גומר הולך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר הולך
    ליזי
    15/12/2010

אני בת 34 נשואה מזה שבע שנים ויש לנו ילד בן שלוש. הנישואים שלנו לא טובים, מלאים משקעים וכעסים וכבר אין בינינו יחסים אינטימיים מאז הלידה. לאחרונה התאהבתי בחבר של בעלי, נפגשנו פעמיים והיה לי טוב וכייף, ואף העזתי לחשוב שגם לו. החבר יודע שלא טוב לי ולבעלי בנישואים. לפני שבוע חברו של בעלי התקשר אלי, מלא יסורי מצפון שהוא לא רוצה להרוס לנו את הנישואים. אני תקועה, יסורי המצפון מקשים עלי אך אני מרגישה שאני רוצה עוד מהחבר הזה. החלטנו לסיים את הפרשה בינתיים
    האם הוא "גמר" איתי כי לא רוצה בי? האם הוא חטף רגליים קרות וחשב שחס וחלילה אני אעזוב את בעלי בשבילו?
    מה אתם חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר הולך

הוספת תגובה

• גומר הולך - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

ליזי שלום,
    כל אחת מהסיבות שנתת יכולה להיות הסיבה האמיתית וכמובן שאף אחד מאיתנו לא יכול לדעת מה הסיבה שהוא החליט לסיים את הפרשה הזאת אבל השאלה האמיתית שאליה יש להתייס היא מדוע הנישואים שלכם הגיעו למצב שלא טוב לכם, מדוע אין בינכם יחסים אינטימיים. אין ספק שמערכת יחסים לא טובה גוררת בעקבותיה מערכות יחסים עם אנשים אחרים שיכולים להיות חברים של בן הזוג ויכולים להיות אנשים שבן הזוג לא מכיר. והשאלה המרכזית היא מה קורה בנישואים שלך ואיך פותרים את זה.
    השאלה הראשונה שלי אלייך היא האם את רוצה לפתור את מה שקורה עם בעלך ולחזיר את הזוגיות שלכם למסלול הטוב? אם התשובה היא כן עלייך לפתוח את חוסר שביעות רצונך מהזוגיות שלכם ולמהל שיחה אמתית מה באמת קורה. אני ממליצה לעשות זאת בתהליך של ייעוץ זוגי כדי שתוכלו להפיק את המירב משיחה זאת ולהבין באמת מה קרה לכם עם הזמן ואיך אפשר וניתן לשקם את הנישואין.
    אם את אינך מעוניינת לשקם את הנישואין האלה אז דברי איתו על פרידה אין טעם להיות בתוך מערכת יחסים שאת לא מעוניינת להיות בה ואינה מספקת את הצרכים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו