הזמן לא עושה את שלו.הנקמה מגיעה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזמן לא עושה את שלו.הנקמה מגיעה??
    מיטל777
    17/12/2010

אחרי שבעלי בגד בי עם בחורה שפעם אהב אותה במשך תקופה של 10 חודשים,שאני הייתי בהריון ולאחר הלידה הוא היה חרא של בנאדם.
    הסתדרנו דיברנו השלמנו.אני עדיין מרגישה שהוא לא סיפר לי הכל.
    עברו 9 חודשים בערך.אין יום שאני לא נזכרת בזה ומנסה כל הזמן לשכוח ללא הצלחה!!

היה לי איזה אירוע וראו אותי המון אנשים יצא שבחור חתיך ומתוק התחיל איתי ומתכתב איתי נכון להיום.הוא חמוד ויודע שאני נשואה וכמה שאני לא רוצה אבל יצר הנקמה בוער בי.
    אני פוחדת שלא אצליח להתאפק ואסחף כי הכאב שלי על מה שנעשה לי לא דומה לשום כאב שבעולם.
    הוא כותב לי דברים מחמיאים וכייף לי לדבר איתו.והוא גם חתיך מדהים הורס.
    העולמות שלנו שונים.ואני לא מסוג של פרחה....
    אבל......בעלי המון לא מתייחס אלי ועצבני ומרגיז אותי המון שבא לי להקיא ממנו כבר אנחנו לא מדברים בכלל על כלום רק על עסקים ועל הילדים אין לי רגשות כבר!!! אבל מצד שני אני רוצה להיות נאמנה וגם פוחדת שבעלי ידע מזה.
    לא טוב לי איתו ממש.ככה אנחנו בסדר כי ככה יצא האהבה שלי אליו לאחר מה שעשה לי הופכת עם הזמן לשנאה-ובסה"כ לא חסר לי כלום יש לי פרנסה ילדים וכו וכו......
    מה לעשות????????????????????????????????????????????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ככ קשה !!

רון
    17/12/2010

אל תשפילי את עצמך ותהיי אישה בוגדנית !!

תתגרשי !! ולאחר מכן דלתות העולם תהיינה פתוחות בשבילך !

מפליאה אותי הסיטואצייה שאת מצוייה אומנם בקשר וירטואלי עם אדם תוך כדי נישואייך, מבלי שהתגרשת

ייצר הנקמה הינו דבר חזק, יחד עם זאת אני סבור ומשוכנע כי הכבוד העצמי שלך בתור אימא לילדים לא יאפשר לך לרעות בשדות זרים תוך כדי נישואייך להבדיל מבעלך הטינופת המסריחה הזו

בדרך כלל אני תוקף ללא רסן נשים בוגדניות, אצלךל זה לא קרה, יצר הנקמה באיזה שהוא מקום אצלך מכביד עליך ואת בקונפליקט איתו.

אל תבגדי יקירה, תתגרשי והעולם יאיר לך פנים !

(אינני מבין מדוע לא זרקת אותו ברגע גילוי הבגידה)

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון הבולבולון המטריד

ערן
    19/12/2010

רון אתה חולה נפש אמיתי בנאדם שמגיב ככה לבעיות של אנשים
    הוא בדרך כלל מנסה לחיות חיים אחרים הפוכים משלו דרך האינטרנט.
    תחזור לחור שזחלת ממנו חתיכת פריק אדיוט ומוגבל עם כלי מינייטורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזמן לא עושה את שלו.הנקמה מגיעה?? - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

מיטל 777 שלום,
    את מתייסת בדברייך למספר דילמות:
    1.הפגיעה מהבגידה של בעלך
    2. הרצון לנקום "ולהחזיר בכך את כבודך"
    3. מערכת היחסים הלא טובה שיש בינך לבין בעלך.
    אני חושבת שכדאי להמקד קודם כל בנושא השלישי והוא מערכת היחסים הלא טובה שקיימת עם בעלך, לא טוב לך בנישואים ומערכת היחסים בינכם הפכה לכזאת שעוסקת בענינים הטכניים בלבד ואת מחפשת אהבה ומחפשת ריגושים וזה ליגיטימי. העניין הוא שבמקום לטפל בבעיה את בורחת לפתרון הקל ביותר והוא לחפש את מה שחסר לך במקום אחר. מיטל, זה לא יפתור את הבעיה. היא תשאר קיימת ואף תלך ותתעצם אם תתעלמי ממנה. אין לך ברירה אלא לדבר עם בעלך ולהסביר מה חסר לך במערכת היחסים. בריחה לגבר אחר רק תסבך את העניין ולא תוביל לשום פתרון.
    הבגידה של בעלך בך אכן לא נעימה אך עלייך לבחור מה את רוצה האם את רוצה להשאר איתו למרות הבגידה או שאת רוצה לפרק את הזוגיות הזאת. אם את בוחרת להשאר עלייך להבין שאין דרך להחזיר את הגלגל לאחור ואין דרך למחוק את הבגידה הזו וההחלטה להשאר מאלצת אותך לחיות עם זה. אם את לא מסוגלת אז פרקי את הנישואין האלה ואם את לא רוצה להפרד אז טפלי במה שלא טוב כיום עם בעלך וצרי לך זוגיות טובה יותר ע"י פתרון הבעיות הקיימות כיום.
    לגבי הרצון שלך לנקום - את באמת חושבת שהנקמה תקדם אותך? מה תרוויחי אם תנקמי? אם את מעוניינת באמת באותו גבר שנחמד אלייך - אז פרקי את נישואייך בשבילו אם את חושבת שהוא לא שווה את זה אז אל תנקמי דרכו כי זה לא מה שיספק לך את השלווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו