אם מתאים לך לחיות במערכת יחסים שבה הכסף יותר חשוב מהאנשים.. כל מה שתבחרי זה בסדר רק עלייך להבין את ההשלכות של זה בחיי היומיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעי לי ברחי ממנו - מודד אותך בכסף

עטיה
    22/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שמשפיל אותך לא מעריך אותך

עטיה
    22/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להישאר במקום לא טוב?

חניתה
    26/12/2010

למה בכלל להיות במקום כזה? לפעמים אנחנו כל כך מפחדים לזוז ממקום שאנחנו"מכירים" גם אם הוא לא טוב לנו, לא מתאים לנו...אבל מוכר...זוזי מישם, לכי, למה את שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במחשבה שניה...

חניתה
    27/12/2010

היתי מנפנפת אותו לשלום....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהירות זהירות

חיותה
    03/01/2011

גם הדו שיח ההזוי בין " דנה " ו "מיטל " הוא פיברוק של רון עכברון. ארך לי זמן להגיע לכך , ובינתיים השרץ המזוהם קיבל כאן תגובות .תיקראו את התגובות בין מיטל ודנה . תיקראו את ההודעה של אור עם התגובות .תיקראו את אלמונית , תיקראו את בבה בובה. הכל זה פיברוק של חולה הרוח ההזוי , רון עכברון גולני . בקשה לכל המגיבים . אתם רואים הודעה מטורפת דעו שהיא ניכתבה ע"י אותו חולה נפש רוני גולני . ואם ההאימפוטנט סוטה המין. כותב בשמו האמיתי , רצוי לא לפתוח את ההודעה ולא לקרוא בה\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה את מדברת חיותה??

מיטל
    04/01/2011

מי זה רון עכברון ? על מה את מדברת בכלל ?
    קראתי את תגובתך ואני בשוק
    שמי מיטל מאזור המרכז ואני משתתפת בפורום הזה כבר כמה חודשים
    אני חושבת שיש לך טעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהירות ממתחזות

חיותה
    04/01/2011

מיטל ודנה , אלמונית , בבה בובה ועוד ,,הם כינויים של רוני {עכברוני} גולני . לא לענות להן .פניתי אל מפעילי האתר , והעניין בטיפול ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהימה אחת

דנה
    04/01/2011

אין מצב שאת סופגת את זה ממנו. הייתי באותה סטואציה עם חבר שלי בואי תלמדי מניסיון של אחרים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתעוררי, הוא מרגיש מנוצל

אנונימית
    06/01/2011

דנה, אני הייתי בנעלים שלו. תנסי לראות את מה שהוא מרגיש.
    אתן לך דוגמא, הוריי נתנו בלי סוף כסף לנו כזוג, ההורים שלו, בלי בושה מרוקנים לו את הכיסים!!!!.
    בעלך כנראה מרגיש פתאום שכל מה שהוא עמל למענו - מישהו בא ונופל לו על זה... בצורה לא הדדית. זה לא שאת עושה איזשהוא מאמץ להביא משהו ומדברת עם הורייך ומתחננת לעזרה כלשהיא... הוא חסך, עבד, את באה ונהינת מזה. אם היית בנעליו, לא היית מדברת ככה, מה ששלי שלו ומה ששלו שלי.... לדעתי הוא מרגיש מנוצל.
    זיכרי, אם הוא לא היה עם כוונות טובות מלכתחילה הוא לא היה מספר לך על ה100,000 ש"ח, הוא כנראה התחרט שסיפר כי הוא מרגיש שרק הצד שלו נותן. את עוד רבה איתו על מה שהוא חסך לפני כן, בעיני זה היה יכול להצטייר כגולד דיגר.... תזהרי. את פועלת לא נכון. את מרחיקה אותו. אני בטוחה שזה מעצבן לשמוע את מה שאני אומרת אבל לו היית אחותי, זה מה שאני הייתי אומרת לה. פשוט תזהרי שאת לא מרחיקה אותו ומנסה להשתלט לו על הכיס. אם הוא אומר לך "אין" תאמרי לו - לא נורא, נחסוך ונעבוד יחד למטרה משותפת. שלא ירגיש פראייר!!! אל תריבי איתו כאילו אם הוא התחתן איתך עכשיו הוא חייב לתת לך כסף... זה לא נשמע טוב. תגרמי לו להעריך אותך ולתת לך מתוך מקום של אהבה. כשמישהו אוהב מישהו בטירוף הוא כל הזמן רוצה לפנק אותו - וזה עולה כסף... אז תיהי טובה אליו - תאמיני לי שהוא יתן לך את העולם... ככה זה עם גברים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו